2013 Rezzan Kiraz Ekim Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Ekim 2013 Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Koç Burcu Yorumu

Kendinizi önceki ayın şiddetinden sıyırıp geçmişi bir kenara bırakmaya başladıkça ilişki gerginlikleri ve işteki baskılar azalmaya başlıyor. 3-6 Ekim’de dört gezegen burç değiştirerek, niyetlerinizi bir noktaya odaklıyor, duygularınızı yoğunlaştırıyor ve sizi dikiz aynası yerine önünüze bakmaya yöneltiyor. Haberci Merkür 5 Ekim’de otoriter Satürn’e çarparken gerçeğe uygunluk için duyulan büyük ihtiyacı gideriyor, sonra iki gezegen tutkulu Akrep ve Mahremiyet ve Dönüşüme ilişkin 8. Evinize giriyorlar.
Yönetici gezegeniniz Mars 6 Ekim’de ilham verici Yay ve Uzak Yerlere ilişkin 9. Evinize girdiğinde zihniniz gerçekleştirilmemiş hayallerle çalkalanıyor. Neyse ki birkaç yardımcı açı, 10 Ekim’de istekli Neptün’le yumuşak bir üçgen açı oluşturan gerçekçi Satürn’le doruk noktasına ulaşıyor, böylece hayallerinizin en önemli kısımlarını belirlemenizi ve bu açının 19Temmuz 2013′te yeniden oluşmasıyla devam edecek bir gösteri döngüsünü başlatmanızı sağlıyor.
Ayın ortasında iki uç nokta arasında hapsoluyorsunuz ve hayal kırıklığınız sizi düşünmeden hareket etmeye teşvik edebilir. Karmaşık bir sorunu hızlı bir hamleyle çözebileceğinize inanarak aldanmayın. Evet, adil Terazi Yeniay’ı 15 Ekim’de İlişkilere ilişkin 7. Evinize düşüyor ama o kadar da kendinizi dengenizi bulmuş gibi hissetmiyorsunuz çünkü coşkulu Jüpiter bu sırada sınırlayıcı Satürn’le stresli bir açı oluşturuyor.
Aklına geleni hemen yapan Mars 28 Ekim’de ileri görüşlü Jüpiter’le karşıt açı oluşturduğunda ve zeki Merkür 29 Ekim’de maceracı 9. Evinize girdiğinde hayata karşı duyduğunuz heyecan artıyor. Yine ayın 29′undaki kararlı Boğa burcu Dolunay’ı fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için size yardım ederken, yeni bir konuyu incelemek ya da bir yolculuk planlamak için uygun bir zaman.


Kaynak: astrologrezzankiraz.com
 
#2
Boğa Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay her zaman ilgi çekici olan aşk ve ilişkiler konusu gündeme geliyor. Büyüleyici yönetici gezegeniniz, çekici Venüs 3 Ekim’de dakik Başak’a ve Romantizme ilişkin 5. Evinize giriyor, burada ayın 28′ine kadar insanların gözündeki izleniminizi iyileştirebilecek. Başkalarından ne istediğinizi bilmek, ama bu beklentilerinizden akla yatkın tavizler vermeye gönüllü olmak aşkın kapısını açacak anahtardır. Sorunlar yerine çözümlere odaklanmak, sizi insanların daha olumlu bir cevap verebilecekleri güzel bir yere koyuyor.
5 Ekim’de Merkür ile Satürn dönüşümcü Akrep’e ve Partnerlere ilişkin 7. Evinize giriyorlar. İletişim gezegeninin ilişki evinizden 24 günlük geçişi ilişkileri başlatıyor ve konuşmaları çoğaltıyor. Bununla birlikte, ciddi Satürn’ün transiti iki yıldan uzun sürerek, ittifaklarınızda daha büyük bir güvenirlik gerektiriyor ama daha ödüllendirici geri dönüşlerin potansiyelini arttırıyor.
6 Ekim’de enerji verici Mars’ın maceracı Yay ve Dönüşüme ilişkin 8. Evinize hareketiyle her zamanki sınırlarını zorlamanız uygundur. Sınırlar genişleyecek; üzerinize baskı yapan zorluklara tepki vermek zorunda kalmaktansa kendi seçiminizle hesaplı riskler almak sizin için daha iyi olacaktır. 15 Ekim’de Jüpiter’den Terazi’deki Yeniay’a iyimser bir üçgen açı Çalışmaya ilişkin 6. Evinizi aydınlatarak kariyerinize umut tohumları ekiyor. Bu özellikle yeni bağlantılar kurmak ve yetenek yelpazenizi genişletmek için iyi bir zaman. Güneş yakıcı Akrep’e ayın 22′sinde girerek, İlişkilere ilişkin 7. Evinizde değişim ateşini körüklüyor, ayın 29′unda Boğa’daki Dolunay zamanında bir atılıma hazırlanıyor.
 
