2014 Burç Yorumları - 2014 Genel Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında koc burcunu neler bekliyor?

2014 yılının en önemli durumu 5. eviniz Aşk Evinizde gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, sadece duygularınıza göre hareket ederseniz, yanlış bir yola sapabileceğinizin işaretidir. Biraz entelektüei fark, arzu kıvılcımlarını öldürmez, bilakis biraz serinleterek daha çok dayanmalarını sağlar. Ani duygusal mutluluklar size bulutların iizerindeymişsiniz hissini verse de, ardından gelen zorluklar buna değip değmediğini düşündürebilir. Sizin için ideal partner, hem inanışlarınızı ve değerlerinizi paylaşan, hem de iş tarzınızla toplumu ve ilişkinizi desteklediğinizi anlayabilecek biridir. Sizinle aynı fikirde olan arkadaşlarınızla ve meslektaşlarınızla olan beraberliğiniz aynı zamanda size başarı da getirecektir.


10. Kariyer Evinizde şanslı Jüpiter ile büyük düşünün. Azim sizin için en önemli şey ama dikkatli bir planlamayla birleştirilirse işe yarar. Hedeflerinizi belirleyerek, onlara ulaşmak için atacağınız adımiarı tek tek hesaplayın. Büyük bir fırsatı gerçeğe dönüştürmek için zamanınızı ve enerjinizi yönetmeniz gerekli. Bu, kendi işinizi kurmak, ya da iş değiştirmek için attığınız anlık bir adım değil. Bu, kendinizle ilgili özellikleri geliştirmek için kurduğunuz uzun ömürlü bir planın merkez noktası. İster kendi işinizde olsun, İsterse yeni bir alanda, artık daha fazla sorumluluk almaya hazırsınız. Geçmişte kendinizi motive etmek mesele değildi, ama şimdiki planınız, yapıcı ve profesyonel bir şekilde diğerlerini nasıl yöneteceğinizi öğrenmek olmalıdır.

2014 yılı içerisinde, bir hobiyi kazanç elde edebileceğiniz bir kaynağa çevirebilmelisiniz. Geliriniz bir maaş kadar çok olmayabilir ama yönetici becerileriniz, gelirlerinizi ve özsaygınızı arttırma potansiyeline sahip. Kaliteli araç gereçlere para yatırmak ve ilgi alanınızla ilgili ileri bir eğitim kesinlikle faydalı olacaktır. Çözüm; sadece para kazanmaktan daha çok, sevdiğiniz için bir şeyi yapmaktır. Uzun bir zaman içerisinde sağlayacağınız küçük bir para akışı, bir daha atamayacağınız bir golden daha fazla kişisel tatmin verecektir.


Kaynak: susanmiller.astrolojiburc.com
 
#2
Boğa Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında boğa burcunu neler bekliyor?

Anahtar gezegeniniz Venüs, kalbinizin değişen dinamiklerine işaret ediyor, fakat bu yılın istikrarlı mesajı güvenlik ve güvenilirlikten yana. Eğer sizin için doğru biri varsa, 29 Ocak'tan 1 Şubat 2014'e kadar aşık Venüs, olgun Satürn ve zengin Jüpiter ile uyum sağlayacağı için bağlılık sözü verebilirsiniz. İlkbahara, aşka duyarlı bir yaklaşım hakim. Venüs 30 Nisan'da burcunuza girerek aşk hayatınıza denge getirecek ve Mayıs ortalarına kadar da sağlamlaştırmaya devam edecek.

Çekiciliğiniz, Haziran ve Temmuz aylarında biraz azalabilir, fakat Venüs 6 Ağustos'ta, dünyevi zevklere düşkün Başak'a girdiğinde, tekrar yerine oturacaktır. Eylül başlarında ilişkilerinizde uyumu yakalamak için ne yapabiliyorsanız yapın, bu çabalar uzun süren çatışmalara neden olabilir..Ekim ortalarındaki heyecan ve belirsizlik yerini Kasım'ın başından sonra ciddi zorluklara bırakıyor. Fakat 12 Kasım'da Venüs Oğlak'a girdiğinde aşkı yönetmek kolaylaşacak ve önünüze yine tatmin olacağınız uzun ve hoş bir yol açılacak.Geçen yıl ciddi Satürn idealist Neptün'le karşı karşıya geldikten sonra uzun yolculuğuna 10. eviniz olan Kariyer evinizde devam ettiği için dozunda bir gerçeklik elde ediceksiniz.

