2013 Nuray Sayarı Temmuz Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Temmuz 2013 Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu


Aylar boyu kişisel özgürlük alanı olan burcunuzun doğu bölümü gezegenlerin büyük bir kısmını barındırdı. Bu ayın büyük kısmında burcunuzun doğu ve batı bölümleri dengeye gelecek. Gelecek aydan başlayarak burcunuzun batısı doğusundan daha fazla gezegen barındırmaya başlayacak. Bu yüzden sosyal ilişkileriniz artmaya ve iyileşmeye başlayacak. Bu ay her şeyin en iyisini sizin bilemeyeceğinizi hesaba katarak diğer İnsanların bakış açılarım da anlamaya çalışmalısınız.

Bu dönemde daha önce yarattığınız gerçeklerle yaşamak zorundasınız. Koşullara adapte olmaya çalışın. Birkaç ay içinde burcunuzun doğusu yine ağırlık kazanmaya başladığında yeniden gerekli ayarlamaları yaparsınız.Temmuz ayında gezegenlerin çoğu ufuk çizgisinin altında ve burcunuzun 4. evi olan ev ve aile eviniz çok güçlü bir etkiler altında olacak, Bu dönemde kariyerinize daha az önem verip ailenize ve ev işlerine odaklanabilirsiniz. Ailenize onlarla birlikte olarak destek olun ve duygusal uyumu yakalamaya çalışın.

I Temmuz tarihinde 4. evinizde gerçekleşecek Güneş tutulması ailede krizlere neden olabilir veya evinizde beklenmedik tamirat ortaya çıkabilir. Bu dönemde anne babanız veya çocuklarınız sıkıntılı günler geçirebilirler. Bu ay gerçekleşecek gezegen tutulmaları ailede uzun zamandır yapılması gereken değişikliklerin yapılmasını sağlayabilir.

Ay tutulması sonrası yıllık kişisel zevklerinizin zirvesine ulaşacaksınız. Bu durum ayın 23'ünden sonra başlayacak ve eğlence, tatil, çocuklarla vakit geçirmek için uygun bir zaman olacak.Sağlığınız ayın 23'üne kadar hassas durumda. Kendinizi fazla yormayın.
Şanslı Günler; Temmuz 3, 4, U, 12, 21, 22, 30, 31 „


Kaynak: astrolojiburc.com
 
#2
Boğa Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu


Ayın 21 'inde Güneş, burcunuzun iletişim ve entelektüel gelişimini yöneten 3. evine girecek. Burada ayın 23'üne kadar kalacak. Bu dönem entelektüel ve fikri gelişme dönemi olacak. İlginizi çeken konularda kitap okuyun, ders çalışın. Sonra okuduklarınızdan çıkardığınız düşünceleri arkadaşlarınızla paylaşın. Zihinsel aktiviteniz bu dönemde çok iyi çalışacak, hızlı öğreneceksiniz, öğrencilerin dersleri iyi gidecek. Çok güzel eğitim fırsatları yakalayacaksınız.

Kariyer gezegeniniz Uranüs ayın 9'undan itibaren geri çekilme hareketine başlayacak. Ayın 23'ünden itibaren burcunuzun 4. evi olan ev ve aile evi çok güçlenecek. Kariyerinize boş verip ailenizle ilgilenmelisiniz. Kari yerin izdeki sorunlar kolayca çözülecek şeyler değil o yüzden zamana bırakın. Ayın 7'sinden 9'una kadar kariyerinizde çatışma yaşayabilirsiniz. Ebeveynlerinize karşı sabırlı olun.
Ayın 1 'indeki Güneş tutulması eski hatıraları aklınıza getirecek ve geçmişte kalmış ancak halledilmemiş sorunları çözebileceksiniz. Tutulma burcunuzun 3. evinde olacağı için arabanızı ve iletişim araçlarınızı test edecek. Bu dönemde daha dikkatli araba kullanın.

Aşk hayatınız geçen aydan daha az stresli. Her gün iyiye gidiyor. Ayın 4'ünden İ1 'ine kadar kısa süreli problemler olabilir.

Sağlığınız genel olarak iyi fakat biraz dinlenin ve gevşeyin. Ayın 4'ünden 23'üne kadar midenize ve göğsünüze dikkat edin. Daha sonraki günlerde kalbinize önem vermelisiniz. Ayın 23'üne kadar perhiz ve duygusal uyum sağlığınız için önemli olacak.

