2013 Nuray Sayarı Ekim Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Ekim 2013 Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Koç Burcu Yorumu


Koçlar Ekim ayında seyahat planlarını bir daha gözden geçirmeliler. Bu ay burcunuzun 6. evi boş olduğundan sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Her zamanki gibi enerjinizi yüksek tutun. Az konuşun, çok dinleyin, yorulduğunuzda dinlenin. Sağlığınızı evliliğiniz ve arkadaşlıklarınız arasında uyumu sağlayarak, böbreklerinize, kalçalarınıza, bağırsaklarınıza, cinsel organlarınıza daha fazla dikkat göstererek güçlendirebilirsiniz.
Geçen aydan bu yana sosyal ilişkilerinizde zirveyi yaşıyorsunuz. Ama özgürlük arzunuz ve hiçbir şeye bağlanamamanız ciddi bir ilişkiye girmenize engel oluyor.

Aym 9'unda Venüs Akrep burcuna girecek ve aşktaki tercihleriniz değişecek. Daha Önce güç ve statü peşindeydiniz, şu anda ise cinsel çekicilik ön planda.Ayın 23'ünde burcunuzun 8. evi güçlenecek. Bu cinsel olarak aktif bir dönem anlamına geliyor. Yaşınız ne olursa olsun libidonuz güçlenecek. Ama libidonuzu dini ve ruhsal güçler elde etmek için de kullanabilirsiniz.

Finansal konular iyi durumda. Ayın 9'undan sonra başkalarının mali çıkarlarını kendi çıkarlarınızdan üstün tutacaksınız.Eşiniz, sevgiliniz veya şimdiki aşkınızın mali durumu düzelecek. Eğer sigorta veya emlak şirketleri üe işleriniz varsa bunları düzeltmek için iyi bir zaman. Borçlanmak veya kredi almak için de bu dönem çok elverişli görünüyor.
Şanslı Günler: Ekim 1. 2, 11, 12, 20, 21, 30

Kaynak: astrolojiburc.com
 
#2
Boğa Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Boğa Burcu Yorumu

Gezegenler bu ay burcunuzun alt kısmından üst kısmına doğru hareketlenecekler. Ayın 23'ünden itibaren burcunuzun kariyer bölümü olan üst kısımda aile, ev ile ilgili gezegen hareketlerinde yoğunluk gözlenecek. Burcunuza şafak söküyor. Bu durum dışsal isteklerinizi aktif hale getiriyor. Eğer geçen aylar boyunca duygusal uyumunuzu kurduysanız harekete hazırsınız demektir. Kariyer, yılın geri kaîan kısmında daha da önemli bir hale gelecek.Bu ay aynı zamanda sosyal hayatınızın zirvesine çıkacaksınız. Bu durum teknik olarak ayın 23'ünde başlayacak, ancak güçlü etkilerini ayın 9'unda Venüs'ün burcunuzun 7. evine girmeye başlamasıyla hissedeceksiniz.

Aşk hayatınız geçen bir hayli hareketlendi. Aşk gezegeniniz ilerleye doğru hareketine devam edecek. Kendinize güveniniz tam ve bugünlerde çok popülersiniz. Birlikte olduğunuz kişi, sizin her zaman yanında olacağınızı biliyor. Aşk hayatınızda mutluluk var. Sevdiğinizle uyum içersindesiniz. Evlenmeseniz bile evliliği düşüneceğiniz insanlarla karşılaşacaksınız. Bu ay en az üç romantik fırsatınız olacak.

Genel olarak sağlık durumunuz iyi ama ayın 23'ünden sonra daha fazla rahatlamalı ve dinlenmelisiniz. Bu sizin sağlığınızın en iyi dönemi değil. Yıllık sağlık durumunuzda belirtildiği gibi sağlığınızı güçlendirin. Ayıtı 9'undan sonra detoks rejimleri iyi gelebilir. Ayın 9'undan sonra cinsel hayatta düzen önemli.

