2013 Rezzan Kiraz Temmuz Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor


Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu


Çekici Venüs artık burcunuzda ileri harekette olduğuna göre, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için dünyadan çekilmek ihtiyacınızın karşısında, başarıya duyduğunuz şiddetli arzuyu derinleştiren bir çekişmenin içinde kendinizi buldunuz. 3 Haziran’da hırslı Oğlak’taki Dolunay tutkulu Plüton’la Kariyere ilişkin 10. Evinizde kavuşum yaptığına göre son zamanlardaki yüksek şiddet dalgaları devam ediyor. Her ne kadar ne istediğinizi bilseniz ve bunu elde etmek için bir plana sahip olsanız da, şu anda enerjiniz aile ilişkilerine yönlenerek başarınızı erteliyor.

Acele edip işleri bildiğiniz gibi yapamazsınız, çünkü enerjik Mars ayın 3′ünde diplomatikTerazi’ye girip 23 Ağustos’a kadar Ortaklıklara ilişkin 7. Evinizde kalarak, arzularınızı yakınmızdaki insanların ihtiyaçlarıyla dengelemeye sizi zorluyor. Her ne kadar 4Temmuz’dasıra dışı Uranüs’e destekleyici açılar alışılmadık olayların işaretçisi olsa da, iletişimci Merkür 14Temmuz’dan 8 Ağustos’a kadar sürecek olan gerileme dönemine girmek için yavaşladığında hayatınız biraz sessizleşebilir.
Bu arada Mars 17-18 Temmuz’da Jüpiter’le üçgen, Plüton’la kare ve Uranüs’le karşıt açı yaparken sorunlara yol açıyor. 18 Temmuz’da interaktif 3. Evinizdeki hoşgörülü Jüpiter’den kontrolcü Plüton’a can sıkıcı bir birleşmeyen açı sosyal eğlencelerinizi sorumluluklarınızla dengelemek için size meydan okuyor. 19 Temmuz’da anaç Yengeç’teki Yeniay Temellere ilişkin 4. Evinizi canlandırarak, arkadaşlar ve ailenin verdiği duygusal desteğin yerini alacak hiçbir şeyin bulunmadığını size hatırlatıyor. Güneş’in 22 Temmuz’da göz alıcı Aslan’a ve eğlenceyi seven 5. Evinize girişi ayın sonunda dışarı çıkmak ve eğlenmek için fırsatlar sunarak ciddi konuları daha sonra değerlendirmek üzere bir kenara bırakmaya sizi teşvik ediyor.


Kaynak: astrologrezzankiraz.com
 
#2
Boğa Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Serinkanlı kalmak bu ay gezegenlerin çalkalanan sularında gezinmek için anahtarınızda. Bir kereden daha fazla, konfor bölgenizin dışına itileceksiniz ve tepki verme şekliniz üzerine proaktif olmak başkalarına isteklerinizi dayatmaya çalışmaktan daha önemlidir. Eylem gezegeni Mars, 3 Temmuz’da diplomatik Terazi’ye ve Kişisel Gelişime ilişkin 6. Evinize giriyor.

Yumuşak bir yaklaşım ve taviz vermeye razı olmak, sükûnetinizi korumanızı sağlayacak. Aynı gün Oğlak’taki Dolunay, normalde uysal olan Ay’la tahrik edici Plüton’un kavuşumundan dolayı şiddetli geçecek. Güneş-Ay karşıtlığına dengesiz Uranüs’ün meydan okuyan kare açısı, ilerideki ani değişiklikleri işaret ediyor. Geri adım atmadan kararlılığı korumak, faciaya karşı bir reçete olabilir; bu arada yolculuk ya da eğitiminizi ilerletmek için beklenmedik bir fırsata atlamak ufkunuzu çarpıcı biçimde geliştirebilir. Haberci Merkür 14 Temmuz’da üç haftalık gerileme dönemine girerek, mümkün olduğunca esnek olmanız için size daha fazla sebep getiriyor. Merkür gerileyerek Ev ve Aileye ilişkin 4. Evinize dönüyor; burası yenilemeler ve düzeltmeler yapmanız gereken bir bölge. 19 Temmuz’da tedbirli Yengeç’teki Yeniayla sabır kazanmak için alıştırma yapmanın hayati önemi var.
Daha fazla inceleyin ve daha az konuşun, çünkü ciddi Satürn’ün bu ay döngüsüne kare açısı duygusal açıdan kendinizi frenlemenizi gerektiriyor; dikkatsiz sözler başkalarının güvenini kırabilir. Ayın 20′sinde Paraya ilişkin 2. Evinizdeki ölçüsüz Jüpiter, Satürn’le çatışmaya girdiğinde ve ayın 22′sinde fütürist Uranüs’le tatlı bir uyum sağladığında finansal sorunlar dikkatinizi çekiyor. Deneyimlediğîniz her korku ya da şüphenin hemen ardından kaynaklarınızı mümkün olduğunca çoğaltmak için yeni fikirler geliyor. 22 Temmuz’da Güneş’in dramatik Aslan’a kayışı sizi başarıya sürükleyen yaratıcılık dalgasını büyütüyor.
 