Şanslı Günler: Temmuz 5, 6, 14, 15, 23, 24
 
#3
İkizler Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor


Nuray Sayarı Temmuz 2013 İkizler Burcu Yorumu


Güneş burcunuzun para evine girdi. Bu ay yıllık finansal durumunuz zirveye ulaşacak. Bu durum gelecek ay da sürecek. Bu zirvenin sebebi birçok gezegen para evinizde iken, sizin para ve finansa olan ilginizin artması olacak. Bu ilgi ve çalışmayla doğal olarak başarı kendiliğinden gelecek.
Finansal düşünüşünüzün realist olduğunu söyleyebiliriz. Bütün finansal hayatınızı yeni baştan düzenlenmelisiniz. Şimdi yeni gerçeklere göre hayatınızı ayarlamalısınız.
Bu tür değişimler kısa dönemde tatsız olsalar da uzun dönemde iyi sonuçlar getirirler. Gelecekte çıkabilecek problemlerinizi çözme yolundasınız. Kozmos merhametli ve sevecendir. Ani masraflar çıkabilir fakat bu masraflar için paranız var.

Aşk gezegeniniz bu ay Boğa burcuna girecek. Şu anda bekârsanız aşkta ne istediğinize karar vermelisiniz. Sakin ve sessiz olun ve kendinizin ya da sevgilinizin ne istediğini keşfetmeye çalışın. Karşı cinste aradığınız ve sevgilinizde olmasını istediğiniz özellikleri bir kâğıda yazın. Bazı zamanlar istediğimiz şey bizim için iyi olmayabilir, fakat deneye yanıla doğruyu buluruz.

Aşk gezegeniniz maneviyat merkeziniz olan burcunuzun 12. evinde bulunuyor. Eğer istediklerinizi gerçekten kalben isterseniz bu dilekleriniz gerçekleşecek eğer sadece sözde kalıyorsa pek bir gelişme olmayacak demektir.
Şamlı Günler: Temmuz 7, 8, 16, 17, 26, 27
 
#4
Yengeç Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor


Nuray Sayarı Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu


Geçen ay kişisel zevkin doruğuna ulaştınız ve iki ay sürecek bolluk ve bereket dönemine girdiniz. Geçen ay finansal alanda dramatik değişimler oldu, aynı olaylar gelecek ay da devam edecek. Burcunuzda Temmuz ayının Tinde yeni bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Ortaya çıkacak finansal acil durumlarla baş edebilecek durumdasınız. Birçok ay boyunca finansal olarak "kıyılarda dolaşır" gibiydiniz. Statükodan memnundunuz. . Daha çok para konusuna eğileceksiniz ve daha çok kazanacaksınız. Finansal fırsatlar sizi takip edecekler
Ayın 23'ünde yılın kazanç zirvesine çıkacaksınız.
Her zamankinden daha zengin olacaksınız. Ayın 2'sinden 23'üne kadar finansal inisiyatifiniz ve sezgileriniz çok güçlü. Ayın 22'sinden sonra arkadaşlarınız finansal olarak size çok yardımcı olacaklar. Finansal başarınızın ardındaki en önemli faktör ilginiz ve azminiz. Venüs, ayın 4'ünde burcunuza girecek ve orada ayın 24'üne kadar kalacak. Kadın veya erkek tüm Yengeçler bu ay daha güzel veya yakışıklı görünecekler.
Ayın Tindeki Güneş tutulması imajınızda, kişisel görünümünüzde değişikliğe sebep olacak. İki haftada iki tutulma vücudunuzu ve görünümünüzü etkileyecek. Kendinize dair düşünceleriniz değişecek. Başkalarının sizi görmesini istediğiniz bir görünüme bürüneceksiniz.