Parasal işleriniz iyi durumda. Ayın 15'ine kadar geliriniz geleneksel yöntemlerle kazanacaksınız. Daha sonra sosyal bağlantılarınız kazancınızda önemli rol oynayacaklar. Sosyalleşmenizin büyük kısmını iş ve finans yaşamınızda yapacaksınız. İş yaptığınız insanlarla sosyal-leşeceksiniz. Eşiniz veya sevdiğiniz her zamankinden daha fazla size destek çıkacak.
Şanslı Günler: Ekim 3, 4, 13, 14, 15, 23, 24, 31
 
#3
İkizler Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 İkizler Burcu Yorumu

Gezegenlerin çoğu hala burcunuzun sosyal düzlemi olan batı yakasında bulunuyorlar. Birçok gezegen de şu anda romantik Terazi burcunda bulunmakta. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bile aym 15'ine kadar Terazi burcunda. Bu yüzden bu ay sosyal aktiviteniz yoğun olacak. Bu ay sizin sosyal olarak zirvede olduğunuz ay değil ancak şimdiden hazırlıklara başladınız.

Aşk, bu ay size mutluluk getirecek. Bu ay evlilik gözükmese de daha fazla romantik ilişkiye yaşanacak. Bekârlar için bu ay çok fazla romantizm seçeneği olacak. Unutmayın; her şeyin fazlası zarardır. Romantik ilişkilerinizde ağırdan alın, bırakın olaylar kendisi gelişsin.
Finansal durumunuz statükoyu gösteriyor. Bu dönem ayın 1 'inden 12'sine ve 26'sından sonra kazancınız artacak. Aylık planınızı yeniden düzenleyebilirsiniz
Şans/ı Gün/er: Ekim 6, 7, 16, 17, 25, 26
 
#4
Yengeç Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Geçen ay finansal durumunuz iyiydi ve bu ay da bu durum devam edecek. Ayın 23'üne kadar aileniz çok destek olacak. Ailenizle daha fazla zaman geçirmelisiniz. Bu ay ebeveynlerinizin veya patronlarınızın fmansal desteğini görebilirsiniz. Ekim ayında eşiniz de size destek olacak. Yine geçen ay olduğu gibi bu ay da iş ortaklıkları için güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Sosyal bağlantılarınız özelikle finansal hayatınızda bu ay çok önemli olacaklar. İyi arkadaşlar bankadaki para gibi değerli olacak bu ay.

Ayın 23'ünden sonra para gezegeniniz burcunuzun 5. evine hareket edecek. Bu sizin için iyi bir mali işaret aslında. Para ile ilgili konularda şanslısınız bu ay. İyi harcayıp iyi de kazanacaksınız. Paranın kullanılması ve daha sonraya saklanmaması gerektiğini düşünüyorsunuz. Kişisel yaratıcılığınızdan bu ay çok para kazanacaksınız. İş konulan bu ay biraz karışık gözüküyor. Ayın 23'ünden sonra işinizde strese gireceksiniz. Aynı işte çalışmak istediğinizden emin değilsiniz. îş arayanların daha fazla sabra ihtiyaçları var.
Sağlığınız ayın 23'ünden sonra daha iyiye gitmeye başlayacak. Ama size geçen ay söylediklerimizi aklınızdan çıkarmayın. Bu dönem sağlığınızın en hassas olduğu dönem.

Evli veya bekâr tüm Yengeçlerin aşk hayatları bu ay mükemmel olacak. Ayın ileriki günlerinde özellikle 23'ünden sonra daha çok gece hayatına katılmak isteyeceksiniz. Bu ay bekârlara ciddi aşk fırsatları doğacak. Ciddi romantik ilişkiler ayın 23'ünden önce daha ilgi çekici olacak. Bu tarih sonrasında "eğlence" tipi ilişkilerden hoşlanacaksınız. Haziran ayından bu yana arkadaşlıklarınız iyi gidiyor, bu ay da böyle devam edecek.
Şanslı Günler: Ekim 8, 9, 18,19, 27, 28
 
#5
Aslan Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay gezegenler yıldız haritanızın her tarafına saçılmış gibi. Bu ay neye yoğunlaşacağınızı söylemek gerçekten zor. Genelde iyi odaklanan bir insansınız ama bu sefer neye odaklanacağınızı bilemeyeceksiniz.
Kariyer hala önemli ve önemli olmaya yılın geri kalanında da devam edecek. Ayın 23'ünden sonra burcunuzun 4. evi önem kazanacak. Bu ailenize ve evinize odaklanmanız anlamına geliyor. Aile içi uyumu sağlamak için elinizden geleni yapın. Aile gezegeniniz Plüton uzun zamandır geri çekilmekteydi ama geçen hafta ayın 16'smda ileri harekete başladı. Böylece daha isabetli kararlar alabileceksiniz.

