Kova Burcu 2014 Ocak Ayı Yorumları

Eylül

Yönetici
Editör
#1
Sponsorlu Bağlantılar
2014 Ocak Ayı Kova Burcu Yorumları,
Kova Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Susan Miller Ocak 2014 Kova Burcu Yorumu

Bu ay Satürn, yurtdışıyla ve eğitiminizle ilgili sorunlar yaratacak. Birçoğunuz yıllardır geçiştirdiğiniz problemlerinizle yüzleşmek zorunda kalırken, aslında ne yapmak istediğinizi kendinize soracak, beklentilerinizi gözden geçireceksiniz.
Satürn, aynı zamanda sizin ikinci yönetici gezegeniniz olduğu için, Uranüs'ün verdiği çılgınlıkları dengelemektedir. Özellikle 1. yönetici gezegeniniz Uranüs, yıllarca iletişim evinizde ilerliyor. Uranüs aynı zamanda 2. evinizde kalırken, maddi konularda istediğiniz performansı size verecek, fakat aynı zamanda problemler de yaratacaktır. İşinizde en iyi olmak isteği ve mesleki hırslarınız size olumlu olarak geri dönecek.

11. evin yönetici gezegeni Jüpiter, 12 Haziran'a kadar 4. evinizde ilerleyecek. 13 Haziran'dan sonra yaşam evinize geçecek. Aile ve meslek konusunda her türlü şansı verecek. Çoğu zaman düğümler kendiliğinden çözülecek, kozmik enerjinin size sağlayacağı gücü ve şansı hissedeceksiniz. Toplumsal olaylarda gözler üzerinizde olacak. Toplumun istekleri konusunda derin bir algılama gücüne sahip olacaksınız. Bu yıl diğer yıllardan çok daha şanslı olacağınız kesin. Sürpriz paralara hazır olun.

Merkür, 9 Ocak'a kadar arkadaşlık evinizde kalarak çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinden faydalanmanızı sağlıyor ve ilişkilerinizi canlandırıyor. Size ekstra bir çekicilik vermesi de olası. Çevrenizdeki kişilerin ilgisi artacak ve girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerinize çevrilmesine neden olacaksınız. Fakat Merkür sizi bencilleştirecek. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecek. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Güneş-Merkür uyumu sayesinde eğlenceli günler gündeme gelecek.

Bu ay, bilinçaltmız kişisel özelliklerinizde etkin olacak. Farklı yapınızla ilgi görecek, güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatini çekeceksiniz.
Güzelliğinizi ve cazibenizi kullanabileceğiniz bir ay. Aldatma konuları gündeme gelebilir ve bu girişiminiz başmıza iş açabilir unutmayın. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır. Belki de diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız. Bu ilginç aşk sizin için oldukça önemli olabilir. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu dönemdesiniz.
 
Üst