#3
İkizler Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay değişim için bütün baskılardan sıyrılıp zaman ayırın ve hangi fırsatların ileride değerlendirilmeyi hak ettiklerini düşünün. Coşkun Jüpiter 4 Ekim’de burcunuzda gerileme hareketine girdiğinde, günlük hayatın karmaşası ve gürültüsünden uzaklaşmak akıllıca, böylece herkesin fikriyle dikkatinizin dağılması yerine iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Hayatınızın anlamlı derinleşmesi 5 Ekim’de mantıklı Merkür’le vurgulanıyor; çünkü Merkür ciddi Satürn’le kavuşum yapıyor, ikisi duygusal Akrep ve Kişisel Gelişime ilişkin 6. Evinize giriyorlar.
Dünyayı değiştirmektense günlük rutininizde uygun biçimde işlemeyen şeyleri düzeltmek artık sizi daha çok ilgilendiriyor. Bununla birlikte 10 Ekim’de geleneksel Satürn Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki ilham verici Neptün’le uzun süreli bir üçgen açı oluşturuyor-19Temmuz 2012′te sona erecek bir üçlü dizinin ilki- bu da sizi mesleki hayallerinizi gerçekleştirmek için düzenli çalışmaya motive ediyor.
Yaratıcı Terazi’deki Dolunay 15 Ekim’de Eğlence ve Oyunlara ilişkin 5. Evinize spot ışıklarını tuttuğu zaman birazcık hoppalıkla hava yumuşuyor. İlişkilere ilişkin 7. Evinizdeki iddialı Mars ne yapacağı bilinmez Uranüs’le üçgen açı kurduğunda bir arkadaş veya partner beklenmedik bir hareketle sizi şaşırtabilir.
Her ne kadar daha fazla özgürlük kazanma ihtimaliniz bulunsa da, iyimser Jüpiter ile kötümser Satürn arasındaki dengesiz olan bir buçuk kare hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair bir belirsizlik getiriyor. 22 Ekim’de Güneş, esneklikten uzak Akrep’e girdiğinde kararlılığınız yoğunlaşıyor, yine de Kaçışa ilişkin 12. Evinizde Boğa’daki Dolunay, rüya ve hayallerinizde huzuru aradığınız sırada kafa karıştırıcı olabilir.
 