Burçların 4. evi güçlendiğinde insanlar evde zaman geçirmekten zevk alırlar. Aslan, genelde çok dışa dönük bir burçtur ama bu dönemde evde kalmayı seçecek.
Ayın 9'undan sonra manevi göreviniz aileniz ve onların yanında olmalısınız. Çoğunlukla evde çalışıyorsunuz. Kariyer fırsatları aile bağlantılarından gelecek.
Uzun aylar boyu burç haritanızın doğu kanadı baskındı. Bu dönem kişisel bağımsızlık döneminizdi. Her şeyi istediğiniz gibi yaptınız. Ayın 23'ünde gezegenlerin gücü sosyal düzlem olan batı kanadına geçiyor. Aylarca kişisel inisiyatif geliştirdiniz şimdi bunu test etme zamanı.
Ayın 23'üne kadar burcunuzun 3. evi olan iletişim ve entelektüel gelişim hala güçlü olacak. Sağlığınız ayın 23'ünden sonra daha hassas hale geliyor. Genel olarak sağlığınız iyi ama bu en iyi dönemi değil. Elinizden geleni yapın ve sonra istirahat edin. Mars'ın burcunuzda olması sağlığınızın vücudunuzun limitlerini çok zorladığınızı akla getiriyor.
Şanslı Günler: Ekim. 1, 2, 11, 12, 20, 21, 29, 30
 
#6
Başak Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Başak Burcu Yorumu

Ekim ayında hala parasal açıdan zirvede olacaksınız. Maddi amaçlarınızı gerçekleştireceksiniz ve yatınmlarmızdaki öngörüleriniz çok isabetli olacak. Bu dönem aile ve arkadaşlarınızdan büyük destek göreceksiniz. Bu ay gerek rüyalarınız sayesinde ve gerekse inançsal olarak içinizdeki sesi dinlediğinizde yaşamınızın her alanında yapmanız gerekli doğru işleri bulabileceksiniz, 23 Ekim itibarı ile maddi amaçlarınızın kısa vadeli olanları gerçekleşmiş olacak. Uzun vadeli amaçlarınızın ise biraz daha zamana ihtiyaçları olacak.
Ekim ayında kişisel gelişiminiz için kitaplar okuyacak, seminer ve kurslara katılacaksınız. Öğrenmek yaşamdaki en büyük zevklerden biridir ve bu ay siz bu zevkten yeterince tadacaksınız.

Ekim ayında ayrıca daha önce ihmal ettiğiniz telefon görüşmeleri nizi gerçekleştirecek ve henüz cevap verme şansı bulamadığınız e-postalanmza cevap vereceksiniz. Komşularla bu ay sıkı ilişkileriniz gelişecek.
Pek çok gezegenin Başak dönencesinin alt bölümünde bulunması nedeniyle bu ay aile sizin için oldukça önemli olacak. Bu ay ailedeki problemlere önem vermelisiniz ve ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. Unutmayın ki aile problemleri her zaman görüldükleri kadar kolay değillerdir.Ekim 2013'de Başakların aşk hayatları genelde uyum içinde geçecek. Bekârlar yeni insanlarla romantik ilişki içine girseler bile bu ilişkiler fazla ciddi olmayacaklar.
Ekim'in 13'ü ve 16'sı arasında parasal gezegeniniz, Jüpiter ile zıt bir harekete geçeceğinden harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. 17 -18 Ekim tarihleri arasında aile bireylerinize karşı sabırlı olmalısınız.
Şanslı Günler: Ekim 6, 7, 16, 17, 25, 26
 
#7
Terazi Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Terazi Burcu Yorumu

Ekim ayı imajınızı istediğiniz gibi değiştireceğiniz, yeni giysiler ve aksesuarlar alacağınız, masaj yaptırarak bedeninizi zinde tutacağınız bîr dönem olacak.İlişkisi olmayan Teraziler bu ay aradıkları aşkı katıldıkları organizasyonlar ve toplantılarda bulabilecekler. Gruplarla yapılan seyahatler ayrıca bu ay aşk konusunda çok enteresan sonuçlar verecek. Arkadaşlarınız yeni aşkı ararken aracılık yapabilir, hatta bizzat yeni aşklarınız haline gelebilirler. Bu dönemde aşk konusunda tüm istek ve arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

23 Ekim tarihinden itibaren finansal olarak yılın zirvesine ulaşacaksınız. Bu yıl boyunca finansal konularda eti büyük probleminiz, bu alana gösterdiğiniz ilgisizlik olmuştu. Bu aydan itibaren finansal konulara gerektiğince ilgi göstermeye başlayacaksınız.