Hayallerinizle yaşamın getirdiği kısıtlamalr arasındaki gerilim azaldığına göre, elinizdeki görevlere devam etmelisiniz. Bugünkü İş çevrenizde geçmiştekinden daha rahat olsanızda, kartları dikkatli tutarak, oyunu zekâ ve kararlılıkla oynamanız gerekir. Enerjinizi nereye gidiyor olduğunuzu, ya da ne yapmanız gerektiğini düşünerek boşa harcamayın. Sadece gözlerinizi uzak ufuklara çevirin ve kaderinize yaklaşmak için her gün adım adım ne yapmanız gerekiyorsa yapın.Bu yıl finansal durumunuzu geliştirmeniz için önünüzde birçok fırsatınız var fakat elinizi "denenmiş-ve doğru metodlar"a göre oynamalısınız. Dikkat ve gözlem, bir hafta sonu kaçamağından ya da mağazalardaki geçici alışveriş zevkinden fazlasını kazandıracak. Hırslı Satürn'le, bereketli Jüpiter arasındaki 120 derecelik açı, bu yıl büyüme ve güçlenme arasındaki en iyi dengeyi bulmak demek.
 
#3
İkizler Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında ikizler burcunu neler bekliyor?

Değişim gezegeni olan Piuto, 8. eviniz olan İçtenlik Evinize 25 Ocak - 23 Mart arasi adımım atıyor ve Kasım'ın 26'sında da olumiu tam bir dönüş yapıyor. Bu, diğerleriyle bağlarınızı kuvvetlendirecek uzun vadeli bir süreçtir. Güçlü Plüton, eşinize verdiklerinizin karşılığında ne aldığınızı sorgulamaya zorlar sizi. Bu, aşk oyununda çıtaları yükseltir. Belki daha az eğlenceli hale getirir ama özünde daha tatmin edicidir. 7. Evinizin hükümdarı olan Jüpiter, ciddi olan Oğlak'da, amacın ve paylaşılan hedefler için verilen sözlerin ilişkideki önemini vurgular.

28 Mart, 21 Mayıs ve 12 Kasım'da iyimser gezegen yaratıcı Uranüs, yürümeyen bir ilişkiye taze bir bakış getirebilir ya da yeni biriyle tanışmanızı sağlayabilir. Geçen yıl yaşadığınız profesyonel sarsıntıların şokundan sonra, bu yıl kariyer düzeyiniz sürekli değişim gösterecek. Neyse ki, böyle dinamik zamanların üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Çabucak vites değiştirebilmek, aşırı derecede titiz kişilerin yakalamak için çok yavaş kaldığt fırsatlara balıklama atlamanızı sağlıyor. Heyecan ve kararsızlığın ikisi de duruma göre yararlı olabilir. Özellikle yeni bir alan üzerinde çalışıyorsanız... Doğru kulvarda olup olmadığınız soruları Kasım'ın İlk günlerine kadar cevapsız kalabilir.

10. Kariyer Evi'nizdeki Uranüs, o zaman dengeli Satürn'le karşı karşıya gelir ki bu da sizin o anki işinize devam etmek isteyip istemediğinizi anlamanızı sağlar. Eğer bunu gerçekten anlayabilirseniz, zaten işinizin daha bir oturduğunu hissedeceksiniz. Aksi halde, kendinize başka bir yön çizmeye başlamanız gerekir.8. Paylaşılan Kaynaklar Evinizdeki Cömert Jüpiter ve güçlü Plüton, stratejik ittifaklar yoluyla artacak gelir İçin bir potansiyel sağlar. Finansal açıdan güçlü bir ortakla yapacağınız bir iş iyi kazanç getirebilir. Ancak yine de iki tarafın da üzerine düşen sorumlulukların tam olarak belirlenmesidir. Çabucak zengin olma hesapları yapanlardan ve hızlı konuşanlardan uzak durun.
 
