2013 Rezzan Kiraz Kasım Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Kasım 2013 Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Koç Burcu Yorumu

Her ne kadar işiniz ve kişisel iiişkilerinizdeki baskılar durmak bilmese de, bu ay şiddetli kozmik güçlerin kömürü elmasa çevirme kuvveti var. Seçim sizin. Ya amacınıza ulaşmadan kendinizi hafife alıp vazgeçebilirsiniz ya da ruhunuzun derinliklerine dalabilir ve gelişme, mükemmelleşme ve olumlu değişim verdiğiniz sözü tekrarlayabilirsiniz. 16 Kasım’a kadar temel gezegeniniz Mars, umutlu Yay ve Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinizde. Başkalarına ilişkin 7. Evinizdeki Venüs 1-3 Kasım’da gelecek yıla uzanan destansı Uranüs-Plüton kare açısını canlandırdığında istikrarsız ilişkiler getiriyor.
Bu arada cesur Mars ruhsal Neptün ve sevimli Venüs’le yaratıcı beşli açılar oluşturduğunda bir parça sihri kazandırıyor. Sanki hayalleriniz gerçeğe bastırabilir gibi görünüyor ama maceracı planlarınız hilebaz Merkür’ün 6-26 Kasım’daki gerileme dönemi boyunca suya düşebilir. Buna ek olarak 13 Kasım’da Dönüşüme ilişkin 8. Evinizdeki şiddetli bir Akrep burcu Dolunay’ı gerçekten başarmak istediğiniz takdirde kendinizi sınırlayan varsayımlarınızı bir kenara bırakmanız gerektiğine bir işarettir.
Ayın 15′inde tutucu Uranüs ve teklifsiz Uranüs arasındaki tuhaf bir birleşmeyen açıdan sonra güvenlik ihtiyacınız ve aceleciliğiniz arasındaki gerginliği kontrol etmek daha da zor. Ayın 16′sında Mars çalışkan Oğlak ve Kariyere ilişkin 10. Evinize girdiğinde giderek daha hırslı bir hale geliyorsunuz. Ama 23-27 Kasım’da Mars, Uranüs, Satürn ve Plüton’a açı yaptığında sabırsız davranışlarınıza beklenmedik tepkiler alabilirsiniz. Eğer düşüncelerinizin arkasında durursanız, ayın 28′indeki geçici İkizler burcu Dolunay Tutulması zorlu çalışmanıza bir son veriyor ve istenilen rahatlamanın işaretlerini getiriyor.


Kaynak: astrologrezzankiraz.com
 
#2
Boğa Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay ilişkileri gözden geçirmek gezegen takviminizde bir öncelik. 6 Kasım’da iletişimci Merkür Mahremiyete ilişkin 8. Evinizde gerileme dönemine giriyor ve sonra ayın 26′sında yeniden ileri harekete geçmeden önce Ortaklara ilişkin 7. Evinizde geri gidiyor. Kişisel ve finansal konularda anlaşmaları tekrar değerlendireceğiniz ve düzenlemeler yapacağınız bir üç hafta bekleyin. Ayrıca geçmişten biriyle yeniden bağlantı kurabilir ya da çözülmüş olduğunu sandığınız bir sorunun yeniden su yüzüne çıktığını görebilirsiniz; şimdiki bir işbirliğinin tonunu değiştirebilir ya da eski bir işbirliğine ilgiyi yenileyebilirsiniz.
13 Kasım’da Akrep burcundaki bir Yeniay 7. Evinizi sarsıyor ve kiminle ve nasıl bağlantı kurduğunuzu değiştirmekte temel bir faktör. Eğer gerginlik yaratan sorunlar ortaya çıkarsa, arzularınız konusunda mümkün olduğunca açık olarak bunlarla yüzleşin. Eğer gerçeği nezaketle paylaşırsanız, güven peşinden gelir.
Enerjik Mars 16 Kasım’da çalışkan Oğlak ve Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinize girdiğinde organize etme, planlama ve proje yönetme yeteneğinizi şahlandırıyor. 25 Aralık’a kadar sürecek bu yoğun dönem boyunca özellikle iş ve eğitimle ilgili yolculuklar muhtemel. Güneş 21 Kasım’da coşkulu Yay ve 8. Evinize girdiğinde, ilişkilerde risk almaya teşvik ediyor, aynı gün alımlı Venüs sahiplenici Akrep ve 7. Evinize girerek üstünkörü bakmakla yetinebileceğiniz kontrol konularında farkındalığınızı arttırıyor.
28 Kasım’da İkizler Dolunay’ı, Kişisel Kaynaklara ilişkin 2. Evinizde bir Ay Tutulmasıdır. Eğer kendinizi fazla kaptırırsamz, bu tutulma, harcamalar konusunda kendinizi dizginlemenizin ve bütün dikkatinizi başlıca gelir kaynağınıza vermenizin çok da nazik olmayan bir hatırlatıcısıdır.
 