13 Ekirn tarihi sonrası zıt pozisyonlara giren gezegenler yüzünden stres yaşayabilirsiniz. Aracınız veya evdeki elektronik eşyaların bu dönemde bozulmaları Jüpiter etkisiyle olabilir. Bugünlerde daha dikkatli araç kullanın ve İletişim yeteneğinizi arltınn.

Gezegen topluluğunun doğuda yer alması nedeni ile Ekim ayında özgürlük düzleminizde en üst noktaya tırmanacaksınız. Bu dönemde insanların sizi mutlu etmesini beklemek gereksiz bir durumdur. Çünkü özgürlük düzleminizde her koşul ve insanı istediğiniz şekilde değiştirme gücüne sahipsiniz.
Şanslı Günler: Ekim 6, 7, 16. 17, 25. 26
 
#8
Akrep Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Akrep Burcu Yorumu

Hala aşkta zengin kişiler ilginizi çekmekte, ancak artık statü ve unvana fazla önem vermeyeceksiniz. Sizin için bu dönemde aşkı kalbinizde ve ruhunuzda hissetmek önemli olacak. Sevdiğinizle inançlarınızın uyuşması aşkta sizin için diğer faktörlerden daha önemli olacak. Genel olarak aşkta, her kurbağaya göre bir göl vardır, prensibine İnanılsa da aslında ruh ikizimiz olan eşlerimiz kaderimizde yazılıdır. Bu kapsamda aşk konusunda inançların önemi çok büyüktür.

9 Ekim sonrası Venüs'ün yükselen ekseninizde göstereceği hareketlenmeyle aradığınız aşk sizi bulacak.23 Ekim tarihinde Güneş yükselen ekseninizi geçecek ve sizi kişisel zevklerinizin doruğuna taşıyacak. Bu dönemde ailenizdeki büyükler ve anne, babanız sizle zaman geçirme fırsatı bulacaklar. Yeni iş tekliflerinin sizi takip ettiği bir dönemdesiniz.

23 Ekim sonrası gezegenlerin çoğunluğu en doğu bölgenizde bulunacak ve kişisel özgürlüğünüzün en yüksek noktasına çıkacaksınız. Bu dönemde her şey İstediğiniz şekilde gelişecek. Çevrenizi ve koşulları kendiniz oluşturacak ve istediğiniz sonuçları alacaksınız. Artık siz dünyaya değil dünya size uymaya başlayacak.
Şanslı Günler: Ekim 8, 9, 18, 19, 27, 28
 
#9
Yay Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Yay Burcu Yorumu

Gezgenler topluluğunun doğu kanadında bulunması teoride insan lann kendilerine olan güveni arıtırsa da bu ay halen geri çekilme ha reketi içinde bulunan Jüpiter nedeni ile özgüven kaybına uğrayabilirsiniz. Mütevazı olmak ve evrendeki yerini bilmek her insanın gerçeği bilmesine ve gerçek kişiliğini ortaya koymasına neden olur. Sizde bu yöntemi denemelisiniz.

Bu ay sadece iş nedeni ile değil, eğlence ve turistik nedenlerle pek çok seyahate çıkabilirsiniz. Mars gezegeninin hala 9. evinizde olması nedeni ile bu ay yolculuk ayınız olacaktır.
23 Ekim tarihine kadar arkadaş toplantılarına ve grup faaliyetlerine önem verecek dostluğu ön plana çıkaracaksınız. Bu şekilde çevrenize yaklaştığınızda romantik ve iş ilişkileriniz de güçlenecektir. Bu ay bilim teknoloji, astronomi ve astroloji ile ilgileneceğiniz bir ay olacaktır.