#3
İkizler Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 İkizler Burcu Yorumu


Her ne kadar yeni başiayan değişikliklerin sonuç vermeleri aylar, hatta yıllar sürecek olsa da, hayatınızın yeni bir dönemine girdiğinize şüphe yok. Ama yolculuğunuzda dikkatsizce ilerlemektense, birkaç derin nefes alın, olup biteni özümseyin ve gelecek şeyler için planlarınızı yeniden değerlendirin. 3 Temmuz’da fiziksel Mars Aşk ve Eğlenceye ilişkin 5. Evinize 23 Ağustos’a kadar kalmak üzere girdiğinde bazı yaz eğlenceleri aramaya daha meyilli olabilirsiniz. Ama yine 3 Temmuz’da olan ve Dönüşüme ilişkin 8.

Evinizde aşırılıklarla ilgili Plüton’la kavuşum yapan ciddi Oğlak burcundaki Dolunay’ın işaret ettiği üzere her şey oyundan ve eğlenceden ibaret değil. Ek olarak, hilebaz Merkür’ün 14 Temmuz -18 Ağustos’taki gerileme dönemi Yakın Çevreye ilişkin 3. Evinizde meydana gelerek, ilerlemeyi erteliyor ve önceliklerinizi yeniden gözden geçirmenizi gerektiriyor. Bu zamanı şu anda yolda olan dönüşümlerde işinizi tamamlamak için stratejinizi iyileştirmekte kullanın.
Yenilenmiş inanç anlayışınız, şu anda gelecek yaza kadar burcunuza iyice kök salmış olan Jüpiter’in olumlu sonuçlarının bir yansımasıdır. Ama ayın 18′inde Jüpiter hükmedici Plüton’la bir birleşmeyen açı kurduğunda olumlu düşünceleriniz, sizi hedeflerinizden uzaklaştıran şiddetli güçleri yenmek için tek başına yeterli değil. Her ne kadar ayın 19′unda tedbirli Yengeç’teki Yeniay, içgüdüsel eğilimleri frenlese de sinirleriniz gergin ve her an her şeyin olabileceğine dair bir hisle dolusunuz. Neyse ki ayın 22′sinde heyecan verici bir Jüpiter-Uranüs üçgen açısı, peşinden bir dizi destekleyici açı, siz ani sonuçlar için arzunuzu uzun vadeli planlama bilgeliğiyle dengeledikçe sonlara doğru geminizi daha düz sularda yürüteceğinizi işaret ediyor.
 
#4
Yengeç Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu


İkizler burcunda hayalci 12. Evinizdeki sınırsız Jüpiter, gidebileceğinizden daha fazla yöne enerjinizi dağıtıyor. 18-20 Temmuz’da Jüpiter’den acımasız Plüton’a ve katı Satürn’e zorlayıcı açılar, gelecek bahara kadar sona ermeyecek bir budama sürecini başlatıyor. Eğer olduğunuz yerde dönüp durduğunuzu hissediyorsanız, şimdi planlarınıza stratejik bir gözle bakma ve hayal kırıklığından ziyade elle tutulur sonuçlar üretecek öncelikler oluşturma zamanıdır. Uzun dönem bedelleri ve faydalarını düşünerek bir projeden vazgeçmekten korkmayın.