#4
Yengeç Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay zamanınızı evinizde daha fazla uyum yaratmaya harcayın, çünkü sevimli Terazi’deki Güneş Evdeki Durumlara ilişkin 4. Evinizde 22 Ekim’e kadar kalıyor. Oda arkadaşlarınız ve ailenizle iyi geçinmek ve çevrenizi güzelleştirmek, ruhunuzu besleyecek ve yaratıcı yeteneklerinizi arttıracaktır. 5 Ekim’de ciddi Satürn Temellere ilişkin 4. Evinizi terk ediyor, bu da en yakınınızdakilerle gevşemiş bütün bağları sıkılaştırmayı özellikle önemli bir hale getiriyor.
Halkalı gezegen sonra tereddütsüz Akrep’e ve Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinize geçiyor, burada disiplin ve alıştırma yapmak, sanatsal yeteneklerinizi arttırıyor ve başkalarını etkilemenizi sağlıyor. 3 Ekim’de uyumlu Venüs incelikli Başak ve Bilgiye ilişkin 3. Evinize girdiğinde, karmaşık konuları mütevazılık ve zarafetle tartışmaya gönüllü olmanız, itibar ve hayranlık uyandırıyor. Yine de coşkun Jüpiter’in ayın 4′ünde geveze İkizler burcunda gerilemeye girmesi, söyledikleriniz konusunda oldukça gizli ve inanmak istedikleriniz konusunda aynı derecede seçici olmanızı gür bir sesle hatırlatıyor. Aslında 15 Ekim’de Jüpiter’in Satürn’le zorlu açısı -önce 20 Temmuz’da olmuştu ve sonra gelecek yıl 20 Mayıs’ta olacak- daha önemsiz sorunların dikkatinizi dağıtmasına izin vermektense, kritik önemdeki konulara odaklanmaya sizi teşvik ediyor.
Güneş’in 22 Ekim’de seksi Akrep ve romantik 5. Evinize girişi, insanlardan en iyi tepkileri elde etmek için güçlü duyguları kanalize etmenize yardımcı oluyor. Hislerinizi güçlü bir hedef duygusuyla yönlendirmek, sallantıda olan bir ilişkiyi canlandırabilir ya da yaratıcılığa dair eski bir ilgi alanını yeniden canlandırabilir. Güvenilir Boğa’daki Dolunay 29 Ekim’de Gruplara ilişkin 11. Evinizi vurgulayarak kendinize alaka göstermekle başkalarına kendinizi adamak arasında bir denge bulmanızı sağlıyor.
 
#5
Aslan Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay belirsizlik duygunuzun yerini gelecekle ilgili daha açık bir resim alıyor. 2 Ekim’de tuttuğunu koparan Mars, Güvenliğe ilişkin 4. Evinizde karmik Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yaptığında ileride olacaklarla ilgili ilk ipucunu alıyorsunuz. Şimdi içgüdünüzü sorgulamayın; hayatınızı yoluna koymak için güvenle hareket edin. 5 Ekim’de kendinizi muhtemelen fazla oyunbaz hissetmeyeceksiniz çünkü zihinsel Merkür ciddi Satürn’le kavuşum yapıyor, hemen sonra gizemli Akrep ve hisli 4. Evinize giriyor; gezegenler bu evde özel hayatınızın mahrem tarafına vurgu yapıyorlar.
Köklerinizle yeniden bağlantı kurduğunuz, temelinizi sağlamlaştırdığınız ve hayatınızın yönüyle ilgili derin konuşmalar yaptığınız için ev ve aile sizin için en büyük öncelik haline geliyor. Merkür ve Satürn, spritüel Neptün’le sırasıyla 5 ve 10 Ekim’de üçgen açı yaptıklarında rüyalarınız sizi motive etmekte önemli bir rol üstleniyorlar. Bu arada Mars 6 Ekim’de heyecan arayan Yay ve Anlık Davranışa ilişkin 5. Evinize girdiğinde oluşan enerji patlaması içgüdüsel eyleme yol açıyor; bu eylem hedefini biraz şaşırabilir çünkü Mars 7 Ekim’de mantıkdışı Neptün’le sorunlu bir kare açı yapıyor. 15 Ekim’de daha önce kaçırılan bir fırsat için ikinci bir şans elde ediyorsunuz.
Potansiyelinizi sonuna dek kullanmak için tamamen farklı bir yol deneyebilirsiniz. Bu şansın nedeni heyecan verici Mars-Uranüs üçgen açısı ve uyumlu Terazi’deki Yeniay öncesi bir sürü destekleyici açıdır. 22 Ekim’de Güneş’in şiddetlendirici Akrep ve Aileye ilişkin 4. Evinize girişi, ardından ayın 25′inde sıkı çalışan Satürn’le kavuşumu gündeminize sizi uzun vadeli amaçlarınızdan alıkoyacak evle ilgili sorumluluklar ekliyor. 29 Ekim’de Boğa burcundaki Dolunay,Toplumsal Hayata ilişkin 10. Evinizi aydınlatarak odağı yeniden kariyerinize kaydırıyor.
 