#3
İkizler Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay, işlerin planladığınızdan daha uzun süreceğini kabul ettiğiniz takdirde avantajınıza kullanabileceğiniz bir ertelemeler ayıdır. 6 Kasım’da Merkür İlişkilere ilişkin 7. Evinizde gerilemeye başladığında ilişki sorunlarını gündeme alabilirsiniz. Bununla birlikte, günlük düzeniniz de etkilenmiş durumda çünkü zihinsel Merkür 14 Kasım’da yeniden Çalışmaya ilişkin 6. Evinize girerek 10 Aralık’a kadar orada kalıyor. Her ne kadar göksel haberci 26 Kasım’da ileri harekete başlasa da, ayın sonuna doğru ağır hareketi, son hataları gözden geçirirken, varsayımlarınızı yeniden düşünürken, takviminizi yeniden düzenlerken ve başarı için stratejinizi yeniden kurarken kayba uğrayabileceğiniz anlamına geliyor.
Hızınızın düşüklüğü ve işleri hızlandırma denemeniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir ama nafile. Eğer çatlakların arasından bir şey sızarsa başarısız olduğunuzu düşünmeyin. Bunun yerine, sabırlı olmak için söz verin ve günlük hayatınızın kalitesini arttırmanızı sağlayacak bilgiyi açığa çıkarmadan önce her zamankinden daha derine kazın.
İki tutulma, 13 Kasım’da bir Güneş Tutulması ve 28 Kasım’da bir Ay Tutulması, büyük miktarda bir asabi gerginlikle üzerinize çöküyor. Kendinizi sanki bir uçurumun kenarında duruyor ve talihsizliği önlemek için doğru adımı atması gerekiyormuş gibi hissediyorsunuz. Ayın 13′ünde dönüştürücü Akrep’teki Yeniay, yeme düzeninizde iyileştirme yapmanız ve rejime girmeniz için harika bir zaman çünkü sağlık ve alışkanlıklarla ilişkin 6. Evinizi canlandırıyor.
Ayın 28′inde İkizler burcundaki Dolunay Tutulması Kadere ilişkin 12. Evinizde bağışlayıcı Jüpiter’le birleşerek, sıkı çalışmanızın yakında ödüllendirileceği yönünde tazelenmiş inancı destekliyor.
 
