2013 Ekim Ayı Burç Yorumları - 2013 Ekim Ayı Genel Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Koç Burcu Yorumu

İlişkilere ve diğer her şeye karşı şiddetli bir yaklaşım beklenebilir bu ay, çünkü 2 Ekim'de gezegeniniz Mars, Plüton'a 60 derecelik bir açı yapıyor ve sonra 4 Ekim'de Akrep burcuna giriyor. Şu anki ihtiyaçlarınızı karşılamayan aktivite ve insanları hayatınızdan çıkarmanın tam zamanı. Buna izin vermeye istekli değilseniz, sizi zor seçimler yapmaya zorlayan insanlarla karşılaşabilirsiniz. Derinlere inin ve nereden çekilebileceğinize ve enerjinizi nerede kullanacağınıza karar verin. Güçlerinizi sadece bir işe ya da birine yoğunlaştırdığınızda daha önce bilmediğiniz doyum noktalarına ulaşabilirsiniz. Dolunay ilginizi çekecek ve nerelerde değişiklik gerektiğine dikkat çekecek.
İletişimci Merkür 15 Ekim'de kolunuzu uzatıp yeni bağlantılar kurmaya ek olarak size yakın olan insanlarla meseleleri tarafsız tartışmanıza yardım edecek 7. Ortaklık Evinize doğru yöneliyor.
Zevk arayan Venüs, 18 Ekim'de 9. Uzak Yerler Evinizde kızgın Yay burcuna giriyor. Bu macera duygularınızı kabartıyor, seyahat isteğinizi arttırıyor ve farklı kültürlerden insanlara ilginizi körüklüyor. Kişiliğinizin dışa dönük tarafı takdir edilerek azminiz doğruluktan bile daha çok değer kazanacak. Kendinizi açıkça anlatın, özellikle bir arkadaş olarak görüleceksiniz.

Kısıtlayıcı Satürn, 5 Ekim'de kendi yönetimindeki Mars'la problem yaratan 45 derecelik bir açı oluşturduğunda, kapana kısılmış veya yavaşlamış hissedebilirsiniz. Şu anki işinize devam etmek için dikkatli bir çaba gerekiyor, ama engeller çok fazlaysa, planlarınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. 6 Ekim'de, Mars ve hayalci Jüpiter, 72 derecelik yaratıcı bir açı çizerek alışılmadık çözümler üretmek için ideal bir zaman sunuyor.
Mars ve Uranüs 45 derecelik endişeli bir açı yaparak, anlık teki vermeniz için sizi kışkırtıyor. Tamamen özgür olmak için duyduğunuz arzu, bazı isyancı hareketler başlatarak, tansiyonu azaltmak yerine yükseltebilir. Otoriteye karşı gelmek bazen eğlenceli gelebilir ama bir anlık zevkin bedeli ödemek istediğinizden fazla olabilir. Vücudunuzda dolaşan heyecanı, fiziksel aktivitelerle ya da problem çözmede kullandığınız yaratıcılıkla dışarı atabilirsiniz.

Dolunay'ın burcunuzda olmasıyla, ilişkilerinizde daha önce farkına varmadığınız bir şeyi anlayarak, Tabii ya!' diyebilirsiniz. Kendi ilgi alanlarınızla, diğerlerinin ihtiyaçlarına cevap verme çabanız arasındaki boşluk sizin düşündüğünüz kadar büyük olmayabilir. Hem özgürlük, hem de yakın bir ilişki istemenizin mümkün olduğunu öğrenmek, bağımsızlıktan düzgün bir ilişkiye geçmenizi kolaylaştıracaktır.