#4
Yengeç Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında yengeç burcunu neler bekliyor?

Bu yıl, Jüpiter ve Plüton 7. ilişkiler evi üzerinde bulunduğundan,'gittikçe ciddileşen ilişkinizle ilgili kafanızda ufak sorular var. Tabii bu durum, daha ciddi iş ilişkileriniz dahil olmak üzere, birçok ilişkinizi içeriyor. Ne var ki hoşgörü gezegeni olan Neptün ile şifa gezegeni Kiron'un etkisinde bir yıl olduğu için içtenlik dönemindesiniz. Duygusal acı hatıralar, sizi, koruyucu kabuğunuz içinde güvende kalmaya itebilir. Esas olgunluk korkularınızın üzerine giderek, inatlarınızdan vazgeçerek ve başka insanların size yaklaşmasına izin verip eski yaralarınızı iyileştirerek gerçekleşecektir.

Eğer uzun vadeli hedefler peşinde olmaya gönüllüyseniz, İyimser Jüpiter ve gerçekçi Satürn bu yıl sağlam kazançlar vaat ediyor. "Kısa yoldan zengin olma" şiarlarından ya da kestirme yollardan beklentiniz oimasın. 10. kariyer evinizin yönlendiricisi, kontrofcü Mars Eylül ayının sonlarından bu yana Yengeç burcunda olduğundan yeni projelere başlayarak mesleki başarı ya da topluluk içinde tanınma yolunda heyecanınızı kamçılıyorsunuz. Mars'ın etkisi Ocak ve Şubat aylarında azalacağından, planlarınızda, yeni işlere kalkışmadan önce eski işlerinizi bitirmeniz yönünde zorlayan bir yavaşlama yaşanacak.

Mart'ın 4'ünde Mars'ın tekrar Yengeç burcuna girmesi ile Önce olduğu gibi projelerinizde tekrar bir hareketlenme işaretleri görülecek. Mars'ın etkisi, geçtiğimiz yazın başlarından 2014'ün baharına kadar zirve yapana dek özel konularınızla biraz daha çok ilgili olabilirsiniz.Güneş, burcunuzun 2. Para ve Maddi Kaynaklar evinde. Güneş tutulması, maddi durumunuzda beklenmedik olaylar yaşamanıza neden olabilir.

Merkür ve Neptün'ü de içerdiğinden, aylar öncesinden dikkatli davranmazsanız, maddi zarara uğrayacağınız durumlarla karşılaşmanız çok muhtemel. 1 Ağustos'ta, duygulan kamçılayan Aslan burcuna denk gelen güneş tutulması 2. eviniz üzerinde yer alıyor ve talihinizin değişeceğine işaret ediyor. Alışkanlıklarınızdan çok memnun olmanız kötü bir sürprizle karşılaşmanıza
 
#5
Aslan Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında aslan burcunu neler bekliyor?

Bu yıl kalbinizi açacak anahtarlar çok çalışmak ve biraz sihir. 5. eviniz olan Romantizm evinizin yöneticisi cömert Jüpiter, iyi bir planlamanın sonuç getirdiği stratejik Oğlak burcunda. İş aşka gelince hedefinizi yüksek tutun, zira azla yetinmek ümitlerinizi dibe batırabilir. Cennete çıkan bir merdiven yapma fırsatınız var. Ama bunu başarabilmek İçin zorlu bir çalışma yapmaya istekli olmalısınız. Mutluluğu yakalamak için günlük hayatınızdaki davranışlarınıza bakın ve sizi çevrenizdekilerden uzaklaştıran davranışlardan kurtulun. İçinde bulunduğunuz gerçekliğin farkına varmanız ve gerçekçi umutlarla yola çıkmanız gerek. İlişki evinizdeki iki tutulma bir davranış değişikliği ya da eş değişikliği anlamına gelebilir.