#4
Yengeç Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bu dönüşümlü ayda iki tutulma var, yine de bunların yansıttıkları değişimler travmatik olmaktan çok narin bir yapıya sahiptir. 13 Kasım’da Aşk ve Yaratıcılığa ilişkin 5. Evinizde Akrep burcundaki Yeniay, bir tam Güneş Tutulması. Her ne kadar bu tutulma aşk ya da sanatla ilgili bir hayalin peşini bırakmanızı işaret etse de bu Güneş-Ay kavuşumuna zorlu gezegen açılarının bulunmayışı, kaybettiğinizden daha fazlasını kazanacağınıza işaret ediyor. Alışkanlık ya da korku nedeniyle bir kişiye ya da plana tutunmak, çok daha faydalı bir deneyim yaşama fırsatını kaybetmenize neden olabilir.
28 Kasım’da İkizler’deki Dolunay, bir Ay Tutulması; Ruh Bilincine ilişkin 12. Evinizde fırtınalı Jüpiter’le kavuşum yapıyor. Harici bir spritüel bilgi ya da sizinle duygusal açıdan aynı titreşimde bulunmayan bilge bir öğretmenle uğraşabilirsiniz. Kalbinizde gerçekten hissetmediğiniz bir yolu izlemenizi aklınızın size söylemesine izin vermeyin.
Kulağa akılcı gelen fikirlere karşı uyanık olmanız gerekmesinin bir başka nedeni Merkür’ün bu aydaki 22 günlük gerileme dönemidir. Bu zihinsel gezegen 6 Kasım’da Sistemlere ilişkin 6. Evinizde geri harekete başlıyor, ayın 14′ünde yeniden Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinize giriyor, 26 Kasım’da ileri harekete geçiyor. Yeni bilgiyi özümsemek, ne kadar etkileyici olursa olsun, bu dönemde beklediğinizden zor olabilir.
Yeni fikirleri gözü kapalı kabul etmektense, zamanınızı ayırıp bunların gerçek hayatınızda işe yarayıp yaramadıklarını görmek için sınava tabi tutun. İkna edici birisi ya da kendi heyecanınız nedeniyle, iş yükünüzü huzur ve sağduyunun sınırlarının dışına çıkaracak ek görevleri üstlenmeniz için sizi kışkırtabilir.
 
#5
Aslan Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay Merkür’ün 6 Kasım’dan 26 Kasım’a süren gerileme dönemi aldatıcı olabilir çünkü maceracı Yay’da başlıyor; burada ilerideki heyecan verici zamanları düşünmeniz için size ilham veriyor. Şu anda yarın için hazırsınız. Yine de Merkür’ün geri hareketi cesaret kırıcı olabilir çünkü siz varsayımlarınızı yeniden düşünene ve gerekirse taktiklerinizi yeniden gözden geçirene kadar yaratıcı ve romantik planlarınızın gelişimini engelleyebilir.
Ama özel hayatınızı düzene sokmadan ilerleyemeyeceğinizi anlamanızı sağlayan durum 14 Kasım’da Merkür’ün duygusal Akrep ve Köklere ilişkin 4. Evinize yeniden girişidir. Bu arada 13 Kasım’da güçlü Akrep’teki Güneş Tutulması Ayrıntılara ilişkin 6. Evinizde acımasız Plüton ile yarım kare açı yaparak günlük düzeninizde çok ihtiyaç duyduğunuz değişime ışık tutmak için bir paratoner işlevi görüyor.
Her ne kadar Merkür’ün gerileme dönemi nedeniyle risk almaya gönülsüz olsanız da, saldırgan Mars’ın 16 Kasım’da stratejik Oğlak’a ve Çalışmaya ilişkin 6. Evinize girişi düzenli çalışmayla ilerlemeniz için size cesaret veriyor. Güneş’in 21 Kasım’da ateşli Yay’a ve Eğlenceye ilişkin 5. Evinize girişi yaratıcı faaliyetler için size yeni fırsatlar getiriyor. Güneş’in şiirsel Neptün’le kare açısı, hayal gücünüzden faydalanmanızı sağlıyor, yine de elinizdeki acil işlere odaklanmanız zorlaşıyor.
Ama ayın 21 ‘inde tatlı Venüs’ün güvenlik bilincine sahip 4. Evinize girişi, ardından ayın 26′sında (Merkür’ün ileri harekete geçtiği gün) sert Satürn’le kavuşumu, koşmaya başlamadan önce yürümeniz gerektiğini size şiddetle hatırlatıyor. Bu arada 28 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay Tutulması, Uzun Vadeli Amaçlara ilişkin 11. Evinizde talihli Jüpiter’le kavuşum yaparak, geleceğin sonunda geldiğini haber veriyor.
 