Ekim ayı bereket ve bolluk döneminizdeki aylardan biri olacak. Bu ay geliriniz eşiniz, sevgiliniz, dostlarınız ve sosyal ilişkileriniz sayesinde inanılmaz ölçüde artacak. Kariyerinizde oluşturduğunuz güçlü ve güvenilir imajınız maaş artışlarına neden olabilir. Yaşamakta olduğunuz bolluk ve bereket dönemini uzatmak için daha fazla sosyal faaliyette bulunmanız veya yeni sosyal çevreler girmeniz gerekmektedir
Şanslı Günler; Ekim !, 2, 11, 12, 20, 21, 29, 30
 
#10
Oğlak Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Geçen ay başlayan kariyerinİzdeki yükseliş bu ay daha da artacak. İşinizde başarı için sizden çok şey talep edilse de enerjinizi iyi ayarlamanız başarınız ve sağlığınız İçin bu ay çok önemli olacak. Kendinize olan saygı ve özgüveninizi çok yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Özellikle 23 Ekim tarihine kadar kilo vermede oldukça başarılı olabilirsiniz.

Para gezegeniniz hala geri çekilme döneminde ancak parasal konulara kafanızı fazla takmayın. Sİz işinizi iyi yapmaya ve kariyerinizde yükselmeye bakın. Para işinizde başarılı olduğunuzda zaten kendiliğinde size gelecektir. Yine de bu ay fazla harcama ve yatırımlardan uzak durun. Arkadaşlık ve sosyal ilişkilerinizi sadece eğlence için değil kariyeriniz için de kullanmaya çalışın. Teknolojiye olan yatkınlığınız size her zaman kariyerinizde avantaj sağlamıştır. Teknolojik yenilikleri öğrenmeye devam edin ve bilgilerinizi güncel tutun.
Kısa vadeli kariyer hedeflerinizin 23 Ekim e kadar gerçekleşecek olması size sağlığınıza harcamak üzere vakit sağlayacaktır. Bu tarihten sonra sağlığınız gayet iyi olsa da yine de çok dikkatli olmanız her zaman sizin için iyisidir.

Evli çiftler Mart ayından beri evlilikleri açısından bir sınavdan geçmekte olsalar da bu ay onlar için beraber sosyalleşecekleri bir ay olacak. Her yaştaki çocuklarınız için 23 Ekim sonrası sosyal açıdan canlı geçecek gözüküyor. Evlilik yaşında olan çocuklarınız kendilerine uygun eşlerle tanışacaklar. Evli olanlar ise aile yaşamlarında daha mutlu olacaklar.

Geçen ayki gibi bu ay da sağlık konusu önem taşımakta, özellikle yaşlı Oğlakların kalpleri, tansiyonları ve gıdalarına dikkat etmesi gerdi. 13 Ekim sonrası kalın bağırsak, mesane ve cinsel organlarınıza dikkat ediniz. Mars'ın 8. evinize girmesiyle artacak olan libidonuzu kontrol altında tutmanız gerekebilir.
Şanslı Günler; Ekim3, 4, 13, 15, 23, 24, 31
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#11
Kova Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ekim 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Kova Burcu Yorumu

23 Ekim sonrası kariyerinizde yılın zirvesine ulaşacak ve İleriye dönük girişimlerde bulunacaksınız. Sosyal veya iş çevrenizde siz fark etmeseniz bile kariyerinizde sizi başarıya taşıyacak oian kişilerle tanışmış durumdasınız ve onlar sizi yukarılara çekecekler. Aileniz, eşiniz ya da sevgiliniz bu dönemde size çok destek olacak. Çocuklar için bu ay okullarında ve katıldıkları eğitimlerde çok başarılı olacakları bir ay olacak. Bu ay kariyerinize çok yararlı olacak pek çok toplantı, parti veya eğitime katılabilirsiniz.
Ailenizin statüsü de sizin kariyerinizdeki gelişmelere paralel olarak artacak ve mutlu olacaklar.
Uzun vadede sağlığınız gayet iyi ancak 23 Ekim sonrası kendinize biraz özen gösterin. Bu kısa ve geçici dönemde dinlenmeye ve rahatlamaya çalışın, yediklerinize dikkat edin.
Bu ay dualarınızın pek çoğu kabul olacak ve mucizeye benzer olaylarla karşılaşacaksınız. Ruh dünyanızın zengin olduğu bir ay geçireceksiniz.


Aşk gezegeninizin Terazi dönencesine girmesiyle ilişkilerinizde kalbiniz yine aklınızın önüne geçecek. Sevdiğinizle bazı konularda hala problemleriniz olsa da romantizm düzeyiniz artmış duruma gelecek. Sevdiğinizle bazı konularda farklı düşünmeniz hata değildir ve ikinizin de görüşleri değişik açılardan doğru olabilir. Bu değişik bakış açılarını kendiniz ve sevdiğinizin amaçlan doğrultusunda kullanmanızda çok yarar var. Çünkü bu farklı görüşler birbirlerini tamamlayıcı, özellikler taşımaktalar.