14 Temmuz’da Merkür’ün geri hareketi Kaynaklara ilişkin 2. Evinizde meydana gelerek, 8 Ağustos’ta bu hilebaz gezegen ileri harekete geçene kadar ek ayarlamaların ve düzeltmelerin gerekli olduğunu size hatırlatıyor. Cesurca ileri atılmak ve aşırı pahalı bir şey satın almak isteyebilirsiniz ama o anın ışıltısının genelde tedbirli olduğunuz harcama düzeninizi bozmasına izin vermeyin.
Bu ayın ay döngüleri, hayatınızı dramatik bir şekilde etkileyebilecek önemli olaylardır. 3 Temmuz’da Oğlak’taki Dolunay, Partnerlere ilişkin 7. Evinizde stresli Plüton’la kavuşum yapıyor ve asi Uranüs’le karşıt açı kuruyor; bu durum arzuları şiddetlendirebilir ve güvensizlik uyandırıp güç mücadelelerini körükleyerek belirsizlik tohumları ekebilir. Özel ve mesleki ilişkilerde karmaşık heyecanlar ve değişen koşullar, ayın 19′unda Yengeç’teki Yeniay sırasında bir tavır almanızı ve düzeni yeniden kurmanızı gerektirebilir.
Sert Satürn’ün bu Güneş-Ay kavuşumuna bu çetin kare açısı, uygun sınırlan kurmanıza yardımcı olacak öz disiplini arttırmanız için açık bir çağrıdır. Neyse ki ayın 22′sinde bir atılım niteliğindeki Jüpiter-Uranüs yarım üçgeni, başarıya giden yolunuzda sürprizli bir virajı gösteren heyecan verici fırsatları getiriyor.
 
#5
Aslan Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Aslan Burcu Yorumu

Her ne kadar bilgi akışı bu ay hızlansa da öğrendiklerinizi zaten bildiklerinizle hızlıca birleştirerek bilgi kirliliğiyle başa çıkabilirsiniz. Süper kahraman Mars cazibeli Terazi ve İletişime ilişkin 3. Evinize 3 Temmuz’da girdiğinde kişisel etkileşimlerin ilerleyişini hızlandırıyor ve başkalarının üzerinde güçlü bir etki kurmanızı sağlıyor. Yine ayın 3′ünde pratik Oğlak’taki Dolunay, Çalışmaya ilişkin 6. Evinize ışığını saçarak büyük resmin hayalini kurmaktan zihninizi alıkoyuyor ve daha acil görevlere yoğunlaşmanızı sağlıyor.

Dramatik Aslan’daki zihinsel Merkür, dostlarınız ve iş arkadaşlarınızla iletişim kurma yönündeki artan ihtiyacınızın bir başka işaretidir. 14Temmuz’da Kanatlı Habercimin gerileme dönemine girişi, ertelemeler, kurulamayan bağlantılar ve iletişim eksikliği getirebilecek üç haftalık bir dönemi başlatıyor; bu etkiler sizin için daha da büyüyor çünkü Benliğe ilişkin 1. Evinizde yer alıyor.
19 Temmuz’da Mahremiyete ilişkin 12. Evinizde meydana gelen, duygusal açıdan güçlü Yengeç’teki Yeniay nedeniyle hayatınızdaki gerginlik artıyor. İnzivaya çekilmek isteyebilirsiniz, ne var ki aceleci Mars ayın 17′sinde hükmedici Plüton’la mücadeleci bir kare açı ve kavgacı Uranüs’le gerginliği açığa çıkarak bir karşıt açı oluşturuyor; bu nedenle huzur ve sessizlik sizin için ulaşılamaz bir fantezi haline gelebilir.
Felsefi Jüpiter 18-24 Temmuz arasında dört ayrı açı oluşturduğunda hayatınızın genel anlamıyla ilgili büyük meseleler zihninizi dolduruyor. Neyse ki bir çift uyumlu üçgen açı ayı neşeli bir hava içinde sonlandırırken, ödüllerinizi beklemek için yeterince sabırlı olduğunuz takdirde stratejik bir riskin karşılığını göreceğinizi işaret ediyor.
 