İmaj değişikliği genelde aşk hayatını ya da evliliği etkiler. Ama iyi bir ilişki bu sorunların üstesinden gelir. Sevdiğiniz insana karşı daha sabırlı olun. Aşk hayatınız ayın 23'ünden sonra daha olumlu gelişecek.
Şanslı Günler: Temmuz 1, 2, 9, 10, 18, 19
 
#5
Aslan Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor


Nuray Sayarı Temmuz 2013 Aslan Burcu Yorumu


Gezegensel güç ayın 23'ünden sonra doğu kanadına kayacak. Şu anda kişisel bağımsızlık duygunuz çok güçlü, bunu iyi kullanın. Mutluluğunuz size bağlı. Hayatınızda istediğiniz koşullan yaratabilirsiniz. Dünya size uyum sağlayacak. Sizin iyi ya da kötüyü yaratma seçeneğiniz var. Gezegenler batıya kaydığında şu an yarattıklarınızın sonuçlarıyla yaşamak zorunda kalacaksınız.

Burcunuzun inanç merkezi olan 12. eviniz doğum gününüzden önce geliyor. Bu size geçen yılınızı değerlendirme şansı verecek. Bu dönemde başarılarınızın ve başarısızlıklarınızın listesini yapın. Bir hesap dökümü yapın ve gelecek yıl için yeni hedefler belirleyin.

Sağlığınız bu ay iyi ve aym 23'ünden sonra daha da iyiye gidecek. Geçen ay gerekli değişimleri yapmadıysanız şimdi yapın.İş ve çalışma gezegeniniz Satürn üzerinde de etkili olacak. İşinizi değiştireceksiniz ya da işyeri şartlarınız değişecek. Eğer işverenseniz işçilerinizin sıkça işten ayrıldıklarını göreceksiniz.
Ayın 23'ünde kişisel zevk zirvenize doğru çıkmaya başlıyorsunuz. Bu dönem sizin için çok eğlenceli geçecek. Kimse bir Aslan'dan daha iyi eğlenmesini bilemez. Tek tehlike eğlenceyi fazla kaçırmak olabilir.

Bu ay aşk ilişkileriniz çok iyi ama 23'ünden sonra çok daha iyi olacak. Gerçekten harika görünüyorsunuz. Karizmanız, zevkiniz ve stiliniz var. Bu ay sevdiğiniz kişi ile uyum içindesiniz. Tek sorun aym 9'unda Uranüs'ün geri çekilmesi olacak. Eğer daha önce bir ilişkiye başladıysanız şimdi bir duraklama yaşayacaksınız.
Şanslı Günler; Temmuz 3, 4, 11, 12, 21, 22, 30, 31
 
#6
Başak Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Temmuz2013 te Neler Bekliyor


Nuray Sayarı Temmuz 2013 Başak Burcu Yorumu


Bu ay Başakların sağlıkları geçen aydan çok daha iyi olacak. Eğer daha önceden sağlık sorunlarınız varsa gördüğünüz tedavi işe yarayacak ve bu ay iyi haberler alacaksınız. Gezegenlerinizin yaptığı toplu hareketler bu ay size yaşamsal enerji katacak. 3 Haziran tarihinden itibaren çekilme hareketi gösteren aşk gezegeniniz bu ay da bunu sürdürecek. Tabii ki bu hiç aşk yaşamayacaksınız demek değildir. Ancak aşk alanındaki faaliyetleriniz durgunlaşacak. Bu dönemde aşk ilişkilerinde dikkatli olmalısınız. Eğer bir ilişki içindeyseniz durumunuzu gözden geçireceksiniz, çünkü bu ilişkinin yönü sizin için net gözükmemektedir.
5 Nisan tarihinden beri 7. evinizde olan Neptün gezegeni, bu ay da orada kalmaya devam edecek. Bu nedenle sevgiliniz veya aşkınız hakkında pek çok yeni bilgi edineceksiniz. Bazen öğrendiğiniz şeyler hoşunuza gitmeyebilir. Hazırlıklı olun. Tabii ki Neptün, sadece hoşa gitmeyeni değil güze! olan şeyleri keşfetmenize de yardımcı olacak. Bu ay Başak burcu insanlarının matematik, teknoloji, astroloji gibi bilimlere ilgi duyduğu bir dönem olacak. Temmuz ayı ayrıca sizin için sosyal toplantı ve faaliyetlerin yoğun olduğu bir dönem olacak.23 Temmuz sonrası burcunuzun inanç evi olan 12. eviniz oldukça güçlenecek. Dolayısıyla inançlarınız derinleşecek ve bu ay bazı doğaüstü deneyimler yaşayacaksınız. İnançlarınız gereği gerçekleştirdiğiniz hayır işleri kariyerinize büyük katkıda bulunacaklar. Parasal konularda bile inançlarınız sayesinde sağduyulu yatırımlar yapmaya ve kazanmaya başlayacaksınız.
Şanslı Günler: Temmuz 5, 6, 14, 15, 23, 24
 