#6
Başak Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Başak Burcu Yorumu

Zorlu kararları almak için irade sahibi olma gelecekte yaşamınızı kolaylaştıracaktır. Eğerfinansal konularda sıkıntı yaşıyorsanız, iyi duygular hissetme yönünde çaba göstermek için doğru zamandır. Kararınızı verin ve eyleme geçin. Güneş 22 Ekim’e kadar Kaynaklara ilişkin 2. Evinizi aydınlattığında bütçe oluşturma seçenekleri konusunda bol miktarda fırsata sahip olacaksınız. Eğer seçenekleriniz kendinize güven içinde kök bulmuşsa 3 Ekim’de çekici Venüs’ün Başak burcuna girdiği zaman bu en yüksek ânını yaşayacaktır.
Sizin çekici kişiliğiniz, yaratıcı yaklaşımınız ve tarz duyunuz baştan çıkarıcı bir geçişle yönünü bulacaktır. Ancak Venüs’ün Başak burcunda incelikli nitelikleri cesur Mars’ın 6 Ekim’de Köklere ilişkin 4. Evinize ve Yay burcuna girmesi ile olur. Mevcut durumunuzun görünümünü korurken, tablonuzun en altındaki Mars, kendinizi sıkılmış hissettiğinizde evde bir çelişki içinde olmanıza yol açabilir.
10 Ekim’de pragmatik Satürn ve tuhaf Neptün ilk faydalı üçgeni oluştururlar. Romantik meseleler ve partnerliğe ilişkin konular düşünce içeren analizlerle birleşebilir. Bu açılar 2013 yılının 11 Haziran ve 19 Temmuz tarihlerinde geri döner. Hayallerin artık şekil almaya başladıklarını göstermektedir. Güneş’in 22 Ekim’de Akrep burcuna girmesi düşünmenizi başka bir seviyeye taşıyacaktır.
Derin konuşmalar ve ciddi araştırmalara davet edilirsiniz. Güneş’in sınırlayıcı Satürn ile 25 Ekim’de birleşmesinin yarattığı baskı geçici olarak iletişim akışına engel olur. Bu, kuşku tohumlarının ekilmesine yol açacaktır. Neyse ki sevecen Venüs 28 Ekim’de sosyal Terazi burcu ve 2. Evinize girerek kendi değer duyusunu ortaya koyar.
 
#7
Terazi Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Terazi Burcu Yorumu