#6
Başak Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Başak Burcu Yorumu

Bu ay boyunca dosdoğru ilerlemek yerine biraz temkinli olarak birkaç adım geriye gitmeniz daha iyi olacaktır. Sîzin yönetici gezegeniniz Merkür 6 Kasım’da geriye gider ve 26 Kasım’a kadar geri dönüşünü sürdürür. Bu döngü Yay burcunun çıkışında başlar ve sizin 4. Evinizde ve introspektif Akrep burcunun Bilgiye ilişkin 3. Evinde sona erer. Özellikle ev ve aile ile ilgili büyük plan ve beklentilerinizi gözden geçirin; farkına varmadığınız bilgiler başarı elde etmenizde kritik öneme sahip olabilirler.
Fazladan çaba göstererek düşüncelerinizi belli bir doğrultuya yönlendirebilirsiniz ve karmaşalardan uzaklaşabilirsiniz. Kasım ayındaki iki tutulma eğer gelişmek istiyorsanız bu yönde çaba göstermenizi size anımsatmaktadır.
13 Kasım’da Akrep burcundaki Yeniay Çevreye ilişkin 3. Evinizde bir Güneş Tutulması yaşar. Normal olarak, Güneş ve Ay’ın aylık birleşmesi bir sıçrama tahtasıdır—öğrenme, araştırma ve iletişim için fırsat sunar. Ancak bu tutulma ayrıca size bilgileri basitleştirmeyi, gereksiz fikirlerden arınmayı ve anahtar insan ve noktalar üzerinde yoğunlaşmayı söyler. Güneş’in girmesiyle değişmeye başlayan bu an 21 Kasım’da maceraperest Yay burcuna girer ve 26 Kasım’da Merkür ileriye doğru dönüş yapar. Ardından 28 Kasım’da gergin İkizler burcundaki Dolunay Kariyere ilişkin 10. Evinizi harekete geçiren bir Ay Tutulmasıdır. Cömert Jüpiter’in Ay ile birleşmesi ve Neptün ile bir kare oluşturması iş konusundaki hayallerin gerçeğe dönüşmesinin önünü açar. Kulağa gerçek olamayacak kadar iyi gelen şeylerin sunulması konusunda dikkatli olun.
 
#7
Terazi Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay finans konularına azami dikkat gösterin. 21 Kasım’a kadar Kendine Değer Vermeye ilişkin 2. Eviniz ve araştırmacı Akrep burcuna Güneş girmektedir. Merkür 6 Kasım’da İletişime ilişkin 3. Evinizde gerileyerek Yay burcuna girer, sonraki birkaç hafta boyunca ertelemeler ve yanlış anlaşılmalara neden olur. Bu ayrıca yakın zamanda yapmış olduğunuz konuşmaları anımsamanız için size bir şans verecektir. Sizin kendinize güven duymanız ve finans durumunuz arasındaki karmaşık ilişki 13 Kasım’da 2. Evinizde Akrep burcundaki Güneş Tutulması ile vurgulanır.
Yeniay Tutulması ise Kuruluşa ilişkin 4. Evinizde Plüton ile kaygı verici bir yarı kare oluşturur. Finansal durumunuz hakkındaki bilgiler sizin için önem taşımaktadır. 14 Kasım’da Gelire ilişkin 2. Evinize geri gelen Merkür kaynak konusunda belirleyici olacaktır. 21 Kasım’da bu evinize giren Venüs para ve sahiplik konusunda arayışında olduğunuz güvenlik arzusunu karşılayacaktır.
Bu arada, Satürn iki yıl kalacağı Kişisel Kaynaklara ilişkin Evinizdedir. Siz 26 Kasım’da satın aldığınız bir şey konusunda yeniden değerlendirme içinde olacaksanız. Bu gezegenin Venüs ile birleşmesi nakit akışı krizi yaşamanızı tetiklemektedir. Neyse ki, Merkür’ün aynı gün ilerlemeye dönmesi sizin elinizde olmayan bu konulardaki sıkıntıyı ortaya koyacaktır. Mevcut sorunlardan uzaklaşmaya başlarsınız ve 28 Kasım’da Maceraya ilişkin 9. Evinizde meraklı İkizler burcunda Ay Tutulması yaşanır. Dolunay Tutulması vizyon sahibi Jüpiter ile birleşmeyi getirir, bu size geçmişte olduğundan daha fazla olarak önünüze potansiyel sorunlar getirecektir.
 