Kaynak: susanmiller.astrolojiburc.com
 
#2
Boğa Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Boğa Burcu Yorumu

Özellikle bu ay daha heyecanlı şeyleri yapmayı tercih ettiğiniz için, günlük programınızın her görevi doğru yap demesi, kendinizi tuzağa düşmüş hissettirebilir. 4 Ekim'de Mars ateşli Akrep'e girerken hız değişikliği farkedebileceksiniz. Duygusal yoğunluk fırtınasıyla birlikte hayatınıza biri girebilir. Anahtar gezegeniniz Venüs, 5¬7 Ekim'de hırslı Satürn ve kendinden emin Jüpiter'le uyumlu bir ilişkiye giriyor. Bu periyot boyunca çabuk ilerlemeyin, fazladan yardımcı olarak elde edebileceğiniz sonuçlardan yararlanın.

Venüs, 10 Ekim'de göreneklere aykırı Uranüs'le uyum sağlayıp 11 Ekim'de hayalci Neptün'le açı yaptığında, yaratıcılığınızı uyandırıyor ve hayal dünyanızı harekete geçiriyor. 14 Ekim'deki inanılmaz Koç dolunayının 12. eviniz olan Sırlar evinize düşerek, Neptün'le yapacağı 60 derecelik açıyla da bunu desteklemesiyle, merhamet duygularınız gelişecek. Başkalarına hizmet ederek, kendinizi manevi olarak ifade etme yollan arayacaksınız.

Venüs, 18 Ekim'de maceracı dünyanızı aydınlatıp, kendinizi eğlendirebileceğiniz yeni yollar gösterecek.Bu dönem, kendinizi daha çok ruhsal yönünüzle diğerlerine ifade etme yolları aramaya odaklanın. Dünyanız aydınlanmaya başlıyor. Güneşin 22 Ekim'de Akrep'e girişi, diğer insanların duygularına özen göstermeniz İçin sizi uyarıyor. 28 Ekim'de güçlü Akrep yeni ayı, duygularınızı güçlendirip şu anki ilişkilerinizin dinamiğini değiştirerek 7. eviniz olan Ortaklık evinize düşüyor.Çekici Venüs'ün, 6 Ekim'de, neşeli Jüpiter ile yapacağı 60 derecelik açı, sizde bazı beklentiler doğurabilir.

Ancak, 7 Ekim'de aklı başında Satürn'le yapacağı 60 derecelik açı, sizi mantıksız davranmaktan alıkoyuyor. Jüpiter'in Güneş'i yavaşça merkezden çekerek 26 Ekim'de onunla 90 derecelik açı yapması, coşkulu hissedebilmeniz için sizi cesaretlendirecek. Aynen devam edin: imkânsız düşler kurun ama arzuladığınız sonuçları elde edebilmek için çok çalışmanız ve büyük düşüncelerin peşinden gitmeniz gerektiğini de unutmayın.
 
#3
İkizler Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay, Mars'ın 6. eviniz oları İş ve Hizmet evinizdeki Akrep'e girmesiyle, daha fazla çaba ve üretkenlik göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Çok zorlandığınızı hissedip istifa etmek isteyebilirsiniz ama kısa dönemli streslerin profesyonel geleceğinizi etkilemesine İzin vermeyin, zira bu ayın sonuna doğru daha yaratıcı fikirleriniz olacak.Dolunayın, 11. eviniz olan Gruplar evinizdeki Koç'ta bulunmasıyla yeni bir iş arkadaşınızdan destek alacaksınız. Bu sayede kendinizi doğru yöne doğru keskin bir dönüş yapmış gibi hissedebilir, istediğiniz bilgilere sahip olabilir ve toplum önünde konuşmak konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz.

18 Ekim'de, sevecen Venüs'ün 7. eviniz olan Ortaklık Evinizdeki maceracı Yay'a girmesiyle,
duygusal iniş-çıkışlar yaşayabilir, hem kalbinizi, hem de aklınızı açmayı başarabilen egzotik kişilerle tanışabilirsiniz. Güneş'in Akrep'e girmesi ve 26 Ekim'de yeniayın bu burçta olması işle ilgili konularda yaratıcılığınız artıracak. Negatif bir şeyden kaçarken pozitif bir şey yapma arzunuz sayesinde işinizi değiştirmeniz ya da yarım zamanlı bir iş kurmanız mümkün. Şimdiye kadar kullanmadığınız kaynaklarınız ve yetenekleriniz durumunuzu geliştirerek ileri gitmenize yardımcı olacaktır.