Ancak, Neptün'ün hareketiyle ilişki evinizde yaşanacak büyülü değişiklikler, tüm yaralarınızı sarmanıza, kişiliğinizi geliştirerek sevmeye sevilmeye daha açık biri olmanıza yardım edecek.Dönüşümsel Plüton Ocak'ın sonlarında 6. İş evinize burnunu sokarak, Ocak'ın ortalarında vazgeçip profesyonel hayatınızın seyrini değiştirecekmiş gibi görünen uzun vadeli bir bağlılığa dönüşüyor. 28 Mart, 21 Mayıs ve 12 Kasım'da genişleyen Jüpiter ile yaratıcı Uranüs arasındaki yaman açılara bağlı olarak yeni teknolojiye uyum ve alışılmadık uzmanlık alanları geliştirmeden sonuçlanabilecek şekilde iş dünyanızda olumlu değişiklikler olabilir.

Jüpiter'in 6. Evinizde var olması daha çok sorumluluk alarak işte göstereceğiniz ilerlemenin işaretini veriyor. Şu an yapabileceğiniz en somut yatırımlar eğitiminize devam etmek ve işinize daha fazla enerji harcamak.Satürn'ün 2. Kaynak Evinizi kısıtlaması ile parasal durumunuza tedbirli yaklaşmanız anlam kazanıyor. Sahip olduklarınızı elinizde tutmanız, fiyatına değmeyecek malzemenin en güzel ve en sonunu almaktan daha akıllıca olabilir.

Özellikle Ay Tutulması esnasında, savurgan harcamalardan sakının. Ancak, 21 Ocak, 8 Eylül ve 21 Kasım 2014 'da ileriye dönük Jüpiter ile Satürn arasında gerçekleşecek üçlemeler, uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmek için para ve zamanınızı en iyi şekilde nasıl ayarlayacağınızı belirleyerek ekonomik İstikrar sağlayabilir.
 
#6
Başak Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında başak burcunu neler bekliyor?

Ciddi Satürn romantizmin evi oian 5. Evinizi yönettiği için, aşk ilişkilerinde normalde temkinli olabilirsiniz. Ama ufukta İyi haberler var. Neşeli Jüpiter bu yıl 5inci Evinize hareket ederek, daha çok eğlence ve aşk vaat ediyor. Duyarlı Venüs 5inci evinizi 24 Ocak- 17 Şubatta ziyaret ediyor, daha oyuncu olmanız için sizi baştan çıkarıyor ve rahatlayıp sadece kendiniz olmanız için sizi cesaretlendiriyor. 25 Ocakta çekiciliğiniz ve istekleriniz tutkulu Plüton sayesinde daha da yoğunlaşıyor.

Eğlence potansiyeliyle kutsanmış olmanıza rağmen, 2014'de sizin İçin garip sürprizler de olabilir, özellikle de ne yapacağı kestirilemeyen Uranüs 28 Mart, 21 Mayıs ve 12 Kasım'da Jüpiter ile 60 derecelik bir açı yaptığında. Aşk beklendiği gibi gelmese bite, tüm yıi boyunca yeni deneyimlere açık olun.Büyük değişikliklerin yıl sonuna doğru gerçekleşebilecek olmasına rağmen, bu yıl sürekli kariyer ilerlemesi zamanı. Sanki büyük bir değişimin kaçınılmaz olduğunu biliyorsunuz ama şu anki durumunuzun daha uzun süre devam etmesi için yolunuzu değiştiriyorsunuz. Satürn, Mart ortalarından Mayıs başına ve Ağustos sonundan Eylül ortalarına kadar daha dengeli. Kariyeriniz çok iyi gidiyor olsa bile bu zamanları mümkün olduğu kadar çok başarıyla değerlendirin. Harekete geçmek için daha sonra- Ekim sonu ve Kasım başı- gelebilecek İlave stresleri beklemeyin.

2014 yılı boyunca iyi hazırlanırsanız, hedeflerinize doğru büyük adımlar atabilirsiniz.Kaynakların evi olan 2. evinizin Yöneticisi Venüs'tür ve bu yıl hükmedici Plüton ile iki kesişmesiyle - 24 Ocak ve 12 Kasım'da - İlişkilerinizi paraya ve kişisel güce dönüştürüyor. Maddi güvence ihtiyacınız yoğunlaşmış, istediğinizi elde etmek için her zamankinden çok çalışmanıza yol açıyor. Venüs, 1 Şubat ve 1 Aralıkta zengin Jüpiter'le de iki kesişme gerçekleştiriyor. Ödüller size maaş artışı ya da hoş bir fırsatla gelebilir ama yıl boyunca yoğun gayretlerinizin bedelini alamayacaksınız.
 