#8
Akrep Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu, sizin kendi imajınızı değiştirebileceğiniz ve yeteneklerinizi en üst seviyede kullandığınız bir ay olacaktır. Anahtar olay 13 Kasım’da Akrep burcundaki Yeniay’dır. Bu, ayrıca Güneş Tutulması tarihidir. Onun etkilerini hemen görmeyebilirsiniz fakat eski yaşantınız ve gelecek yaşantınız arasındaki bir eşiği işaret etmektedir—ve ayrıca öne doğru sıçrama ile fırsatları kaçırma arasında fark yaratacak duygulara sahip olursunuz.
Başkalarına mantıksız görünen bir hareket tam olarak sizin ihtiyacınız olabilir. Aslında, interaktif Merkür’ün 6 Kasım’da Kendi-Değerinize ilişkin 2. Evinizde gerilemesi yeteneklerinizi gözden geçirmenizi anımsatır. Eğer hak ettiğiniz şekilde ödüllendirilmiyorsanız, 26 Ekim’de Merkür ileri doğru giderken bu yönde bir değişim yaşayabilirsiniz.
Keyif alma ve hayatı dolu dolu yaşamaya yönelik açlığınız 21 Kasım’da Venüs’ün çekici Akrep burcuna girmesiyle değişim gösterecektir. Evet, bu sizi daha baştan çıkarıcı yapabilir, özellikle görünümünüze ilişkin çaba içindeyken böyledir. Ancak istediğiniz şeyi elde etme ve istediğiniz kişiyi kendinize âşık etme isteğiniz kendinize âşık olmanız anlamına gelir. Yeteneklerinizi eleştirel bir şekilde değerlendirin.
Beklentilerinizi düşük tutun. Güneş risk-taşıyan Yay burcuna ve 2. Evinize 21 Ekim’de girdiği zaman büyük finansal hamlelerde bulunmak için hazır olun. Ancak İkizler burcundaki Dolunay Tutulması Paylaşılmış Kaynaklara ilişkin 8. Evinizde 28 Kasım’da olacaktır. Bu dönem insanlara güven ve para yatırımı yapma konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönemdir.
 