#6
Başak Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor


Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Başak Burcu Yorumu


Sizin mahremiyetinizi koruma ve ayrıntıları yönetebilme yeterliliğiniz 14Temmuz’da gerileyen yönetici gezegeniniz Merkür aracılığıyla bu ay sıklıkla test edilebilir. Uzun zaman boyunca gizlenmiş olan konular yüzeye çıkmaktadır çünkü Merkür’ün üç haftalık geri dönüş dönemi Sırlara ilişkin 12. Evinizin derin boşluklarında başlar. Doğru bildiklerinizi kendinize saklamak yerine onları ihtiyatlı bir şekilde paylaşmak sizin için daha iyi olacaktır. Güven oluşturacak ilişkilerin güçlendirilmesi süreci 3 Temmuz’da Kaynaklara ilişkin 2. Evinize girecektir.

Bu sizin finans durumunuza olumlu bir etkiye sahip olacaktır. Hırslı Oğlak 3 Haziran’da Dolunay’da bulunarak 5. Evinizi aydınlatır, eski dostluklarınızın güçlenmesini ve yeni dostluklar kurmanızı sağlar. Canlandırıcı Plüton’un Dolunay île kavuşumu geçmişten bîr sevgiliyi geri getirir veya yaratıcı bir ilgi alanı ya da artık unutulmaya yüz tutmuş olan yeteneğinizi yeniden canlandırır.
Dostlar veya iş arkadaşlarınıza olan bağlılığınız 19 Temmuz’da Gruplara ilişkin 11. Evinizde Yengeç burcundaki Yeniay durumuyla yüreğinize bir ağırlık oluşturacaktır. Alçakgönüllü Satürn Gelirlere ilişkin 2. Evinizde Güneş-Ay kavuşumuna stresli bir kare oluşturur. Bu, sizin ekonomik istikrarınızın istekleriniz ile uyumlu hale gelmesini sağlayacaktır.

Ancak bu ağzınızı kapatarak uysal bir şekilde sorgusuz sualsiz başkalarının söylediklerini kabul etmeniz gerektiği anlamına gelmez; o aynı doğrultuda ilerleyen siz ve takım arkadaşlarınızın değer ve hedefler konusunda ciddi tartışmalara sahip olmanız anlamına gelir. Kızgın Jüpiter’in 22 Temmuz’da akıllı Uranüs ile altmışlık oluşturması inovasyonu teşvik eder. Ancak onun 20 Temmuz’da düzenli Satürn ile gergin açı oluşturması vizyonunuzun gerçekliğe dönüşmesinin aylarca zaman alabileceği anlamına gelmektedir.
 
#7
Terazi Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Temmuz Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu


Atılgan Mars 3 Temmuzca tepkisel Terazi ile büyük patlama halindedir, bu taze bir enerji patlamasına yol açacaktır. Siz 23 Ağustos’a kadar Benliğe ilişkin 1. Evinizde Mars ile daha rekabetçi hissedebilirsiniz fakat aynı zamanda başkalarıyla olan çalışmalarınızda motive olmuşsunuzdur çünkü siz işbirliğinin tek başınıza çalışmaktan daha fazlasını başarmanızı sağlayacağını bilirsiniz.

Güneş 22Temmuz’a kadar Yengeç burcuna ve Kariyere ilişkin 10. Evinize girer. Bu dönemde duygularınız kariyer kararlarınızda önemli bir rol oynayacaktır. Ancak görevine bağlı Oğlak burcundaki Dolunay 3 Temmuz’da Eviçi Koşullara ilişkin 4. Evinizde size aile sorumluluklarınızın kişisel hırslarınızla çatışma içinde olacağını anımsatabilir. Bu arada, zarif Venüs tuhaf fikirli İkizler aracılığıyla kendi yolunda dans eder ve Maceraya ilişkin 9. Evinizde ilginç insan ve olayların sonsuz geçişiyle sizi çekmektedir.
Büyüleyici deneyimlerin dönen kapısı içinde olan bitenlerin yalnızca interaktif Merkür’ün gürültülü bir bozunması olduğundan kuşku duyabilirsiniz. 14 Temmuz’da Dostlar ve Dileklere ilişkin 11. Evinizde Merkür gerilemeye başlamıştır. Ancak siz hâlâ kendi aktif sosyal yaşantınızdan vazgeçmeye istekli değilsinizdir, çünkü önüne geçilemez Mars ve dört başka gezegen 17-24 Temmuz’da anlayışlı Jüpiter ile aynı hizaya gelmiştir.
Eğer aşırı uzatılmış bir süreçteyseniz, kızıl-sıcak Mars’tan volkanik bir kare 17 Temmuz’da Plüton’u baskı altına almaktadır ve 18 Temmuz’da değişken Uranüs’le karşı karşıya gelir. Bu, ilişkilerde bir krize yol açabilecektir. Şanslı olarak, 19 Temmuz’da kendini koruyan Yengeç burcundaki Yeniay anlık Mars ve hayali Neptün ile büyüsel bir açı oluşturur. Bu, çeşitli konularda yaratıcı bir çözüm bulmanızı sağlayacaktır.
 