#7
Terazi Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında terazi burcunu neler bekliyor?

Romantik bir terazisiniz, ilişkilerinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları bir süre durulmanıza neden olsa da kalbiniz iyileşmeye başlar başlamaz içinizi yeni bir kıpırtı sarabilir. Bu yıl 5. Romantizm Evinizde iki düşüş olmasına rağmen muhtemelen sizi gelecek yıllarda etkisi altına alacak bir yön değişikliğini işaret ediyor olabilir. Eğer hayatınızı karşılık beklemeden başkalarını mutlu etmek için geçirdiyseniz, artık ara verme zamanı. Hassas Neptün'ün çakışan küreler yakınlığı bu sakinliğin bedelinin çok büyük olduğunu ve aşkın gerçekten farkına vardığınızı hissettireceğini işaret ediyor.

Her zaman uzlaşmacı olmak yerine, kendinize en mükemmel kişi (yaşamak istediğiniz tüm aşklardan bile daha fazla değerli) olarak davranın. Size ilgi duyan yeni biriyle iletişim kurma ya da son zamanlardaki ilişkilerinizi daha İdeal bir düzeye ulaştırma şansınız var; ancak şimdi en önemlisi o kişinin size ne kadar cömert olduğu. İyi niyetler ve sözler somut davranışlarla desteklenmediği sürece hiçbir şey ifade etmez. Başarılı bir aşk hayatının sırrı kendiniz için en iyisini ummak ve bunu size sağlamayan her kişiyi reddetmektir.

Yaratıcı Uranüs'ün 6. İş Evinize doğru yedi yıllık transit geçişi birbirinden 60 derecelik bir açı ile ayrılmış zeki gezegenlerden hayalperest Jüpiter tarafından 28 Mart, 21 Mayıs ve 13 Kasım'da övgüler almaktadır. Bunlar ani fırsatların mesleki ufkunuzu genişleteceği dönemlerdir. Ummadığınız bir terfiye, daha ilgi çekici bir alana geçme şansına ya da sizi tamamıyla yeni bîr yönde İlerletecek ani bir parlak fikre ulaşabilirsiniz. İşinizden tatmin olmanızı engelleyen sınırlan geçekten aşabilme olasılıkları var.

Yeni beceriler öğrenme ya da özellikle daha önce başarılı olacağınızı hiç düşünmediğiniz alanlarda özel eğitim alma, daha İlgi çekici ve mükâfatlı bir işin temel esasıdır.2. Kaynak Evinizin yöneticisi Plüton, bu yıl şemanızın tam altından geçiyor, bu finansal konularda tam anlamıyla yeni bir değerlendirmeye neden olabilir.
 
#8
Akrep Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında akrep burcunu neler bekliyor?

2014 Şubat ayının 20'sinde Başak burcunun Dolunay tutulması, aşk evlerinizi harekete geçirebilir. Fakat yine de Satürn'ün sizin keyif almanızı engelleyici etkisi görülebilir. Bu durumlara karşı akıllıca yaklaşın ve önemli bir ilişkinin adımını atmaktan kaçınmayın. 5. Aşk evinizin geleneksel lideri, cömert Jüpiter'in, bütün bir yıl boyunca Oğlak burcuyla hareket etmesi, size romantizm bakımından sabit bir değişim getirecektir. Fakat Satürn heyecanınızı yatıştırabilir ve doğallığınızdan kaynaklanan bir ikileme düşmenize neden olabilir. Fakat bu bir rahatlama belirtisi de olabilir. Kararlılığınız son derece önem arz etmekte, o yüzden siz yine de geri adım atmayın.

