2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - 2013 Nisan Ayı Genel Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Koç Burcu Yorumu


Güneş Merkür ve Venüs'ün burcunuzu yakıp geçmesiyle birlikte bu ay çok yoğun olacak. Hareket; 2 Nisan'da iletişimci Merkür'ün yeni fikirler ve hızlı sohbetlerle zihninizi kasıp kavurmak için Koç burcuna girmesiyle başlayacak. 5 Nisan'da Yeni Ay ilham veren Koç burcunda sizin için yıllık dönüşün başlangıcına işaret ediyor. Bu yıl, enerjik Mars'ın büyük Jüpiter'le yaptığı dik açıların azminizi üst seviyelere taşıyıp taşımayacağı test edilecek.

Yıldızlara ulaşmak için kendinizi fazla aşmak riskli olabilir. Bununla beraber, yerinizde sayarak bütün enerjinizi mevcut durumunuzu korumaya harcamaktansa kendi hedeflerinizi kendiniz yaratabilirsiniz. Arzularınız sizi bilinmedik yerlere götürebilir, o yüzden yolunuzu gösterebilecek tecrübeli arkadaşlar edinin.


17 Nisan'da Merkür'ün maddiyatçı Boğa burcuna girişi daha etkili kaynaklar bulup yönetmenize yarayacak fikirler verecek. Siz gerçekçi olmayan tahminler yapmaktan çok somut sonuçlar ararken yolunuza hiç denenmemiş bazı fikirler çıkabilir. Bu yararlı bakış açısı 19 Nisan'da Güneş Boğa burcuna girdiğinde ve 2. Para ve Mülk Evinizi aydınlattığında güçlenecektir.

Geveze Merkür'ün, bazen kavgacı olabilen burcunuzda olmasıyla, hemen sonuca varmak çelişki yaratabilir. Gerçekle ilgili basit açıklamalar, yanlışları kanıtlamaya çalıştığınız izlenimi verebilir. Mars'ın, Ay'ın kuzey çemberiyle yapacağı zorlu 135 derecelik açı işe ayrıca rekabet de katacak. Yenilikçi fikirlerinizi anlatmak için tehditkâr tavırlar yerine, sakin diyalogları tercih edin. Aşk ve zevk gezegeni Venüs, 6 Nisan'da burcunuza girerek, size çekicilik katacak. Yeni bir tarzla dış görünüşünüzü tazeleyin.

Hızlı düşünmeniz, hazırlıksız da olsanız bazı cevaplar verebilmenizi sağlayacak. Ama yapılan yorumlara sürekli hazır cevaplar verirseniz, sözlü münakaşalar ortaya çıkabilir. Zeki olmak güzel bir şey ama dikkatli olmazsanız sivri dilinizle İlişkinize zarar verebilirsiniz. Sözleri silaha dönüştürebilen gerilimleri azaltmak istiyorsanız, nezaketle düşünceli olmayı birleştirin. Beyin gücünüzü, insanlara incitici değil de, motive edici mesajlar vermek için kullanın.

13-15 NİSAN İş hayatınıda yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu açı, yanlış yapmaya pek izin vermez. Ya yaptıklarınızı hemen düzeltmenizi, ya da cezalandırılmanızı ister. Bir İşle uğraşırken bütün dikkatinizi ona verin. Tek şeye odaklanmak, en zor engelleri bile aşabilmeniz İçin güçlü sonuçlar üretir.

Sevmediğiniz biri size sataşırsa çok kolay sinirleniyorsunuz ama bu hareket hoşlandığınız birinden gelirse flört edercesine neşeli oluyorsunuz. Yüksek oktan bir Mars - Jüpiter çatışması 24 Nisan'da her şeyi hayattan daha önemli yapabilir. Fikirlerinizi duyguyla verme ve hareketle destekleme gücüne sahipsiniz.