#8
Akrep Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu


Bu ayda öğrenmeniz gereken çok şey vardır ancak onların çoğu zaten bildiğiniz şeylerin şekil değiştirmiş hali veya yeniden öğrendikleriniz olarak görülebilir. 3 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay Bilgiye ilişkin 3. Evinizde olur. Burada sizin yardımcı yönetici gezegeniniz olan Plüton ve şaşırtıcı Uranüs stresli bir kare oluşturmaktadır. Eski bir fikir konusunda yeni bir dönüş veya taze kanıtlar gün ışığına çıkar, sizin işiniz ve gündelik rutin çalışmanız hakkında varsayımlar ortaya koymanızı sağlar.

Entelektüel Merkür 14Temmuz’da Kariyere ilişkin 10. Evinizde gerilemeye başlayacaktır. Bu sizi daha fazla araştırma yapmaya itecektir. Bitirilmemiş projeleri tamamlamak ve iş arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma içinde olmak istersiniz. Ancak, en önemli göreviniz başkaları için açık olmayabilir; enerjik Mars diplomatik Terazi burcuna girer ve 3 Temmuz’da Sahnenin-Ardmdaki-Etkinliklere ilişkin 12. Evinize girer. Bu, ilişkilerinizi düzeltme ve yeniden denge kurma konusunda önem taşır. Bir kez daha zorlukların üstesinden gelebilmek için, özellikle 18-20 Temmuz sürecinde Jüpiter’den Plüton ve Satürn’e zorlu açılar olduğu zaman, aşırı derecede uğraş vermek durumunda kalırsınız. Partnerinizle ertelemiş olduğunuz planı hayata geçirmek için savurganca planlar yapabilirsiniz.
Ve bu konuda amacınıza ulaşmak için ihtiyacınız olan tek şey sabırlı ve azimli olmaktır. 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna ve 10. Evinize girdiğinde, umutlu Jüpiter kontrol edilemez Uranüs ile şık bir altmışlık oluşturur. Yine de, sorunları aşmanız için çok sayıda zorunluluğun gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
 
#9
Yay Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Yay Burcu Yorumu

Siz bu ay bir ikilemle karşı karşıya kalırsınız çünkü savaşçı Mars 3 Temmuz’da Topluluğa ilişkin 11. Evinizdedir ve barışçıl Terazi burcuna doğru hareket eder. 23 Ağustos tarihine kadar orada kalacaktır. Mars’ın hareketi kendinden emin ve bireycidir ancak sizin kişisel hırslarınızı başkalarının amaçlarıyla dengelemeniz gerekmektedir. Sosyal yaşantınızın gelişmesi gerekir çünkü işyeri grubu veya sosyal şebekenizin dinamiklerinin altüst olmaması için böyle bir yaklaşımda bulunmanız gerekmektedir.

