Naklen ders!

#1
Sponsorlu Bağlantılar
[SIZE=+0][/SIZE]Naklen ders!

[SIZE=+0][/SIZE]
Teknik direktör Mustafa Denizli, dünkü idman öncesinde oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı. Kartal'da gündemin ilk maddesi, kupa maçlarındaki hatalardı.

Tüm karşılaşmaları öğrencilerine izleten kurt hoca, hataları birer birer gözler önüne serdi ve ekledi: Bunları tekrar görmek istemiyorum.

Tam 7 resmi maçtır galibiyet yüzü görmeyen Beşiktaş’ta sıkıyönetim ilan edildi... Ümraniye’deki antrenman öncesinde öğrencileriyle özel bir toplantı yapan teknik direktör Mustafa Denizli, son üç karşılaşmanın görüntüleriyle masadaki yerini aldı. Manisaspor, Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediye maçlarında yapılan hataları birer birer video görüntüleriyle hatırlatan Denizli sert bir konuşma yaptı. “Artık gerekli değerlendirmeyi siz yaparsınız” diyen tecrübeli çalıştırıcı sözlerini şöyle tamamladı:

‘Sizlere inanıyorum’
“Benzer hataları görmek istemiyorum. Ne aldığımız sonuç, ne de oynanan futbol bize yakışıyor. Cumartesi günü Belediye karşısında çıkın ve gerçek kimliğinizi gösterin. Beşiktaş’ın böyle futbol oynamaya hakkı yok. Taraftarlara ve yönetime borcumuz var. Bunu ödemeye Belediye maçıyla birlikte başlayalım. Sizlere güvenim tam. Geçen sezon da aşağı yukarı bu durumdaydık. O zaman şampiyon olacağımızı size söylemiştim. Yine söylüyorum. Sadece kendimiz gibi oynayın yeter...”

Orhan Yıldırım


Fanatik
 
Üst