Kaynak: susanmiller.astrolojiburc.com
 
#2
Boğa Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Boğa Burcu Yorumu


Gezegenler 12. Hayalgücü evinizde Nisan'ın ilk yarısı boyunca hareket topluluğuna katılırken, birçok değişiklik ortaya çıkabilir. Merkür hızlı bir şekilde 2 Nisan'da Koç'a, daha sonra Venüs'e giriyor. Bu sırada fantezileriniz, köşeye çekime arzunuzdan güç alarak, oldukça aktif hale geçecek. Her ne kadar yeni projeler düşünmeye niyetJenmişs-eniz de, onları ortaya çıkarmak oldukça zorlayıcı olabilir. Araştırma yapmadan ortaya atılarak enerjinizi boşa harcamak yerine, hayal gûcünüzü hediğe biraz daha zara ayrın. Pasif Yengeç'teki aktif Mars dikkatinizi artonyor.
Yine de ayn ortasmdan sonra, Merkür 17 Nisan'da, Güneş 19 Nisan'da ve Venüs 30 Nisan'da Boğaya girerek işleri sizin için düzeltiyor ve sonunda hayallerinizi başlatmanız için size yol açıyor.
5 Nisan'da Venüs'ün gelmesiyle aşk hayatınız parlıyor. Ne istediğinize çok dikkat edin. Unutmayın; anlık hareketlerinizi kontrol etmelisiniz, yoksa bu atılganlığınız başınızı belaya sokabilir. Sosyal etiket sizi tatmine götüren yolun ortasında duruyor olabilir.

Normalde paylaşabileceğiniz bir şey, İşleri karıştırabileceğinden, şimdi durumu zorlamayın. Arı kovanını olduğu gibi bırakmak, içine çomak sokarak durumu ateşlemekten daha mantıklıdır. 2 Nisan'da asabi Koç'a hareket eden ve sonra güçlü Plüton'la 3 Nisan'da dik açı yapan Merkür, bu konuda suçludur. Aklınız duygusal yönden hassas bir tuş bulmak için yeterince hızlı, basın ona ve kimse ne olduğunu anlamadan konuşmanın bir sonraki aşamasına geçin. Maalesef, bununla eş zamanlı bir açıyla İlgili olarak bu kadar çabuk kurtaramayabiiirsiniz. Pes etmekten korkmayın. Durumu iyi niyetli bir özürle değiştirebilirsiniz.
 
#3
İkizler Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu


Hayatınız iki farklı kulvarda ilerliyor gibi. Yönetici gezegen Merkür 2 Nisan'da Güneş ile Koç Burcu'na girerek olayları pratik düşünceniz ile toparlamanıza yardımcı oluyor. Koç burcu Yeniay'ı 5 Nisan'da Jüpiter burcunun etkisi altına giriyor ve bu da sosyal hayatınızı fazlasıyla meşgul edecektir. Yeni projelere adım atarken kendinizi sıkıntıya atmamak için dikkatli düşünün. Sevecen Venüs'ün 6 Nisan'da Koç Burcu'na girmesiyle aşk hayatınızın kendiliğinden gelişmesine ve eğlence hayatınıza önem vermenize sebep oluyor. Acele kararlar kötü sonuçlar doğurabilir bu yüzden hayal kırıklıklarına uğramamak için küçük planlar kurmaya çalışın.
Hareketlilik 17 Nisan'da Merkür'ün sabırlı Boğa Burcu'na girmesiyle azalıyor. Güneş'in 19 Nisan'da bu sabit gezegene girmesi ile Koç Burcu'nda bulunan Merkür ile aklınıza gelen bir sürü fikri kendinizden uzaklaştırmaya çalışacaksınız. Merakınız yavaşça azalabilir ancak en iyi fikirler daha sakin bir ortamda aklınıza gelecek. Pratik Boğa, yapmak istediklerinizin hayalden gerçeğe dönüşmesi imkânını sağlayacak. Akrep Burcu'ndaki Yeniay size aza kanaat etmenin bazen çoğu istemekten daha yi olduğunu hatırlatıyor.

Geveze Merkür'ün 2 Nisan'da Oğlak burcuna girmesi ile iyi konuşma ve yeni düşünceler konusunda enerji dolusunuz. Ancak 3 Nisan'da İletişim gezegeninizin, sert çocuklar olan Plüton ve Satürn ile gergin bir açı içine girmesi ile sözlerinizi frenlemek zorunda kalabilirsiniz. Güçlü Plüton, Merkür'le sert bir 90 derecelik açı içine girdiği zaman, önemsiz konuşmalara ve hatalara yer olmayacak. Tek bir kelime bile iletişiminizin sonlanması ve güven duygusunun altının oyulması için yeterli.