#9
Yay Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Yay Burcu Yorumu

Bu ay 1 Kasım’da Sevgi ve Yaratıcılığa ilişkin 5. Evinizde bulunan vahşi Uranüs ile karşı karşıya gelen Venüs’ün heyecan yaratmasıyla başlayacaktır. Sizin yaşam enerjiniz yüksektir ve 16 Kasım’da Mars’ın Yay burcuna girmesine kadar sabrınız düşük olacaktır. Buna ek olarak, yine sizin burcunuzda bulunan meraklı Merkür nedeniyle hiperaktif olabilirsiniz.
Ancak 6 Kasım’da gerilemeye başlayan kanatlı haberci söylediklerinizin yanlış anlaşılmasına neden olabilir. 14 Ekim’de ise Sırlara ilişkin 12. Evinizde gizemli Akrep burcuna geri döner. Her ne kadar Merkür 26 Kasım’da ilerlemeye dönse de, 10 Aralık’ta Yay burcuna tekrar girene kadar, düşünceleriniz serbestçe uçmayacaktır.
Siz duygusal bağlantı arayışındasınızdır—veya belki de sizi bu konuda üzen birisini hayatınızdan çıkarmaya çalışıyorsunuzdur. 13 Kasım’da Akrep burcundaki Yeniay Güneş Tutulması Kadere ilişkin 12. Evinize düşer. Ancak bu çok hızlı bir hareketle ayın 15′inde hiçbir şeye sebep olmaksızın çıkacaktır. Bu tarihte Uranüs sabit Satürn ile tuhaf bir beşli açı oluşturur. Mars’ın 16′sında Oğlak burcuna geçişi ilerlemenizi yavaşlatabilir fakat başarı şansınızı artıracaktır.
21′inde Güneş’in Kişiliğe ilişkin 1. Evinize girmesiyle popülerliğiniz artacaktır ve bu size fazladan enerji verecektir. Ancak incinebilir Venüs 12, Evinize girdiği zaman sizi bir yalnızlık duygusu içine sokacaktır. 28′inde İkizler burcundaki Dolunay Tutulması Başkalarına ilişkin 7. Evinizdeki Jüpiter’le birleşir. Bu, ilişkilerinizde daha ileriye gitmenin vaktinin geldiğini onaylamaktadır.
 
#10
Oğlak Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu, 6 Kasım’da Sırlara ilişkin 12, Evinizdeki Merkür’ün gerilemeye dönmesi nedeniyle ayarlamalar yapılacak bir aydır. Size ait özel konular yeniden gündeme gelecektir. Neyse ki, tutkulu Neptün’ün 11 ‘inde İletişime ilişkin 3. Evinizdeki ileri doğru harekete geçmesi hatalar konusunda acımasız eleştirilerin olasılığım düşürür. Konuşmalar yeniden kolayca akmaya başlayacaktır ve sizin sosyal yaşantınızı genel olarak 26 Kasım’da ilerleyen Merkür belirleyecektir. Güneş’in oradaki varlığı 21 Kasım’da yoğun Akrep burcunda duygusallık oluşturur.
Bu, kuşkulu bir atmosfer yaratabilir, ancak kişisel ve profesyonel ilişkileri derinleştirmek olası faydalardır. Ne olursa olsun, 13 Kasım Akrep burcundaki Yeniay’da Güneş Tutulması takım arkadaşları ve müttefikleriniz içindeki bazılarının sorun yaratmasına neden olur. Dostlar ve profesyonel ilişkileriniz hakkında yeniden değerlendirmede bulunmanın zamanıdır, ancak bu birilerinin kendi yaşantınızdaki değerlerini azaltmanız anlamına gelir. Kibarlık mükemmel bir niteliktir fakat bu bazı bedeller ödemenize neden olabilir.
21 Kasım’da Güneş’in maceraperest Yay burcuna girmesi dışsal deneyimlerden çok içsel genişleme hakkındadır. Bu geçiş spritüel uygulamalar keşfederek yanıtlar bulmanıza yardımcı olabilir. Bu size farkındalığın kapılarını açacaktır ve doğa ve evren ile olan bağlantınızı artıracaktır. 28′inde gergin İkizlerdeki Dolunay Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde bir Ay Tutulması yaşayacaktır. Onun Jüpiter ile birleşmesi profesyonel meseleleri yeniden düşünmenizi sağlayacak fırsat ve zorunluluklar yükleyecektir.
 