#7
Terazi Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor


Nuray Sayarı Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu


Temmuz ayında Teraziler kariyerlerinin zirvesinde olmaya devam edecekler. Bu başarının verdiği heyecan ve coşku ile işlerinde daha başarılı olacaklar. İçinizde işinize karşı duyduğunuz ilgi, başarma hırsı vc kararlılık olduğu sürece kariyerinizde baş edemeyeceğiniz bir problem olmayacaktır.
11. evinizin bu ay güçlü olması nedeni ile sosyal bir döneme gireceksiniz. Bu dönemde aşk olmasa bile pek çok dostluk ilişkisi gerçekleştireceksiniz.
23 Temmuz sonrası bilim ve matematiğe olan ilginiz sizi şaşırtacak kadar artacak. Astroloji üzerine de pek çok kaynaktan yararlanacaksınız, lî. evinizin güçlü olması ayrıca dost ve arkadaşlıklarınızın çok güçlenmesine ve bu kişilerin en büyük arzularınızı yerine getirmenize yardımcı olmalarına neden olacak.

Bu yılın ilk döneminde güçlü olan aşk yaşamınız ciddi ilişkiler kurmanıza hatta evlenmenize neden olmuşlardı. Artık aşk konusundaki amaçlarınızı gerçekleştirdiğinizden ilişkilerinizde yeni bir döneme gireceksiniz. Sevdiğinizle yapacağınız .seyahatler, katılacağınız sosyal toplantılar hatta beraber alacağınız eğitimler ilişkinizi heyecanlı ve güçlü hale getirecekler. Bu faaliyetleri gerçekleştirenlerin diğer İnsanlara göre % 90 daha düşük boşanma oranlarına sahip olduklarını unutmamalısınız.
Şanslı Günler: Teinimiz 7, 16, 17, 26, 27
 
#8
Akrep Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Akrep Burcu Yorumları

Akrep Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu


23 Temmuz tarihi itibarıyla Akrepler kariyerlerinde zirveye tırmanmaya başlayacaklar. Pek çok yeni iş teklifi bu tırmanışı hızlandıracak, ancak siz seçim yaparken prestij ve maddi gelir arasında seçim yapmaya zorlanacaksınız. Bazı tekliflerin maddi getirilen çok yüksekken bazıları ise size makam ve önem statü kazandıracak pozisyonlar olacak. Bunların arasında seçim yapmak zor olsa da siz sonunda en iyisini bulacaksınız. Bu dönemde ailenizin size olan maddi desteği azalacak.

23 Temmuz sonrası sağlığınız hassas bir döneme girecek. Bu dönemde enerjinizi doğru yerlerde kullanmaya çalışmalı, dinlenmeli ve rahatlamaksınız. Ayrıca akciğerleriniz, ince bağırsaklarınız kollarınız ve omuzlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu donem ruh sağlığınız da çok önemli kendinizi ruhsal açıdan temizlemelisiniz.

4 Temmuz tarihine kadar cinsel çekim aşk yaşamınızda önemli olacak. Bu tarihten sonra kafaca anlaşacağınız kişileri aramaya başlayacaksınız. Okulda öğretim görevlileriyle aşk yaşama olasılığınız çok yüksek olacak. Yabancı adaylar veya yurtdışındaki kişilerin de aşk hayatınıza girmesi bu dönemde oldukça olası.
Bu ay aşk gezegeninizin İnanılmaz hızla hareket etmesi nedeniyle, sosyal alanlarda Öz güveniniz çok yüksek olacak. Sosyal olarak pek çok alana girecek ve pek çok kişiyle tanışacaksınız.