Ilımlı Güneş'in size, hoşgörülü Jüpiter ile sağlam 90 derecelik açı yapması, sizi aşırılıklar yoluna sürükleyebilir. Yemek, oyun ya da tanınma konusundaki isteğiniz biraz artabilir.Bu nedenle abartı ya da İnatçı düşüncelere doğru bir eğilim sözkonusu. Kendisinizi anlatmaya ve hayatın tadını çıkarmaya hakkınız var, ama bu sefer biraz ileri gittiniz. Eğer itibarınızı korumak istiyorsanız düşüncelerinizi gerçeklere dayandırmak konusunda hazırlıklı olun. Bir tartışmanın ortasında bile, kendinizi sakin bir şekilde ifade etmenin size kazandıracağı güven, özel ve iş ilişkilerinizin gelişmesini sağlayacaktır.
 
#4
Yengeç Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Geçen ay kümelenen burçların bu ay ayrılması sayesinde Ekim ayı boyunca değişik deneyimler yaşayacaksınız. Venüs duygusal Akrep'te. Mars ona katılarak, 4 Ekim'de 5. eviniz olan Aşk ve Yaratıcılık evinizdeki Akrep'e doğru ilerliyor. Şu ara kendi elemen-tinizdesiniz.Akrep burcundaki aşık Venüs ve Mars, ciddi pozisyonlarda kendinizi gayet güzel ifade edebilseniz de, aynı zamanda daha eğlenceli yollarla da bunu başarmanız için size cesaret veriyor.
Bugünlerde ne istediğinizin farkındasınız ancak Güneş ve Merkür'ün Jüpiter'e yaptığı dik açı size uç noktalara gitme konusunda cesaret vererek, Önemsiz bir isteğinizi hayatınızın temel taşı haline getiriyor. Venüs'ün Uranüs'le 12 Ekim'de 120 derecelik, Neptün'le 11 Ekim'de 90 derecelik açı yapmasıyla, fantezilerinizin etkisi altına giriyorsunuz ve şu an için onlardan vazgeçmeniz olanaksız görünüyor. Ekim'deki dolunayı 10. Kariyer evinize düşerek, ev dışında yaptığınız işlerden dolayı parlamanızı sağlayacak.

28 Ekim'de 5. evinizdeki manyetik Akrep burcu Yeni ayının sizi eğlence için yeniden canlandırmasına rağmen, baskıcı Satürn ve zapt edilemez gezegen Uranüs'ün karşı karşıya gelmeleriyle büyük bir baskı yaşayacaksınız. Ciddi bir karar almak pek de mümkün olmayabilir.Savaşçı Mars'ın, 4 Ekim'de, Akrep burcuna girmeye çalışması; stratejinizdeki çarpıcı bir değişikliğin habercisi. Diplomasi ve anlaşma, gizli eylemlerin ve saklı ittifakların karanlık dünyasında, kurnaz manevralara dönüşebilir.

Bu değişim, 2 Ekim'de, Mars'la, Akrep burcunun kilit gezegeni Plüton arasındaki, fırsatçı bir 60 derecelik açıyla ortaya çıkacak. Hoş olmayan bir sorunu çözmek zorunda olduğunuzu öğrenince kızgınlık hissedebilirsiniz. En iyi yol, bu kızgınlığı mümkün olduğunca nazik bir şekilde ifade etmeniz. Eğer kızgınlığınızı kendinize saklarsanız, sizde büyüyen bir yara olacak ve sizi çok olumsuz bir şekilde etkileyecektir. İnançla ve dürüstlükle hareket etmek, hoş olmayan bir durumu hemen yumuşatabilir.
 
