Hotmail'e Ulaşmak - Msn Parolasını Unuttum -

NeslisH

Özel Üye
#1
Sponsorlu Bağlantılar
Hotmail hesabınızla ilgili yardım almak için, hesabınıza oturum açtıktan sonra sağ üst köşede bulunan "Yardım" bağlantısına tıklayın. Burada, en yakın zamanlı müşteri sorularını ve kullanabileceğiniz yardım makalelerini içeren geniş bir kütüphane bulacaksınız. Yardım sistemimizi kullanarak cevabını bulamadığınız bir sorunuz olursa, destek formumuzu doldurup sorunuzu gönderebilirsiniz, bu durumda 24 içinde size geri dönülecektir.MSN Hotmail ile bağlantı kurmak için diğer yollar:

Parolanızı mı Unuttunuz?

Parolanızı unuttuysanız buraya gidin: Parola Sıfırlama aracı Böylece başka bir tane parola seçerek MSN Hotmail hesabınıza ulaşın.MSN Hotmail'e Önemsiz E-Posta Bildir
Bir MSN Hotmail hesabınız varsa, önemsiz e-postaları bildirmek için aşağıdaki adımları uygulayın.
Önemsiz E-postaları bildirmek artık yalnızca üç kolay adımla mümkün:

  • Gelen Kutunuzda bulunan önemsiz e-posta olarak bildirmek istediğiniz iletiyi seçin.
  • Gelen kutunuzun araç çubuğunda bulunan, Önemsizdüğmesine tıklayın.
  • Ya bu iletiyi yalnızca bildirmeyi seçebilir veya iletiyi bildirerek aynı zamanda, söz konusu gönderenden ileride gelebilecek iletileri engellemeyi seçebilirsiniz.

Bir MSN Hotmail hesabınız yok ise, bir MSN Hotmail hesabından gelen önemsiz e-postayı bildirmek için şu adımları izleyin:

  • Tüm ileti üstbilgilerini nasıl görüntüleyebileceğinizi öğrenmek için e-posta programınızın çevrimiçi Yardım bölümüne başvurun. MSN Hotmail, bu bilgiyi, size gönderilmiş olan önemsiz postanın gerçek kaynağını belirlemek için kullanacaktır.
  • İleti üstbilgisinde bu metin satırına bakın: X-originating-IP. Örneğin:
    Sat 02 June 2001 13:47:27 PST
    X-Originating IP: [123.4.567.89]
    Kimden: "Yanlış Adres"
    yanlısadres001@hotmail.com
  • İleti üstbilgisinde bu metin satırına bakın: X-Originating-Email. Örneğin:
    X-Originating-Email: [yanlışadres001@hotmail.com]
    Kimden: "Yanlış Adres"
    yanlışadres001@hotmail.com
  • İleti üstbilgisinde bir X-originating-IP satırı bulamıyorsanız bu demektir ki söz konusu ileti sahtedir ve yasal bir hesaptan gelmemektedir. Ne yazık ki bu durumda bir yaptırım uygulayamayız çünkü iletinin bir üyeyle ilişiği olduğu görünmemektedir.
  • İleti üstbilgisi bir �X-Originating-IP� satırı içeriyorsa, , iletinin tam bir kopyasını tüm üstbilgileriyle beraber buraya gönderin: report_spam@hotmail.com.

E-postanın kötüye kullanımını MSN Hotmail'e bildirin
Bir MSN Hotmail hesabından, küfür içeren, rahatsızlık verici veya tehditkar e-posta iletileri aldıysanız, bildirmek için aşağıdaki adımları izleyin. Önemsiz posta bildirmek için ise lütfen yukarıdaki "MSN Hotmail'e önemsiz posta bildir" konusuna gidin.

  • Tüm ileti üstbilgilerini açın. MSN Hotmail, sizi rahatsız eden iletinin gerçek kaynağını belirlemek için bu bilgiye ihtiyaç duyar:
    • Bir MSN Hotmail hesabınız varsa, herhangi bir sayfanın üst sağ köşesinde bulunan Seçenekler'e tıklayın. Sol taraftaki Posta'ya ve daha sonra Posta Görüntü Ayarları'na tıklayın. Burada, İleti üstbilgileri'nin yanında, Tüm'e ve sonra Tamam'a tıklayın.
    • Bir MSN Hotmail hesabınız yok ise, e-posta yazılımınızın çevrimiçi yardım bölümünü inceleyerek tüm ileti üstbilgilerini nasıl görüntüleyeceğinizi öğrenin.
  • Rahatsız edici iletinin tam bir kopyasını (tüm üstbilgiler dahil olmak üzere) buraya iletin: abuse@hotmail.com.

Hotmail müşterilerine E-posta gönderirken teslim sorunlarıyla karşılaşan Postmaster, ISS veya Etki Alanı Yöneticileri, yardım almak için aşağıdaki sayfayı ziyaret etmelidir:MSN Postmaster

Not: Bu sayfadaki bazı bilgiler yalnızca İngilizce olarak sağlanır. İngilizce dışında bir dilde yardıma gereksiniminiz varsa, lütfen Hotmail hesabınızda oturum açın ve Hotmail sayfasının sağ üst tarafındaki Yardım bağlantısına tıklayın. Daha sonra Bizimle Bağlantı Kurun bağlantısına tıklayarak sorunu bize bildirebilirsiniz. Bu işlemin yukarıda listelenen bağlantıyı kullanmaktan daha uzun süreceğini lütfen unutmayın.
 
K

Kayıtsız Üye

#3
lütfen msneme yardım edin msnemi caldılar lütfen yardım edin lütfen :'(
 
K

Kayıtsız Üye

#4
iyi günlert hotmail ekibi düzeyli çalışmalarınızdan dolayı kutlar teşekkürlerimi sunarım ben hadise sena buket akgun. hotmaillimle alakalı her bilgiyi istanbula taşınmadan önce bodrumda unuttum. şu an sadece facebook sayfamı kullanıyorum fakat facebook sayfamın bağlı olduğu hotmail sayfamla alakalı her bilgim benden çok uzakta ve hotmailime giriş yapamıyorum. rica etsem annemin hotmailine parola gönderirmisiniz?
 
Üst