1 Temmuz tarihinde faaliyetlerinizi yavaşlatmanızda yarar olabilir. Bu dönede özellikle üniversite Öğrencisi olan Akreplerin okul yaşamlarında değişiklik yapmaları oldukça olasıdır.
Şanslı Günler: Temmuz 1, 2, 9, 10, 18, 19
 
#9
Yay Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Yay Burcu Yorumları

Yay Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Temmuz 2013 Yay Burcu Yorumu


1 Temmuz tarihinde 8. evinizde gerçekleşecek olan açı eşiniz, sevgiliniz veya ortaklarınızın finansal yaşamlarında çalkantılara neden olacaktır. Ayrıca insanların ölüm kavramını tekrar düşünmelerini sağlayacak olay ve deneyimlere neden olurlar. Bu ay ameliyat geçirmeniz gerekirse kesinlikle ikinci bir tıbbi görüş almanız gerekmektedir. Jüpiter ve Satürn üstündeki etkisi sizin finansal yaşamınızda da değişikliklerin olmasına neden olacaktır.
Bu dönemde riskli yatırımlardan kaçınmalı ve daha dikkatli araç kullanmalısınız.Bu ay olduğu gibi bu sefer de yaşam felsefenizi veya dini inançlarınızı sorgulamanız, öğrenci olan Yayların okul yaşamlarında problemler benzeri konular gündeme gelebilirler.

8. evin güçlü olduğu dönemlerde ruhunuz, vücudunuz ve evinizde temizlik ya da arınma yapmanızın tam zamanıdır. 23 Temmuz tarihine kadar detoks, gereksiz fikir ve inançlardan kurtulma ya da evinizdeki fazla veya gereksiz eşyaları ihtiyacı olan kişilere verme gibi sizin yaşamınızın her alanında temizlik yapmanıza yarayacak faaliyetlerde bulunmalısınız.
Şamlı Günler: Temmuz 3, 4, 11, 12, 21, 22, 30, 31
 
#10
Oğlak Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Temmuz 2013 Oğlak Burcu Yorumu


Temmuz ayı karizmanızın yüksek olduğu ve sosyal faaliyetlerinizin arttığı bir ay olacak. Pek çok parti, toplantı ve düğüne katılacaksınız. Yalnız sağlığınıza dikkat etmeye devam etmelisiniz ve Ayın 1 - 23 arası mümkün olduğunca yoğun faaliyetlerden uzak durun. 1 Temmuz'da olacak bu durum sadece sizi değil ayrıca yönetici gezegeniniz olan Satürn'ü de etkilediğinden çevrenizdeki stres seviyesi Haziran ayından daha kuvvetli olacak.
Bu ay bekârlar gelecek vaat etmeyen ilişkilerini bitirecekler.Evliler ise oldukça eşleriyle oldukça zorlu bir dönem geçirecekler.
İş yaşamındaki ortaklarınızın da parasal veya fınansal değişiklikler yapmasına hazır olun. Tüm bunlar kısa vadede size zor günler yaşatsa da uzun vade de sizin işinize yarayacak gelişmeler olacak.
Sağlığınız açısından ameliyat olabileceğiniz, detoks uygulayabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Sağlığınız ayın 23'nden sonra daha iyiye gidecek ancak hala çok dikkatli davranmalısınız. Kadınların göğüslerine ve tüm Oğlakların diyetlerine ve sindirim sistemlerine önem vermesi gerekli olan bir aydayız. Ayın 2'sinden 23'üne kadar kalbinize özen gösterin. Yaşlı Oğlakların yüksek tansiyon ve kalp problemlerine özenle yaklaşmaları gerekiyor. 28 Temmuz tarihinden sonra ince bağırsaklarınıza dikkat edin.

8. evinizin 23 Temmuz tarihinde güçlenmesi sonucu libidonuz artacak ve cinsel açıdan çok faal bir döneme gireceksiniz. Çocukların bu ay riskli oyunlardan ve kavgalardan uzak durması gerekmektedir. Küçük çocuklardan zehirli maddelerin uzak tutulması bu ay çok önem taşımaktadır.
Parasal olarak gelir potansiyeliniz hala yüksek olmasına rağmen kazanma hızınız azalmaya başlayacak. Bu nedenle yatırım ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. İş ortağınızın yaptığı parasal değişiklikler işe yarayacak ve kendisi iyi bir duruma gelecek
Şanslı Günler: Temmuz 5, 6, 14, 15, 23, 24
 
#11
Kova Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Kova Burcu Yorumları

Kova Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Temmuz 2013 Kova Burcu Yorumu


Bu ay işyeri değişiklikleri ya da işverenseniz işten ayrılmalarla karşılaşacaksınız. Bu ay sağlığınız gayet iyi ancak diyetinizde bazı değişiklikler yapma durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınız 24 Temmuz sonrası biraz hassaslaşacak. Bu dönemde özellikle yaşlı Kovaların kalplerine dikkat etmesi ve dinlenmesi gerekecek.
Enerjinizi yüksek tutmak için geceleri İyi uyku almaya ve gün içinde şekerlemelere önem vermelisiniz. 4-23 Temmuz arası böbrekleriniz ve belinize özen göstermelisiniz. Belinize yapacağınız masaj gerek böbrekler gerekse cinsel organlarda olabilecek rahatsızlıkları önleyecektir.