#11
Kova Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Kova Burcu Yorumu

Zihniniz bu ay çok miktarda profesyonel konu ile sarmalanmış olabilir fakat sonunda kazanacak olan kalbinizdir. Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki duygusal olarak güçlü olan Akrep burcundaki Güneş 21 Kasım’a kadar işyerinde stres yaşamanıza neden olacaktır. Bu konuları kontrol altına almaya yönelik olarak çalışmalarınız sizi mevcut konumunuza daha derinden bakmaya sevk edecektir. 13′ündeki Akrep burcundaki Yeniay bir Güneş Tutulmasıdır. Ve size kendinize daha fazla yatırım yapmayı anımsatmaktadır—bunu yapmamanız durumunda iş konusunda tatmin olabilmek için başka yerlere bakmanız gerekecektir.
Dışsal zorunluluklarınıza uyan içsel adanmalar oluşturmadıkça ilerleme sağlamayı sürdüremezsiniz. Zekâ üstünlüğü aynı zamanda zeki Merkür 6-26 Kasım tarihlerinde gerilerken sizi geri bırakacaktır. İletişim gezegeni ekip-çalışmasına ilişkin 11. Evinizde bir yeniden değerlendirme dönemine başlayacaktır. İş arkadaşlarınızdan alacağınız destek sizin üzerinizde bulunan yükü alacaktır.
Terazi burcundaki Venüs mesleki konulara baskı oluşturacaktır. 9 Kasım’da İkizler burcundaki hoşgörülü Jüpiter tatlı bir üçgen yaratacaktır. İki sosyal gezegen arasındaki bu uyumlu bağlantı ilişkileri aydınlatabilir ve romans doğurabilir. Siz muhtemelen iyi zaman geçireceksiniz— gerçekler beklentilerinizi karşılamasa bile neşeli bir vizyon ruhunuzu rahatlatabilir. 28 Kasım’da, Aşka ilişkin 5. Evinizdeki İkizler burcu Dolunay Ay Tutulması sizi seçim yapmak zorunda bırakabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#12
Balık Burcu Kasım 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Kasım 2013 Balık Burcu Yorumu

Yaptığınız uzun vadeli planlara yönelik olarak öncelik belirlemeniz bu ay sizi yavaşlatacaktır, fakat nihai olarak hatırı sayılır bir enerji ve zaman tasarrufunda bulunmuş olacaksınız. Bilgilendirici gezegen Merkür 6 Kasım’ da bitirilmemiş işlerin ön piana çıkması için Kariyere ilişkin 10. Evinizde gerilemeye döner. İşyerindeki iletişim sorunlarını aşmaya uğraşmanız can sıkıcı olabilir fakat makul bir rahatlık seviyesini sürdürmenin tek yolu budur.
Merkür 14′ünde Maceraya ilişkin 9. Evinize geri döner.Bu, mevcut gerçeklerle idealleriniz arasındaki ilişkiyi sorgulamanıza neden olacaktır. 26 KasırrTda Haberci ilerlemeye döndüğünde daha büyük hedeflere yöneleceksiniz. 13 Kasım’da kışkırtıcı Akrep burcundaki Yeniay Güneş Tutulması 9. Evinizi harekete geçirir. Bu, size kendinize vermiş olduğunuz tamamlanmamış vaatleri anımsatmaktadır. Eğer seyahate çıkma, öğrenme ve başka deneyimler yaşama açlığı çekiyorsanız bu arzularınızı tatmin etmeye kendinizi adamanın zamanı olabilir.
Siz 16 Kasım’da iş arkadaşlarınızla tatlı bir rekabet içinde olacaksınız. Bu, çalışkan Mars, Gruplara ilişkin 11. Evinize ve Oğlak burcuna girdiği zaman olacaktır. Eğer rekabetin dozunu artırırsanız gelecekte bundan zarar görebilirsiniz. Güneşin 21 inde bereketli Yay burcuna ve mesleğe dair 10. Evinize girmesi işyerinde daha iddialı olmanız için başka bir sinyaldir.
Yine de, 28 Kasım’ da değişken İkizler burcundaki Dolunay Tutulması Köklere ilişkin 4. Evinizi aydınlatır. Bu, evde çok çeşitli konulan gündeme taşıyacaktır. Hiperaktif Mars ve sınırlandırıcı Satürn’den gelen stresli ay açıları başka bir şey yapmadan önce mevcut zorunlulukları tamamlamanın önemini yansıtacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üst