#5
Aslan Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Aslan Burcu Yorumu


Ateş grubundan olan Aslan burcundakilerin öncelikleri yaratıcı ve dışa dönük olmaktır ancak bu dönemde gezegenler dikkatinizi geçmişin tamamlanmamış işlerine çekecek. Bu işin şiddetli bir büyüleyiciliği var ancak, psikolojik zorlukların çözümünden elde ettiğiniz yararlar ve eski işlerinizi bitirmeniz gösterdiğiniz bu çabaya değer. Bir önceki ayda başlayan ve devam eden iletişiminizin sembolü olan 3. evinizdeki gerileyen Merkür, yeniden inceleme sürecine devam etmektedir. Etkin olan Mars 4 Ekim'de Akrep Burcu'na girerek, yuvanızla ailenizi simgeleyen 4. evinizin derin sularında harekete geçmektedir.
Çocukluğunuza geri dönerek, kızgınlık ya da güvensizlik duygularına kapılabilirsiniz. Yine de hassas bir noktaya değinmek, baskı altına alınmış duyguların serbest bırakılmasında ve kendiniz olabilmenizde önemli ve gerekli bir basamak olabilir. Öncülük eden dolunay 14 Ekim'de 9. Uzak Yerler evinizde ortaya çıkarak, maceranın kıvılcımlarını saçacak.

Ufkunuzu seyahat veya ilave eğitimle genişletme fikri size cazip gelse de, kendine fazia güvenen Jüpiter'in dolunayla yapacağı stresli dik açı, zararın beklenenden daha fazla olabileceğini ileri sürmektedir. Tapılası Venüs'ün 18 Ekim'de aşkın sembolü olan 5. evinizde maceraperest Yay Burcuna girmesiyle, neşe dolu bir ruh haline girebilirsiniz. Kahkaha ve şiddetli arzu bir arada giderek, sizin kaygı duymadan baştan çıkarıcı olmanızı sağlamaktadır.

Daha sonra Güneş'in ateşli Akrep'e girmesiyle bu duygular yoğunlaşacak. Yeni ay aile geçmişinizin gölgelerine ışık tutsa da, Mars'ın mantıklı Jüpiter'le 27 Ekim'de ve istikrarlı Satürn'le 30 Ekim'de yapacağı ahenkli açılar, size, aileyle ilgili duygusal travmaları yapıcı eylemlere dönüştürme malzemeleri verecek.12 Ekim'de Güneş ile dengesiz Uranüs arasındaki 150 derecelik açı yüzünden kendinizi yolun sonundaymış gibi hissedebilirsiniz. Güvenilmez kişiler veya düşüncesizce yapılan yönelmeler gereksiz hızlı etkileşimleri ortaya çıkarıyor. Çabuk hareket etmeden önce iyice düşünmeniz ve düşünürken de derin bir nefes almanız, daha aklı
 
#6
Başak Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Başak Burcu Yorumu

Bu ay 2. eviniz olan Para ve Kaynaklar evinizdeki Terazi'de geçirerek, bu ayı hesaplarınızı dengelemeniz ve sahip olduklarınızı düzenlemeniz için ayırıyor. Çatışmanın ortasında uzlaşma yolu bulmak için diplomatik ustalık kullanmak gerginliği azaltır ve anlaşma kabiliyetinizi güçlendirir. Yarattığı şok edici bir heyecan yüzünden sinirleriniz altüst olabilir, işinize odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz. Yüksek endişenin yarattığı stresten korunmak için yatıştırıcı aktiviteler bulmanız gerekiyor. Merkür 6 Ekim'de ve yine 26 Ekim'de sıra dışı Jüpiter'le dik açı yaparak, bu ay için başka bir konu yaratıyor. Abartma eğilimi olması mümkün, o yüzden gözden kaçırabileceğiniz önemli detayları kaçırmamak için her zamanki kontrollerinizi yapın.