Bu ay aşkı okul, eğitim çevrelerinde, yurt dışı seyahatlerde bulabilir yabancılara âşık olabilirsiniz. İlişki içinde olmayan Kovalar bu ay öğretmenleri veya profesörleriyle aşk yaşayabilirler. Bilgi; eğitim ve saygınlığa çok önem veren Kovalar bu tip insanlara kolay âşık olurlar.

23 Ekim tarihinde 10. evinize girecek olan aşk gezegeniniz ilişkilerinizde pratik yaklaşımı teşvik edecek. Aşk size kariyerinizde kullandığınız taktikleri kullanabileceğiniz bir alan olarak görünecek. Romantik aşklar bu dönemde yerlerini pratik aşklara bırakacaklar. Bu dönemde seks, para, güç ve mevkii aşk yaşamınıza yön verecek. İşinizde yönetici veya patronlarınızla ilişkiye girmeniz söz konusu olabilir.
Ateşli ilişkilerin mümkün olduğu 23 Ekim sonrası dönemde kıskançlık ve fazia sahiplenmekten uzak durmalısınız.
Şanslı Günler: Ekim 6, 7, 16, 17, 25, 26
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#12
Balık Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ekim2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ekim 2013 Balık Burcu Yorumu

Ekim ayı aşkın cinsel formunu yaşayacağınız bir ay olacak. Bu ay cinsel kimyanız aşkta belirleyici rol oynayacak. Kötü giden bir ilişkide iyi bir cinse! yaşam pek çok hatayı örtebilir ancak 13 Ekim sonrası ilişkilerinizde ruhsal bütünleşme de önemli hale gelecek. İlişkileriniz sadece cinsellik ile değil ruhen aynı düzeyde olan kişilerle devam edecek.23 Ekim sonrası güçlenen 9. evleri sayesinde öğrenci Balıklar bu dönem okulları ve eğilimleriyle olağanüstü ilgilenecek vc çok başarılı olacaklar. Bu dönemde tüm Balıklar için aşk yurtdışı seyahatlerinde rastlanabilecek.

Bu ay her tarafa dağılmış olan gezegenleriniz çok farklı faaliyetleri aynı anda götürmenize neden olacak. Değişik faaliyetlerin aynı anda götürülmesi iyi bir şey olmakla beraber bu faaliyetler içinde öncelik sırası yapmalısınız.Bu ay iyi olan sağlığınız 23 Ekim sonrası daha da iyi olacak. Ekim ayında sahip olacağınız enerji düzeyi size her istediğiniz amacı anında gerçekleştirme imkânı sağlayacak. Bu dönem sıkı egzersiz yapmalı, adrenalin bezleri, boyun, yüz ve başınıza dikkat etmelisiniz. Unutmayın ki egzersiz salonlarında geçirilen bir gün hastanelerde geçirilenden çok daha iyidir. 23 Ekim tarihine kadar böbrek kalçalar, cinsel organlar, kalın bağırsak ve mesanenize Özen gösterin. Cinsel olarak çok faal bir dönemdesiniz dolayısı ile vücudunuzu fazla enerji kaybıyla yormamaya çalışmalısınız.

Geçen ay Aslan dönencesine giren para gezegeniniz sizi risk alan bir yatırımcı haline getirmişti ve bu ay da aynı durum devam edecek. Yatırımcıların altın, enerji ve turizm alanlarında şansları iyi olacak. Bu dönemde risk alan bir yapıda olsanız bile aslında yatmmlannızdaki başarınız çalışmanıza ve üretkenliğinize bağlı. Yani şansınızı siz kendiniz yaratıyorsunuz. İlişkide olduğunuz sevdiğiniz veya eşiniz de bu dönemde parasal zirvesinde olacak. Tabii bu durum da sizin için oldukça yararlı olanaklar ortaya çıkaracak. Bu ay borçlarınızı ödemek veya yeni fikirlerinize finansman sağlamak için uygun bir dönem olacak. Bu dönemde ayrıca krediniz artacak ve beklemediğiniz maddi gelir miras, temettü veya eşiniz kanalıyla ortaya çıkacak.
Şanslı Günler: Ekim 8, 9, 18, 19, 27, 28
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üst