Merkür ve Satürn'ün 150 derecelik açı çizmeleri, düşüncelerin akışına engel olacak kadar vidaları sıkıyor. Ancak, aklınızın bu sıkışıklığı, gerçeğin ne olabileceği, ya da ne olması gerektiğini yok eden bir kesinlik baskısı oluşturduğundan, önemli bilgilerin ortaya çıkmasını sağlayabilir. Daha dikkatli bak. Daha güçlü konuşmalar ve daha etkili hareketler yaparak sorunun merkezine götüren gerçeğin Çekirdeklerini bulacaksın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#4
Yengeç Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor


Susan Miller Nisan 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Nisanla birlikte stres seviyeniz yükselebilir ve bu durum, kendinizi ifade etme isteğiniz ile kariyer ya da ailevi sorumluluklarınızdan dolayı hissettiğiniz baskı arasında bulmaya çalıştığınız dengeyi zorlaştırabilir. Çok hızlı hareket etmek için zorlanıyorsunuz. Siz ise, kendiniz için bir çukur kazmak ve herkesin sizi yalnız bırakmasını istiyorsunuz. 2 Nisan'da hızlı düşünen Merkür'ün Koç burcuna girmesi ve 3 Nisan'da Plüton'la yapacağı dik açının dönüştürücü etkisi ile kaçınılmaz değişme direnciniz daha zorunlu hale geliyor.
Ne yaptığınızın konusunda şüpheniz yok ama ona olduğu gibi ulaşamayacaksınız. Etrafınızı pozitif insanlarla sararak kendinize olan güveni tamir edebilirsiniz. 5 Nisan'da yeni ayın etkisindeki Koç 10. eviniz olan Sosyal Konum evinizde ve şu anda yaptıklarınız ile hedefleriniz arasındaki uzaklığa işaret ediyor. 6 Nisan'da Venüs'ün inatçı Koç burcunda olması 10. evinizi etkileyecek ve Plüton'la yapacağı dik açının etkisiyle önceki güç savaşımı tekrar söz konusu olacak.

10 Nisan itibariyle ise Merkür ve güçlü Mars ile çizdiği dik açı sayesinde dış talepleriniz ile özel ihtiyaçlarınız arasında tekrar denge kurmayı deneyeceksiniz. Merkür'ün sessiz Boğa burcuna girmesi ve bunu 19 Nisan'da Güneş'in takip etmesi endişelerinizi biraz durultabilir. 20 Nisan'da yeni ay etkisindeki duyguları güçlü Akrep burcunun 5. eviniz olan Yaratıcılık evinize denk gelmesi ve pratikliği simgeleyen 120 derecelik açısıyla da desteklenmesi, en derin duygularınızı şakacı bir tavır ile ifade etmenize müsaade eder.

5 Nisan'da, hareket dolu Koç burcu Yeni Ay'ı 10. Kariyer evinize düştüğünden sosyal hayatınızdaki hareketlenme ön plana çıkıyor. Ancak bağımsızlık isteğiniz, iş sorumlulukları ve toplumsal sorumluluklarda çatışmalara neden olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#5
Aslan Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay yepyeni sezgilerin hayatınıza katılması ite farklı bir yöne gideceksiniz. 2 Nisan'da entelektüel Merkür 9. eviniz olan Yüksek Gerçeklik Evi'ne giriyor. Ve 6 Nisan'da da Venüs Merkür'ü takip ediyor. Bu göz açıcı geçişler, keşfetme ve macera duygunuzu ateşleyecek yeni insanların çekim alanınıza girmelerine neden olacak. Ufkunuzu geliştirmek arzusu 10 Nisan'da yönetici gezegeniniz Güneş'in Jüpiter'le açı oluşturmasıyla artacak.
O yüzden vereceğiniz sözlerde gerçekleri bir kez daha gözden geçirin ki, insanların gözündeki güvenirliliğiniz sarsılmasın. İnsanların sizi cesaretlendirmeleri çok güzel ancak bu insanların ne kadar güvenilir olduklarını iyice tartmanız gerekiyor.
19 Nisan'da söz verdiğiniz bir konuda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bu da sözler vermeden önce bir kez daha düşünmeniz gerektiğinin önemli bir göstergesi.