Dolunay 8. Paylaşılan Kaynaklar evinize düşerek, kişisel stilleriniz tamamen farklı bile olsa, size, diğer insanlarla işbirliği yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Yeni Ay yakın Çevre eviniz olan 3. evinize düşerek, enerjisini Mars'ın İsyankar Uranüs'le yaptığı 120 derecelik açıdan alıp, şaşırtıcı derecede umursamaz bir tavırla kendinizi ifade etme cesareti veriyor.konuşmaları bile yoğunlaştırıyor, Ama şimdiki değişim dalgaları sizi kişiselden çok sosyal ya da politik gerçekliklere çekiyor çünkü Güneş ve Merkür eşitlikçi Terazi'deler - 6 Ekim'de cesur Jüpiter'le dinamik bir dik açı çiziyorlar. Sınırlarınızı aşıp uç noktalara hareket edebilirsiniz. 5 Ekim'de tatlı Venüs'ün Jüpiter'le yaptığı 60 derecelik destekleyici açısı kendinizi çok fazla şımartmanıza sebep olabilir, o yüzden fazla abartmadan önce kendi isteğinizle vazgeçin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#7
Terazi Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Terazi Burcu Yorumu

Sizi daha çok para kazanmaya ve yeteneklerinizi daha fazla geliştirmeye zorlayarak, bu ay yaşamınızı büyük ölçüde zorlaşıyor. 4 Ekim'de Mars, sizi finansal konularla ilgili daha fazla ilgilenmeye sevk ederek boyun eğmeyen Akrep burcuna ve 2. Kaynaklar Evinize giriyor. Faizi yüksek borçlarınızı ödemeye yardım olması için harcamalarınızı azaltmak şu sıralar kendinizi kısıtlamanızı gerektirse de daha sonradan size yarar sağlayacak.
Yaratıcı Güneş'in 22 Ekim'de Akrep burcuna girmesi para konularını daha fazla aydınlatacak ve belki de kendinize güveninizi arttırmak için geliştirebileceğiniz saklı kalmış yeteneklerinizi ortaya çıkaracak.Dolunay, ortak ilişkilere kıyasla özgürlük konusunu gündeme getirmek için Terazi'ye yardımcı olarak Güneş'in karşısına geçiyor.

Jüpiter'in dolunay'ı dik açıyla kesmesi, seçeneğin kabul edileceği ya da edilmeyeceği bir hesaplaşmaya yol açarak bu iki kutupluluğu aşırıya çıkarabilir. Gerçek neden, başarılı bir ortaklığın hem kişiler için saygı hem de zaman zaman uzlaşmak için bir isteklilik gerektirmesidir. 15Ekim'de konuşkan Merkür çekici Terazi burcuna doğru döndüğünde düşünce ve fikirler özgürce ifade ediliyor. İlişkilerin gezegeni Venüs, 18 Ekim'de 3. Haberleşme Evinizdeki lafını esirgemeyen Yay burcuna hareket ettiğinde daha açık sözlülük ve dürüstlük istiyor.

Hissettiklerinizle ilgili daha dürüstçe ifade etmeye hazırsınız ve eğer çekinmezseniz kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Güvene, güvenliğe ve eski sıkıcı alışkanlıklarınıza her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Şu sıralar aşk sizi durgunlaştırmaktan daha çok kalbinizi daha hızlı artmasına neden olur. 28 Ekim'de acımasız Akrep burcundaki Yeniay dikkatinizi nakit para akışınızı arttırmaya yoğunlaştırır. Bütçenizi dikkatli bir şekilde geliştirmek ve ileriki zaman içinde mal varlığınızı arttırmak uzun süreli değişiklikler sağlayabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#8
Akrep Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay gezegenler sizi daha çok para kazanmaya ve yeteneklerinizi daha fazla geliştirmeye zorlayarak, yaşamınızı büyük ölçüde zorlaşıyor. 4 Ekim'de gayretli Mars, sizi finansal konularla ilgili daha fazla ilgilenmeye sevk ederek boyun eğmeyen Akrep burcuna ve 2. Kaynaklar Evinize giriyor. Faizi yüksek borçlarınızı ödemeye yardım olması için harcamalarınızı azaltmak şu sıralar kendinizi kısıtlamanızı gerektirse de daha sonradan size yarar sağlayacak.