Yine 3 Temmuz’da olan ciddi Oğlak burcundaki Dolunay Para ve Kaynaklara ilişkin 2. Evinizde dönüşümcü Plüton ile birleşir, bu etkilenmeye başlamış olan finansal durumunuzda derin bir değişikliğe neden olacaktır. Bu ay aynı zamanda Aşka ilişkin 5. Evinizde bulunan öngörülemez Uranüs’le kare oluşturur. Bu, bir ilişkide beklenmedik bir dönüş anlamına gelecektir. Merkür Aslan burcuna girerken ister istemez merkez konumunda olursunuz, fakat onun 14Temmuz’da gerilemesi Yolculuklara ilişkin 9. Evinizde üç haftalık bir geriye pedal çevirme dönemine girmenize neden olur. Bu dönemde planlarınızı gözden geçirmeniz ve yolculuklarınızı ertelemeniz gerekebilir.
Mars 17 Temmuz’da kayıtsız Plüton ile stresli bir kare ve bereketli Jüpiter’le süper iletken bir üçgen oluşturur. Bu, birkaç günün çok yoğun geçmesine neden olabilir, özellikle eğer güç mücadelesi içindeyseniz dikkatli olun. Özellikle para konusunda öfkeli tavırlar 19 Temmuz’da üst düzeye çıkacaktır. Siz her şeye kendi menfaatleriniz doğrultusunda bakabilirsiniz fakat aşırı dereceli duygusal tepkilerde bulunmayın. Heyecan, beklenti veya korku temelli olarak daha sonra pişmanlık duyacağınız budalaca riskler alma eğiliminde olacaksınız. Sizin enerji seviyeniz ayın sonuna doğru düşüş gösterecektir. 31 Temmuz’da Venüs-Satürn üçgeni sizin için tatmin olma duygusu anlamına gelir.
 
#10
Oğlak Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Siz çalışkan ve kendinizi adayan bir kişisiniz fakat ortaya koyduğunuz enerjinin karşılığını atamıyorsanız, bu ay bazı zorunluluklarınız size anlamlı gelmemeye başlayacaktır. 3 Temmuz’da temkinli Oğlak burcundaki Dolunay ana değişikliklerin nerede olduğu konusunda sizi belli bir kritik noktaya taşıyacaktır. Ekstrem baskılar ve güçlü duygular Ay yoğun Plüton ile birleşirken ortalığı karıştırmaktadır. Normal olarak siz duygularınızı kendinize saklayabilir ve bir sonraki hamlenize kendiniz karar verebilirsiniz.

Ancak Uranüs’ün gergin kare oluşturması sakinliğinizi bozar ve sizi anlık eylemlerde bulunmaya iter. Evde veya işyerinde krizle karşılaşırsınız veya yaşantınızı sert bir şekilde değiştirme gereksinimi duyuyorsanız, olduğunuz yerde kalmak veya geriye gitmek sizin için en iyi seçenek olmayacaktır.
Merkür 14′ünde Derin Paylaşmaya ilişkin 8. Evinizde gerilemeye döner. Bu, ilişkilerinizi yeniden değerlendirmede size üç haftalık bir pencere açacaktır. Böylece radikal değişikliğin kaçınılmaz olduğu bir kişisel veya finansal birliğe yeniden yatırım yaparsınız. Yengeç burcundaki Yeniay 19Temmuz’da 7. Evinizi aydınlatacaktır. Bu, sizin sosyal ufkunuzu genişletir ve mevcut işbirliğiniz içinde taze bir başlangıç sunar. Ancak Satürn’ün bu Güneş-Ay birleşmesi belli bir bedel ödemeniz durumunda bunun karşılığını mutlaka alacağınız anlamına gelir.
İstediğiniz şeyin ne olduğunu tam olarak bilmek kendinizi başka birinin kurallarıyla sınırlamak yerine koşullan kendinizin belirlemesine yardımcı olacaktır. Ancak nerede bulunduğunuzu bir kez bildiğiniz zaman puan kazanmayı bir kenara bırakın ve kalbinizi açın. Güneş 22 Temmuz’da Aslan burcuna ve Mahremiyete ilişkin 8. Evinize girer, bu sizi cömertlik ve derin yaratıcı bağlantılara davet edecektir.
 
#11
Kova Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Kova Burcu Yorumu

14Temmuz’da Partnerlere ilişkin 7. Evinizdeki haberci Merkür’ün gerilemesi bu ayda ilişkilerinizi etkileyecektir. Bu nedenle bu ay boyunca başkalarıyla olan münasebetlerinizde dikkatli olmalısınız. Buna ek olarak yönetici gezegeniniz Uranüs 13Temmuz’da İletişime ilişkin 3. Evinizde geriye doğru döner. Bu, konuşmalar sırasında söyleyeceklerinizi iki kez kontrol etmeniz gereğini ortaya koymaktadır.