Çünkü 4 Kasım'da Satürn Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve bu sizin adımlarınızı kolaylaştıracak.Kariyer gezegeni Satürn'ün 11. Takım Çalışması evinizden geçmesiyle, bireysel olarak girişimlerde bulunmaktan ziyade, takım oyununa önem vermelisiniz. Doğal olarak grupla çalışma eğiliminde olmasanız da birileriyle sürekli bir iletişim içerisinde olmanız, sizin sağlam bir zeminde hareket etmenizi ve sağlıklı kararlar alarak başarıya bir adım daha yaklaşmanıza yardımcı olacaktır. Sabit Jüpiter-Satürn ikilisi, kariyer yolunda düşüncelerinizi daha kolay almanıza yardımcı olacaktır.

Özellikle 1 Ağustos 2014'de dramatik Aslan'ın Güneş yörüngesine girmesi, grup etkileşiminin önemini ortaya koymaktadır. Belli başlı kararları almada diğerlerini fikirlerine danışmayı sakın ihmal etmeyin.Para hakkında lider konumundaki Jüpiter, bu kez her nasılsa pragmatik Oğlak'la beraber hareket ettiği için biraz geri planda kalacak. İfk bakışta bu kötü haber gibi gelebilir, fakat düşüncesizce hareket etmediğiniz sürece, bu, maü yönden rahatfaya-bileceğinizin de göstergesidir. Paranızı yatırım aracı olarak kullanırken tavsiyelere karşı akıllıca hareket etmeyi unutmayın. Çok cazip bir durum varsa, düşünmek gerekir ama yine de dikkatli olun.
 
#9
Yay Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında yay burcunu neler bekliyor?

Genelde sonuçlarını düşünme zahmetinde bile bulunmadan, bir ilişkiye atlama potansiyeliniz yüksek çünkü Aşk eviniz olan 5. evinize aceleci Mars hükmediyor. Ama bu yılın başında Mars'ın 7. Ortaklar evinizdeki geri hareketi, atlamadan Önce iki kez düşüneceğinize işaret ediyor. Aslında, Mars, 31 Ocak'ta direk hareketini yapana kadar, aşkta İleri gitmemek için kendinize mantıklı nedenler bulacaksınız. Mars, 6 Mart'ta 8. Yakınlık evinize girerek, tutkularınızı yoğunlaştıracak ya da belki var olan bir ilişkiyi derinleştirecek.

7 Nisan'da geçiş yapacak olan Venüs'ün ardından 5. Romantizm eviniz, Mantıklı Merkür'e ev sahipliği yapacak ve Merkür stres düzeylerini de yükseltebilecek olan ateşi arttırarak zihninizde ve kalbinizde farklı gündemler yaratacak. İlişkilerinizdeki hareketlilik Mayıs boyunca devam edecek ama sorumluluklar üst üste geldiğinden, 10 Temmuz civarında ve 12 Ağustos'tan 17 Ağustos'a kadar hayal kırıklığı nöbetleriniz ateşi biraz söndürecek. Kendinizi olduğu gibi ortaya koymanız, bir ilişkinin İstikrarını ve bütünlüğünü güçlendirebilir ve dolayısıyla devam etmesini sağlayabilir.Kariyer eviniz olan 10. evinizdeki buyurgan Satürn, dünyevi hedeflerinize ulaşmak için her zamankinden çok daha fazla çalışmanız gerektiğine işaret ediyor.

2014 yılı boyunca, işte veya içinde bulunduğunuz topluluktaki sorumluluklarınızdan kaynaklanan bir gerginlik hissedebilirsiniz ki, bu da düzenli olarak evden uzak olabileceğiniz anlamına geliyor. Ayrıca, 10. evinizde ortaya çıkacak olan Ay Tutulması, mesleki meselelerin rengini aniden değiştirebilir; sahip olduğunuz işletmeyi, patronunuzu hatta işinizi değiştirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Olaylar kontrolünüzden çıkacağından, esnekliğinizi koruyun.Bereketli Jüpiter'in Kazanç eviniz olan 1. evinizde bulunması, bu yıl finansal konulardaki başarı olasılığınızı destekliyor.
 
#10
Oğlak Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında oğlak burcunu neler bekliyor?