Gezegenler para konularını daha fazla aydınlatacak ve belki de kendinize güveninizi arttırmak için geliştirebileceğiniz saklı kalmış yeteneklerinizi ortaya çıkaracak.Dolunay, ortak ilişkilere kıyasla özgürlük konusunu gündeme getirmek için Terazi'ye yardımcı olarak Güneş'in karşısına geçiyor. Jüpiter'in Dolunay'ı dik açıyla kesmesi, seçeneğin kabul edileceği ya da edilmeyeceği bir hesaplaşmaya yol açarak bu iki kutupluluğu aşırıya çıkarabilir. Gerçek neden, başarılı bir ortaklığın hem kişiler için saygı hem de zaman zaman uzlaşmak için bir isteklilik gerektirmesidir.

İlişkilerin gezegeni Venüs, 18 Ekim'de 3. Haberleşme Evinizdeki lafını esirgemeyen Yay burcuna hareket ettiğinde daha açık sözlülük ve dürüstlük istiyor. Hissettiklerinizle ilgili daha dürüstçe ifade etmeye hazırsınız ve eğer çekinmezseniz kendinizi bile . şaşırtabilirsiniz. Güvene, güvenliğe ve eski sıkıcı alışkanlıklarınıza her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Şu sıralar aşk sizi durgunlaştırmaktan daha çok kalbinizi daha hızlı artmasına neden otur. 28 Ekim'de acımasız Akrep burcundaki Yeniay dikkatinizi nakit para akışınızı arttırmaya yoğunlaştırır. Bütçenizi dikkatli bir şekilde geliştirmek ve ileriki zaman içinde mal varlığınız
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#9
Yay Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Yay Burcu Yorumu

Normalde neşeli ve sempatik olan tarzınız, Ekim ayında spritüel ve metafizik gelişiminizle daha ilgili hale gelmenizle biraz hafifleyebilir. Bu değişiklik, Terazi'de bulunan dinamik Mars'ın Yay'daki obsesif Plüton ile 60 derecelik destekleyici bir açı oluşturarak size, kendinizi istediğiniz her şeyde kullanma enerjisinden bol bol verecek. Ancak Mars 4 Ekim'de Mahremiyet Eviniz olan 12. Evde bulunan ketum Akrep'e doğru süzülüyor ve enerjinizin dıştaki durumlardan çok içe yöneldiği altı haftalık bir dönem başlatıyor.
Zaten 12. Evinizde bulunan zarif Venüs sayesinde, kişisel başarıdan çok huzur isteyeceksiniz. Kendi ruhunuzla bağlantı kurmak amaçlarınız daha anlamlı gelmeye başladıysa, biraz kafanız karışabilir. İş arkadaşlarınız ve yakın dostlarınızla olan bağlantınızın yalnızca yalnızlık arayışınızdan dolayı feda edilemeyeceğini size tekrar tekrar hatırlatıyor.Dolunay, eğlence ihtiyacınızı vurguluyor ve size kendinizi olduğunuzdan daha çocuksu hissettirebilir.