21 Temmuz 2010 tarihinden itibaren Satürn’ün yarattığı zorluğu aşmak için Terazi olarak çok uğraş verdiniz. Bazı büyük döngülerin bu süreçte sona ermekte olduğunu göreceksiniz. Bu sizi genel yaşam planınızı yeniden gözden geçirmeye yöneltecektir. Kendinize yeni hedefleri bu dönemde koyabilirsiniz. Eğer bu dönemi akıllıca kullanırsanız, yolunuzda bir sonraki aşamaya geçmenin zamanı gelmiştir; görev ustası Satürn mantıklı Terazi’den ayrılır ve 5 Ekim’de tutkulu Akrep burcuna girer.
Kendine Değere ilişkin 2. Evinizde iki yıllık bir ziyarette bulunacaktır. Kendi saygınlık ve kazancınızı sürekli olarak artırmak için kurulmuş olan bir yapı oluşturmalısınız. Daha büyük başarılar için anlık olarak yapmanız gerekenleri ertelemeyin. Ancak ne yazık ki, eğer kendi kaynaklarınızı iyi bir şekilde değerlendiremezseniz bu dönemdeki finansal mücadeleniz yeterli olmayacak ve sizin kendinize olan güveninizde azalma olacaktır.
10 Ekim’de mantıklı olmayan Neptün’ün mantıklı Satürn ile katı bir üçgen oluşturması 19 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edecek üçlü dizinin ilkini oluşturacaktır. Bu, gerçekten olanaklı olan hayallerinizin gerçekleşmesinde size yardımcı olacaktır. Kendinizde noksanlık hissetmeniz için herhangi bir neden yoktur. Bu nedenle yeteneklerinizi geliştirme yönünde çaba göstermeniz hayallerinizin gerçekleşmesi için yeterli olacaktır.
15 Ekim’de sevecen Terazi burcundaki Yeniay Benliğe ilişkin 1. Evinizde harekete geçer. Bu sizin kişisel Yeni Yıl ilk günü gibidir—çözümleme yapmak ve yeni bir başlangıç oluşturmak için mükemmel bir zamandır. Niyetlerinize ilişkin tohumları ekmelisiniz. Para kazandıran fırsatlar 22 Ekim’de Güneş çelişkili Terazi burcunu bıraktığı zaman artış gösterir.
Bu tarihte Güneş Akrep burcunda duygusal suları ısıtacak ve Finansa ilişkin 2. Evinizi aydınlatacaktır. 29 Ekim’de sabit Boğa burcundaki Dolunay Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinizde aydınlık oluşturur. Bu, başarı vizyonunuz için sorumlu insanlardan kurulu bir ekip içinde olmanızı sağlayacaktır.
 
#8
Akrep Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Akrep Burcu Yorumu

Eğer büyük bir karar alma aşamasındaysanız, bu ay aradığınız yanıtları size verecektir. Güneş 22 Ekim’e kadar metafiziksel 12. Evinizde kalacaktır. Bu sizin uysal bir ruh hali içinde olmanızı sağlar. Ancak düşünceleriniz 5 Ekim’de Merkür ve Satürn Terazi burcunun son derecesinde birleştiği zaman kristal bir hale gelecektir. Gözünüzde bulunan gözbağı açılacak ve nerede bulunduğunuzu göreceksiniz.
Haberler iyi veya kötü olsun, karmaşa sona erecektir ve siz bir sonraki adımın ne olduğunu öğreneceksiniz. Neyse ki, sizin burcunuzun eş-yönetici gezegeni olan becerikli Mars 6 Ekim’de Gelirlere ilişkin 2. Evinizde ve Yay burcunda olacaktır. Bu sizin daha büyük ölçekli düşünmenizi sağlayacaktır. Finansal konularda risk alacağınız bir dönem olacaktır. Spritüel bir öğretmen veya motive eden mentörünüz bakış açınızı genişletecektir. 15 Ekim’de Jüpiter Kadere ilişkin 12. Evinizde ve Terazi burcundaki Yeniay’da olur. 22 Ekim’de Güneş su burcu olan Akrep’e girer ve yaratıcı kapasitenizi zenginleştirecek bir heyecan dalgası yaratır. Bu size fiziksel etkinlik konusunda daha güçlü bir istek verecektir. Venüs’ün 28 Ekim’de uyumlu Terazi burcuna girişi doğa veya sanatlarla bağlantı kurarak bir içsel barış duygusu yaşamanızı sağlar.
Keşfettiğiniz şeyler hakkında utangaç olmayın çünkü geveze Merkür 29 Ekim’de Yay burcuna yönelmiştir. Son olarak, 29 Ekim’de bağımlı Boğa burcundaki Dolunay Partnerliğe ilişkin 7. Evinizi aydınlatır. Bu, kişisel ve profesyonel ilişkilerinizi belirleyecek zorunluluk ve beklentileri vurgulamaktadır.
 
