2016 Renault Talisman fiyatı özellikleri

Siraç

Yönetici
Admin
Editör
#1
Sponsorlu Bağlantılar
2016 model Renault Talisman fiyatı özellikleri resimleri,
Renault Talisman Türkiye satış fiyatı ne kadar? Talisman teknik özellikleri ve fotoğrafları

Renault yeni model aracı Talisman'ın tanıtımını gerçekleştirdi. Büyüleyici tasarım ve özelliklere sahip Renault Talisman Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak ve Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak?

Dikkatleri üzerinizde toplamaya hazır olun. Renault Talisman sizin ve yolcularınızın konforu düşünülerek tasarlanmış zarif bir sedan ve şık hatlarının yanı sıra kendine özgü LED farlarıyla öne çıkıyor.
Kusursuz çizgilerine, uyumlu hatlarına ve geniş kabinine hayran kalacaksınız. Renault Talisman kaputtan bagaja kadar dinamik ve modern bir otomobil.

Renault Talisman.jpg


Renault Talisman kullanmanın keyfini çıkarın. Yeni nesil ergonomik koltukları ve sayısız yüksek teknolojik donanımıyla Renault Talisman sıra dışı konfor sunar. Geniş kabini, yolculuklarınızın konforlu geçmesini sağlar.



Renault Talisman'ın "son derece konforlu" ön koltuklarına yerleşin. Kişisel konforunuz için koruyucu yüksek koltuk sırtlarının, geniş koltuk başlıklarının, napa deri döşemelerin ve altı farklı ayar kumandasının tadını çıkarın. Multi-Sense® fonksiyonlarıyla rahatınıza bakın. Tercih ettiğiniz sürüş moduna bağlı olarak koltuklarda ısıtma, soğutma veya masaj modunu seçebilirsiniz. Tercihlerinizi kaydetmek de çok kolay. Yeni R-Link 2 multimedya sisteminin dokunmatik ekranını kullanarak 6 farklı profil kaydedebilirsiniz.

Renault Talisman (1).jpg


Talisman’la yolculuk ederken rahatınıza bakın! Talisman ileri sürüş destek sistemleriyle, sizin yerinize her şeyi düşünür. Sürüşünüzü kolaylaştırır, hızınızı ayarlar, şeritinizi sabitler, kör noktalarınızı kontrol eder, park etmenizi kolaylaştırır.

Fiyat listesi:

talisman.PNG



Renault Talisman (2).jpg


Renault Talisman (3).jpg


Renault Talisman (4).jpg


Renault Talisman (5).jpg


Renault Talisman (6).jpg


Renault Talisman (7).jpg

Renault Talisman (8).jpg
 
Son düzenleme:
Üst