Bekârlar için ilişkilerinde hafif çalkantıya neden olsa da daha sonra ilişki eski mutluluk düzeyine ulaşacaktır. Aşk gezegeninizin 6. evinizde kaldığı sürece işyeri aşklarının ortaya çıkma ihtimali çok yüksek. İş arayanlar bu aya aradıkları iş yanında yeni arkadaşlıklar ve aşklar da bulacaklar-. Eğer bir Kova insanını kendinize âşık etmek istiyorsanız bu ay sizin İçin çok verimli olacaktır.

Aşka gezegeninizin 23 Temmuz sonrası 7. evinize girmesi sosyal İlişkilerinizi zirveye taşıyacak. Bu ay da geçen ay gibi aşk bir eğlence gibi görülse de Temmuz ayında başlayacak ilişkilerin ciddiyet seviyesi geçen aykilerİn üstünde olacaktır. Bu ay gireceğiniz ilişkileri uzun vadeli eğlenceli aşklar diye tanımlayabiliriz.
23 Temmuz sonrası gezegenlerin dönencenizin üst bölgesine hareketleriyle yılbaşından beri ev ve aileye verdiğiniz önem yerini dış amaçlarınıza, kariyerinize veya para kazanmaya bırakacak.
Şanslı Günler: Temmuz 7, 8, 16, 17, 26, 27
 
#12
Balık Burcu Temmuz 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumları

Balık Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu


Temmuz ayı sağlığınıza tamamen kavuştuğunuz gibi ayrıca müthiş bir enerji düzeyine varacaksınız. Sağlığınızı daha da iyiye götürmek için kalbinize, midenize, göğüslerinize, böbreklerinize, akciğerlerinize ve ince bağırsaklarınıza özen göstermelisiniz. Unutmayın ki sağlığınızın uzun vadede iyi gitmesini ancak koruyucu Önlemler ve bakıma verdiğiniz önem ölçüsünde sağlayabilirsiniz.

Hala kişisel zevklerinizin zirvelerinde bulunmaktasınız ve çevrenizde olan bitenlerin yavaşlamasıyla daha fazla zevk alma imkânı bulacaksınız.Geçen ay 3. evinize yerleşen Jüpiter sayesinde beyninizi geliştirme ve düşünsel zevklerinize önem vermeye başlayacaksınız. İyi iletişim kurma yeteneğiniz sayesinde kariyerinizde yükselme şansınız var. İletişimdeki başarılarınız patron ve yöneticileriniz tarafından takdir görecek. İş arayan Balıkların bu ay şansları hala çok iyi. İş ahlakınız herkesin beğenisini kazanacak. Bu yıisonuna kadar sizin desteğinize ihtiyaç duyan kardeşlerinize destek olmalısınız.

Para gezegeninizin Temmuz ayında 4. evinizde oluşu genelde ev ve ailenize para harcayacağınızı göstermekte ancak ailenize harcadığınız para kadar onlar sayesinde kazanacağınız geliriniz de olacak. Borsada'yatının yapan Balıklar için bu ay gıda ve gayrimenkul yatırım ortaklıkları ideal yatırım araçları.

Çocuklarınız veya anne ve babalar bu ay finansal yaşamlarında değişiklik yapmak mecburiyetinde kalabilirler. İşyerinde koşulların değişmesi, yeni iş arkadaşları veya organizasyon değişiklikleri olacak gözüküyor. İş arkadaşlarınız ve yanınızda çalışanların bu ay yaşamları oldukça sallantılı geçecek. Sağlık durumunuz geçen aydan daha iyi gözüküyor ve çıkabilecek sağlık problemlerine kafanızı takmanıza fazla gerek kalmayacak.
Şanslı Günler: Temimiz 1, 2, 9, 10, 18, 19
 
Üst