#9
Yay Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Yay Burcu Yorumu

Bu ay Mars dışadönük Yay burcunda bulunmaktadır. Bu sizi tüm cephelerde ileri doğru hamle yapmaya itecektir. 6 Ekim’e kadar Kişiliğe ilişkin 1. Evinizde olacak Mars her açıdan mücadele içinde olmanızı sağlar. Fiziksel olarak yaşama enerjiniz güçlüdür ancak yapabileceklerinizi başkalarına gösterme yönünden sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Neyse ki, sosyal olarak zeki olan Terazi burcundaki Güneş Dostluğa ilişkin 11. Evinizde başkalarına karşı daha duyarlı olmanızı sağlar ve 22′sine kadar saldırganca yaklaşımınızı dengelemenize yardımcı olur. Bu arada, kendi burcunuzdaki neşeli Mars’ın gürültülü bir şekilde gelmesinden hemen önce, akıllı Merkür ve ciddi Satürn 5′inde Spritüelliğe ilişkin 12. Evinize girer. Bu, davranışlarınıza bir canlılık katacaktır. Her ne kadar Merkür ancak 29′una kadar kalsa da, Satürn 23 Aralık 2014 tarihine kadar Sonuçlara ilişkin 12. Evinizde kalacaktır. Bu, uzun süre devam eden bir geçiştir ve sizi dış dünyalara daha yakın hale getirecektir. Böylece yaşam yolunuzu yeniden tanımlayabilir ve duygusal yüklerinizden arınabilirsiniz. Ancak 1O’unda vizyon sahibi Neptün ile uyumlu olan Satürn tutkulu amaçlarını başlatır ve bu sizin hayallerinizi bir temel üzerine oturtmanıza yardımcı olacaktır.
Güçlü yayılma dalgaları kibarTerazi burcundaki Dolunay’da 15 Ekim’de Hayaller ve Dileklere ilişkin 11. Evinize düştüğünde ılımlılık arayışında olmanıza neden olur. 29′unda maddeci Boğa burcundaki Dolunay Çalışmaya ilişkin 6. Evinizi aydınlatır ve Merkür neşeyi seven Yay burcuna girer. Bu size gündelik rutinleri devam ettirmenin amacınıza ulamada yaşamsal öneme sahip olduğunu anımsatır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#10
Oğlak Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay sizi sırtınızdan iten görünmez bir el hissedebilirsiniz fakat eğer çok hızlı veya çok uzağa giderseniz, muhtemelen geriye dönüp tekrar başlamanız gerekebilir. Yapmanız gerekenden daha uzağa gitmeniz 6 Ekim’de Kaçmaya ilişkin 12. Evinizdeki ve kayıtsız Yay burcundaki Mars’tan kaynaklanır. Hareket etmenize yönelik bu dürtü yalnızca zihniniz belli bir yöne doğru giderken ve yolculuğunuza rehberlik edecek bir harita oluştururken faydalıdır.
5 Ekim’de temkinli Satürn ve zihinsel Merkür’ün birleşmesine bağlı olarak engellenmesi, her ikisi de duygusal olarak açıklanabilir. Akrep burcunda olmadan hemen önce, tam şimdi sınırlanması daha iyi olacaktır. Onların Gruplara ilişkin 11. Evinize girmeleri sizi bir organizasyonun uzun dönemli zorunlulukları yükü altına sokacaktır—ancak eğer mücadele edersiniz, iş arkadaşlarınızdan hak ettiğiniz saygıyı görürsünüz.
İlginizi sizin için en iyi olacak yere yöneltmeniz 15′inde Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki Terazi burcundaki Yeniay tarafından vurgulanmıştır. Cömert Jüpiter’in Ay ile yaptığı destekleyici üçgen iş partnerleriniz ile aynı hizada olmak yönünde fırsatlar sunacaktır. Ancak büyük Jüpiter ile tutucu Satürn aynı gün sabrın önemine işaret ederler.
Güneş’in 22 Ekim’de 11. Evinize ve Akrep burcuna girmesi verimli bir dönem yaşamanızı sağlayacaktır. Çekici Venüs’ün 28′inde 10. Evinize girmesi kariyerinizi zenginleştirme konusunda size diplomatik bir çekicilik kazandıracaktır. 29 Ekim’de Boğa burcundaki Dolunay Aşk ve Eğlenceye ilişkin 5. Evinizde parlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#11
Kova Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ay bütünüyle idealleriniz ve stratejinizin uygulanması arasında ilişkiler hakkında olacaktır. Ekim Güneş’in Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinizde olmasıyla başlar ve Halka Karşı Olan Sorumluluklarınıza ilişkin 10. Evinizde parlar. Uyumlu Venüs’ün pragmatik Başak burcuna ve Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinize 3 Ekim’de girmesi etkinliğinizi artırmanıza öncülük edecektir.
6′sında Topluluğa ilişkin 11. Evinizde ve teorik Yay burcundaki Mars pratik davranmanın ötesinde bir sağlamlıkla ilerlemenizi sağlayacaktır. Benzer bir çelişki 5′inde zihinsel Merkür ile bağımlı Satürn arasında Terazi burcundaki ve 9. Evinizdeki hareketlilik nedeniyle yaşanır. Huzuru sağlamak için mükemmel bir plan yapmanız gerekmektedir.
Neyse ki, 10 Ekim’de Satürn ile Neptün arasında oluşan yaratıcı bir üçgen açısı sayesinde mevcut gerçeklikler ile en yüksek umutlar arasındaki uçurum kapanacaktır. 11 Haziran ve 13 Temmuz 2013 tarihlerinde meydana gelen bu dizilim gerçeklik resminizi genişletecektir. 15′inde Terazi burcundaki Yeniay size diplomatik önseziler sağlayacaktır.
22 Ekim’ de Güneş’in ince eleyip sık dokuyan Akrep burcuna ve 29′unda Ev ve Aileye ilişkin 4. Evinize girmesi kişisel ve mesleki yaşantınız arasında bir boşluk yaratacaktır. Güneş’in 25′inde katı Satürn ile kavuşum yapması tek bir konuya odaklanmanızı sağlayacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#12
Balık Burcu Ekim 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ekim 2013 Balık Burcu Yorumu