Jüpiter'in burcunuza girmesi dolayısıyla oluşan kişisel gelişim bu sene ilişkileriniz değiştirecek. 7. evinizdeki dikkatli ve sevgi dolu Akrep özellikle eşinizi koruma eğiliminde olmanızı sağlayacak. Başkalarım bakıp büyütmek sizin için o kadar öncelikli oluyor ki kendi ihtiyaçlarınızı bilinçsizce saklıyorsunuz. Kendiniz için beklentileriniz ve istekleriniz arttıkça romantik ve duygusal tatmin ihtiyacınız da artıyor. Mevcut ilişkinizdeki baskı onu ya büyütecek ya da çözülüp gitmesine neden olacak. Eğer ilişkinizin devamı için duygularınızı hasıraltı ederseniz uzun vadedeki hayal kırıklıkları ve ödeyeceğiniz bedel şu an ödeyeceğinizden daha fazla olacak. Arzularınızı ifade ederek kalbinizi daha fazla risk almaya açın.

Daha tatmin edici bir ilişki İçin önemli adım atmaktan gururunuzun sizi engellemesine izin vermeyin.Profilinizi yükseltmek İçin çaba harcarsanız bu yıl başarı büyük ihtimalle sizin olacak. Hırslarınızın siz artık bir çalışan olarak değil de kendi işinizi yapmak yolunda yönlendirmesi olasılık dahilinde. İster kendi işinizi yapıyor olun isterseniz terfi bekliyor olun Ocak 21, Eylül 8 ve Kasım 21'deki Jüpiter-Satürn birleşmeleri sizin için mükemmel zamanlar. İletişim gezegeni olan Merkür 6. eviniz olan İş Evi'ndeki Mayıs 26 ile Haziran
19 arasındaki ve 10. eviniz olan Kariyer Evi'ndeki Eylül 24 ile Ekim 15 arasındaki geriliyor olacak.

Bu dönemlerde büyük hamleler yapmaktan kaçının. Para kazanma konusunda son derece pratik ve ayakları yere basan yaklaşımları tercih ediyorsunuz ama eğer deneysel olursanız bu yıl daha fazla para kazanacaksınız. 2.eviniz olan Gelir Evi'nin yöneticisi olan Uranüs Mart 28, Mayıs 21 ve Kasım 12'de cömert Jüpiter'le güzel açılar oluşturuyor. Bu destekle finansal alanda beklenmedik gelişmeler olabilir. Gelirinizin artması yolunda yeni bir fikir size yol gösterebilir. Kalıpların dışında düşünmek maddesel başarı şansınızı arttırıyor, yani bu sene
düşüncelerinizi açarsanız en büyük kaynağı yakalamış olacaksınız
 
#11
Kova Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında kova burcunu neler bekliyor?

Muhteşem Satürn'ün 8. eviniz olan Samimiyet ve Dönüşüm evinize yapacağı ziyaret ilişkilerinizi, sonuçta ödüller olsa da, biraz zora sokacak. Hareketli Mars, 4 Mart'a kadar 5. eviniz olan Romantizm evinde ve çekici Venüs 18 Şubat'tan 12 Mart'a kadar Kova burcunda. Bu transitler aşkı etkileyebilir ve kalbinizin isteklerinin peşinden gitme konusunda size enerji verebilir. Haberci Merkür 3 Mayıs'ta 5. evinize girerek 25 Mayısta Venüs'le buluştuğunda kalbinizdeki adrenalinde artış olacak.

Mars'ın 11 Mayıs ile 2 Temmuz 2014 arasında 7. eviniz olan Eş evine yapacağı ziyaret işleri iyice alevlendire-bilir. Yalnız Mars, Venüs ve Merkür, 10 Temmuzla 13-16 Ağustos arasında katı Satürn'le bir araya gelince bu ısınmalarda doğal soğuma periyotları ortaya çıkabilir. Her ne kadar kendinizi aklın devreye girdiği durumlarda daha rahat hissetseniz de bu yıl hissettiklerinizle ilgili çok şey öğrenecek gibi görünüyorsunuz.10. eviniz olan Kariyer evinizi yöneten değişken Plüton ve kavgacı Mars bu yılı, birbirlerine karşı üstün gelme savaşıyla başlatıp bitirecekler.