12. Evinizde olacak olan Yeni Ayı iç ve dış dünyanız arasındaki sınırları belirsiz hale getirebilirken aynı zamanda sizi düşünme aşamanızı tamamlamaya zorlayabilir. Gelecek ay gerçekleşecek büyük çaplı değişikliklere hazırlıklı olmalısınız. 6 Ekim'de Arkadaşlar Eviniz olan 11. Evdeki Güneş'e katılarak muhtemelen geçmişin izdeki bir tanıdığı size getiriyor ve ajandanızı sosyal etkileşimlerle dolduruyor. Bunun yanı sıra, Güneş ve Merkür 5-6 Ekim'de Özdeğer Eviniz olan 2. Evdeki sınırız Jüpiter ile 90 derecelik bir açı oluşturuyor ve size kendinizle ilgili bol bol konuşmak için büyük bir fırsat veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#10
Oğlak Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay Mars-Plüton 60 derecelik açısı ile başlıyor. Bu da sizin takım üyesi olarak daha etkin çalışmanıza neden oluyor. 4 Ekim'de aktif Mars 11. Gruplar evinize girdiğinde, üretkenlik konusundaki hevesiniz artacak, bu durum da en yakın arkadaşlarınızla bile rekabet içine girmenize neden olacak. Bu yoğun günlerde işi biran önce halletmek için duyduğunuz istek, nezaketle birleşince ortaya uyum ve huzur çıkıyor. 14 Ekim'deki Koç dolunayı, bağımsız hareket ve uzlaşmayı ön plana çıkarıyor. Bu olayın 4. Kökler evinizde olması, beraberinde tepkiyi de getiriyor. Evdeki stres sonradan pişman olacağınız hareketler yapmanıza neden olabilir. Kendinizi sınırlanmış hissettiğinizde ani patlamalar ortaya çıkabiliyor.

15 Ekim'de 10. Kariyer evinizde direkt dönen elçi Merkür, önceki üç hafta boyunca ortaya çıkan fikirleri uygulamanıza yardım edecek. Ama yine de Koç dolunayının sabırsızlığı içinizde yanıp tutuştuğu için, kışkırtıcı beyanatlarda bulunmamaya özen gösterin. Güneş'in etkisi ile hareket etmeden önce sıkı bir inceleme yapmak gerekliliğini fark edeceksiniz. 11. evinizdeki Akrep yeni ayı, Ekim'de azminizi sessizce besleyerek, çevrenizdeki kullanılmamış kaynakları görmenizi sağlayacak. Başkalarıyla güçlerinizi birleştirmeniz sonucu çevrenizi daha fazla etkileyebilecek, organizasyonları değiştirebilecek, işe yaramayan projeleri can-landırabilecek ve topluma yararlı şeyler üretebileceksiniz.

Duygusal olarak güçlü olan Akrep'teki Venüs, Kova'daki Neptün'le dik açı yaparak, sizin bir hayali gerçekle karıştırmanıza neden olabilir. İnsanlar ve nesnelerin görünen değerlerinden fazla olduğunu düşünebilirsiniz, o yüzden sevginizi ve zamanınızı dikkatli harcayın. Merhamet ve ilhamla ödüllendirildiğiniz için geçmişin yaralarını sarmak ve geçmişi bırakmak gibi bir gücünüz var.17 Ekimde, ilişkilerde tamirat yapacaksınız ve zor durumlarda bile eğlenmenin yolunu bulacaksınız. Geçmişte sizin yeteneklerinizin farkına varmamış birinden gerekli onanmayı ve takdiri görebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#11
Kova Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Kova Burcu Yorumu

Son birkaç yıldır başarılı bir şekilde bastırdığınız bütün gerilimler tekrar su yüzüne çıkabilir çünkü iki anahtar gezegeniniz - işgüzar Satürn ve asi Uranüs.. Çünkü bastıramadığınız duygular, ihtiyaçlarınıza karşılık vermeyen diğerleriyle çelişiyor. Bu ay önce çalıştığınız şeylere dönüp dönüp kontrol etmenize sebep oluyor.Dolunay 3. eviniz olan Belge Toplama evinizde olması Neptün'le uyum sağlayarak sezgilerinizi güçlendirip, insanlara ilham verme yeteneğinizi artırıyor.
Bitmek tükenmek bilmeyen analizler yapmak yerine, stratejileri düşünmeden ilerleme vakti geldi. Şu anki gücünüz planlarınızdan değil, sağlamlığınızdan geliyor. Güneş'in 22 Ekim'de, Akrep'e ve profesyonel 10. evinize girmesi, kişisel ihtiyaçlarınızdan çok profesyonel ilişkilerinizi düşünmeniz gerektiğini gösteren bir İşaret. İş yerindeki sıkıntılı bir durumu sağlıklı bir açıdan değerlendirebilmeniz için içinizdeki kötüyle savaşmak zorunda kalabilirsiniz.Mars'ın 4 Ekim'de tutkulu Akrep'e girmesi sizi rahatsız edebilir.