Sizin tutkulu doğanız zaman zaman zihninizle mücadele etmenize yol açar. Ancak etkileyici Merkür ile güvenilir Satürn’ün 5 Ekim’de birlik oluşturması hassas durumlarda bile dürüstlük gerektirir. Bu kavuşum Mahremiyete ilişkin 8. Evinizde meydana gelir. Bu, her iki gezegenin Akrep burcuna ve Daha Yüce Doğruluğa ilişkin 9. Evinize hareket etmeden hemen önce olmuştur. Bu dönemde dürüst olmak çok önemli bir durumdur. Coşkulu Mars 6′sında Yay burcu ve Kariyere ilişkin 10. Evinizi ateşler. Bu, sizin kendinizi cesur bir şekilde ifade edebilmenizi sağlar.
Kesinlikle birini yanlış yöne sevk edebilirsiniz fakat bu sessiz kalmak veya kendi inanışlarınıza karşıt etkinliklerde bulunmaktan daha iyidir. Neyse ki, katı Satürn ile kibar Neptün’ün 10′unda uyumlu bir üçgen oluşturması gereklilik ve empati arasında mükemmel bir denge sağlayacaktır. Bu dizilim 19 Temmuz 2013′te sona erecek olan bir dizinin ilkidir.
Eşitlikçi Terazi burcundaki Yeniay Derin Paylaşıma ilişkin olarak 8. Evinizde 15 Ekim’de olumlu mesajlar vermektedir. Normal olarak, hoş olmayan durumlardan kaçınmak istersiniz fakat bu Güneş-Ay kavuşumu ile oluşan üçgen açı zorlu bir durum içine gireceğinize işaret eder. Güneş’in 22′sinde Akrep burcuna ve 9. Evinize girmesi bunu kuvvetlendirecektir. 29 Ekim’de Koç burcundaki Dolunay Çevreye ilişkin 3. Evinizdedir ve Plüton ile üçgen oluşturur. Bu, size çabalarınız üzerine yoğunlaşabileceğiniz şekilde alışkanlık kazandırır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üst