2 Ocak'ta ayrılıp, 28 Aralık 2014 'de birleşmeleri sizin zorlu bir düşmana karşı hakkınızı korumanız gerektiği anlamında yorumlanabilir. Plüton sizin başarıya ulaşma isteğinizi kamçılayabilir. Satürn iş demek ve şans eseri bu yıl, iyiliksever Jüpiter'den 21 Ocak, 8 Eylül ve 21 Kasım'da, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek gücü alacak. Bu arada, Jüpiter, keşifçi Uranüs'le 28 Mart, 21 Mayıs ve 12 Kasım'da altmış derecelik açılar yaparak kendinize güveninizle ilgili kariyerinizi ilerletecek iç keşifler yapacağınızın sinyalini veriyor.Anahtar gezegeniniz Satürn ortaklarla iş yapma teşebbüsleriniz konusunda 8. eviniz olan Paylaşılan Kaynaklar evinizi ziyaret ettiğinden sizin için ön hazırlık yapacak. Ancak ortakların sorumluluklarının açıkça belirtildiği sağlam bir iş planınız yoksa bu yol zorluklarla dolu olabilir.
 
#12
Balık Burcu 2014 Susan Miller Burç Analizi
2014 Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu 2014 de Neler Bekliyor

Susan Miller 2014 yılında balık burcunu neler bekliyor?

Otoriter Satürn'ün 7. Arkadaşlık Evine geçişi, ilişkilerinizde sağlam bir tutum takınmanızı işaret ediyor. Diğerlerinden ne istediğinizi bilin, bunu gerçekleştirmeye istekli olun ve sonra yaptıklarınızla bunu destekleyin. Eğer bu önemli adımları takip etmezseniz hak ettiğiniz nitelikte bir ilişki yaşayamazsınız. Israrcı bir rol üstlenmekte rahat olmayabilirsiniz, yine de ne beklediğiniz konusunda dürüst olmak, duygularınızı saklamaktan
veya onları dolaylı anlatmaktan daha iyi olur. 7. evinizde gerçekleşen Ay tutulması ilişkileriniz açısından önemli bir dönüm noktasına İşaret ediyor.

Agresif Mars ve İhtiraslı Plüton arasındaki yakın zıtlık, durumun değişmesi ya da bitmesi gerektiği, geri dönüşü olmayan bir hesaplaşmayı hızlandırabilir. Neyse ki Plüton Ay ile belki de acı veren bir İlişkiyi, tatmin edici olana dönüştürerek baş edilmesi güç duyguları üretken bir tartışmaya çevirebilecek destekleyici bir bağ oluşturuyor. Eğer bekârsanız duygularınızdan korkmayın. Sizi ümitsizliğe götürseler bile vazgeçmeyin. Kalbinize açık olduğunuzda, duygularınızın yoğunluğu sizi arzuladığınız yakınlıktan alıkoyan engelleri uzaklaştıran bir hamleye neden olabilir.

10. Kariyer Evinizin yöneticisi olan Ümitli Jüpiter ve Gerçekçi Satürn arasındaki destekleyici 120 derecelik açı, bu yıl gelişmeniz için uygun bir temel sağlıyor. Sizin yararınıza Çalışan bu oldukça kullanışlı çift ile birlikte mesleki konuları kişisel olanlardan ayırabileceksiniz ama 6. iş Evinizdeki Güneş Tutulmasının, sizi işinizde yaratıcı riskler almaya sevk edecek uzun süreli etkileri var.

Fikir itibariyle, bu sizi daha cesur olmaya, kendinizi daha fazla ifade etmenize ve günlük yaşamdan daha çok zevk almaya teşvik ediyor. Sadece sıkıcı bir rutini kabul etmektense, yeni iş arayarak şansınızı kullanabilir, kendi işinizi başlatabilir veya şu anki pozisyonunuzda liderlik özelliğinizi daha fazla gösterebilirsiniz. Bu, kendine güvenmeyen bir patronu ya da iş arkadaşınızı rahatsız edebilir. Bu yüzden harekete geçmeden önce onun duygularını da göz önünde bulundurun.
 
Üst