Neyse ki, 3Temmuz’da Mars’ın işbirlikçi Terazi burcuna girmesinden destek alırsınız. 3′ünde Oğlak burcunda bulunan Dolunay sırların ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Ay takıntılı Plüton ile birleşir, asi Uranüs’le kare oluşturur ve Merkür’le açı yapar. Bu, güvensizliğe dair değişken bir kokteyl oluşturacaktır. Kızgınlık ve kuşku duyguları yaşayabilirsiniz. Kendinize başkaları tarafından ihanet edilmiş gibi hissedeceksiniz. Kendi başarısızlığınız nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ancak buna yönelik herhangi bir yanıt alamamak sizin hissettiğiniz sızıyı artıracaktır. Evde ve işyerinde sağlıklı rutin davranışlar edinmek kulağa heyecanlı gelmemektedir fakat bu size zihinsel bir huzur sağlayacaktır. 18Temmuz’daki elektrik yüklü Mars-Uranüs karşı karşıya gelmesi sıradışı davranışlarda bulunmanıza neden olacaktır, ancak 19′unda azimli Yengeç burcundaki Yeniay temkinli Satürn ile bir kare açı oluşturarak göstermiş olduğunuz sabrın ödülünü sunacaktır. Mutlu bir şekilde, göz açsa Jüpiter-Uranüs altmışlığı ve 22 Temmuzdaki Güneşin teatral Aslan burcuna girişi yeniden yaratıcı bir akış sağlayacaktır.
 
#12
Balık Burcu Temmuz 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu


Bu ay duygularınızı ifade etme ve duygusal bağlantılarınızı derinleştirme konusunda artan bir arzu hissediyorsunuz. Bu, 22Temmuz’a kadar Güneşin Romansa ilişkin 5. Evinizde parlamasından kaynaklanmaktadır. Ancak aklınızı kulianmaksızın yüreğinizi açmanız muhtemelen arzu ettiğiniz sonuçları elde edememeniz durumunu doğuracaktır. Girişimci Mars 3 Temrnuz’da diplomatik Terazi burcuna ve Mahremiyete ilişkin 8. Evinize girecektir. Bu, verdiklerinizle karşılaştırıldığında alacağınız şeyin fazla olmaması durumunu ortaya koyacaktır.

Nazik bir şekilde çıkarlarınızın peşinde olmak ilişkilerinizde dengeyi korumayı gerektirmektedir. Bu ayrıca 3′ünde dost ve iş arkadaşlarınızla daha ilgili olmanızı getirecektir. Bu tarih ısrarcı Oğlak burcunun Gruplara ilişkin 11. Evinizi aydınlattığı zaman olur. Güçlü Plüton’la bir Ay birleşmesi ve tutarsız Uranüs’le kare oluşturması kuralları sarsabilir, başkalarıyla olan durumunuz hakkında belirsizlik oluşmasına neden olabilir. Ancak bu öngörülemeyen faktör aynı zamanda yeni bir bakış açısıyla sizi heyecanlandırır ve sizi eski bağlarınızın sınırlarından özgür kılar.
Merkür’ün 14Temmuz’da İstihdama ilişkin 6. Evinizde gerilemeye dönmesi başkalarıyla nasıl çalışacağınızı gözden geçirmeniz için mükemmel olan üç haftalık bir dönemi başlatacaktır. Ayrıca bu dönemde yapabileceklerinizi artıracak şekilde beceri ve tekniklerinizi geliştirebilirsiniz. 19′unda Yengeç burcundaki Yeniay 5. Evinizde yaratıcılık ve oyunbazlık tohumları eker. Ancak Güneş-Ay gecikmelere yol açarak sizi hüsrana uğratacaktır.
Karşı karşıya kaldığınız mücadelelerde bir kenara sinmeyin; kendinizi engelleri aşmaya adamanız ve istikrarlı bir şekilde çaba içinde olmanız fark yaratacaktır. Güneş 22 Temrnuz’da Aslan burcuna ve 6. Evinize girer. Bu, işle ilgili konularda abartılı davranışlarda bulunmanızı ve gündelik rutin konusunda değişiklik yaşamanızı sağlayacaktır. Yeni keşfetmiş olduğunuz özgüveniniz daha iddialı olmanızı ve saldırgan kişilere karşı durmanızı sağlayacaktır.
 
Üst