Çünkü siz mantığı, şu anda su yüzüne çıkan yoğun duygulara tercih edersiniz. Bu arada geri giden Merkür'ün 6 Ekim'de Güneş'e kavuşarak birlikte bereketli Jüpiter'le 90 derecelik açı yapması sizi coşturacak. Kişisel ilgi alanınızdan daha büyük olan değişiklik dalgaları sayesinde enerji doluyorsunuz ama bu gücü dizginlemek zor olabilir. Bu geziye, hedefinizden uzaklaşabileceğinizi bilerek gidin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#12
Balık Burcu Ekim 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ekim 2013 Balık Burcu Yorumu

Kozmik âşıklar Venüs ve Mars'ın burç değiştirmesi ile kişisel hayatınız renkleniyor. 4 Ekim'de bedensel Mars duygularınızı ısıtacak Akrep burcuna geçince daha tutkulu bir hal alıyor. Mars'ın 9.Uzaklar Diyarı evinize geçişi sizi ufkunuzu genişletmeye ve belki de şu anki durumundan duyduğunuz hoşnutsuzluğu dile getirmenizi zorluyor. Duyusal Venüs 18 Ekim'de Özgürlük düşkünü Yay burcuna ve sizin lO.Toplum Statüsü Evinize geçiş yapıyor. Bu durum size ilgi odağı haline getirebilir.
Sanatsal kabiliyetleriniz ve insancıl yetenekleriniz sizi daha da popüler yaparak ve kendinizi değerli görme duyunuzu arttıracak saygı topluyor. 14 Ekim'de 2. Mali Kaynaklar Evinizdeki Koç bucu sizi hazırlıksız bir eğlenceye yönlendirecek fakat yeni bir gelir kaynağı yaratan bir orijinallik bu enerji verici olayın yararlı bir açıklaması. Mantıklı Merkür, yeni bir düşünce boyutuyla tartışmaları daha ileriye götürmek için 5 Ekim'de dünya yönünde dönüyor. Özel veya mesleki yaşamınızdaki bu tartışmaları iletişim engelinin üstesinden gelmenize yardımcı olacaka yeni bakış açıları getiriyor. Boyun eğmez Güneş inançlarınıza inanılırlık ve sunuşlarınıza tutku katarak 22 Ekim'de Akrep burcuna ve 9.Evinize giriyor. Prensip konularına geldiğinizde, diğerleri size baskı yapıyorsa, daha az esnek oluyorsunuz.

Fakat kendinizi keşfetmeye izin verildiğinde, devamlı bir meraklılık sizi çalışarak veya yolculukla din, felsefe veya politikayı incelemek için motive edebilir. Yeni Ay yaşamınızı anlama İsteğinizi arttırıyor ve bunu manalı yapmak zenginleştiriyor. Her ne kadar karizmatîk bir öğretmen düşüncelerinizi etkileyebilirse de doğrulan bulmak için kendi içgüdülerinize daha fazla güvenin. Haberler daha cazip görünüyor ve değersiz şeyler altın gibi parlıyor. Herkesin ve her şeyin iyi yönlerini görmeniz sizin en büyük yeteneğinizden biri fakat yargılarınız şu anda özellikle güvenilmez. Ne kadar değer veriyorsanız verin, başkalarını mutlu etmek için kendinizi feda etmekten kaçınınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üst