5 Nisan'm bitimine doğru heyecanlı Koç burcundaki Yeni Ay, 9. Seyahat ve Eğitim evinizi harekete geçirerek, hemen akılda ve pratikte çalışmalara başlamak için heyecan yaratıyor. Ancak, Jüpiter ve sabırsız Mars'ın Yeni Ay'a yaptığı gergin 90 derecelik açılar, kızgınlık ve aşırı davranışlar yaratabilir. Bu güçlü silahı tartışma ve şımarıklıklar için harcamayın. Adrenalininizi büyük isteklerinizin peşinden gitmek için kullanın. 6 Nisan'da masum Venüs Koç burcuna giriyor; fakat hemen ardından kontrolcü Plüton ile yolları kesişiyor. Bu nedenle, kısa süreli cazibe, umulandan daha karmaşık ve bedeli ağır olan bir hal alabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#6
Başak Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Başak Burcu Yorumu

Nisan Ay'ını büyük bir patırtıyla başlatıyor. Söylemek istediğinizden fazlasını söyleyebilirsiniz çünkü konuşmanız adeta bir makineli tüfek gibi birbiri ardına fikirler ateşliyor. Bir sonraki düşünceye geçmeden önce karşınızdakine söylediklerinizi sindirmesi için fırsat verin.

Stil sahibi Venüs, 6 Nisan'da Merkür'ü takıp ederek Koç Burcu'na girip, aynı zamanda da Plüton'la dinamik bir dik açı yapıyor, böylece derin arzular dengeye katılıyor.
Tutkular artıyor ve dikkat etmez ve suçlamadan duygularınızı nazikçe dile getirmezseniz diğer insanlarla etkileşiminiz yıkıcı hale gelebilir. Unutmayın, iddiacı Mars butun ay boyunca yüzleşmekten kaçınan Yengeç Burcu'nda ve size çatışmalardan kaçınmanızı söylüyor. Ama pasif saldın işe yaramayacaktır çünkü dışa vurulmamış duygular sonunda kabaracak ve bir şekilde duygusal farklılıklarınızı çözmeye zorlayacaktır.

Risk almak için fazla rahat hissetseniz bile, karmaşık fikirleri makul planlara dönüştürme yeteneğiniz, kaç.rılmaması gereken bir fırsat yaratıyor 20 Nisan'daki yoğun, güçlü duygularınızı dizginlemediğinizden dolayı, bir şeyleri gerçekleştirmeniz için sızı forma sokuyor. 28 Nisan'da iletişimci Merkür'ün Jüpiter'le 120 derecelik açı yapmasıyla iyi haber geliyor ama umduğunuz gibi olmayabilir çünkü sonrasında, 29 Nisan'da numaracı Merkür akıl karıştıran Neptün'le dik açı yapıyor.

Yine de, bu ay aşk dolu Venüs'ün, 30 Nisan'da duyarlı Oğlak Burcu'na girmesiyle iyimserlik ve sezgiyle kapanıyor. Böylece siz de gerçek bir eğlenceye hazır olabilirsiniz. Düşünen gezegen Merkür'e olan doğal eğiliminiz, karanlık Plüton'la dik açı yapmasıyla mücadeleyi beraberinde getirebilir. Ne yazık ki, bir başkas, sizi meşgul etmeye çalışabilir. Unutmayın, bugün doğru kararlar vermekte zorlanabilir Merkür'ün Satürn'le oluşturduğu 150 derecelik aç. yüzünden nerede durmanız gerek-tiğini'bilemeyebilirsiniz. Çözüme ulaşmak güç olsa bile, bu güçlü entelektüel yolculuktan bir şeyler öğrenmeniz mümkündür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#7
Terazi Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Terazi Burcu Yorumu

Favori konunuz ilişkiler, aya yaşam veren Güneş hem ortak 7. İlişki Evinizi hem de 8. Arkadaşlık Evinizi transit geçtiği için arka planda kalıyor. Başkalarıyla ilişkilerinizi yoğunlaştırmak için sözcü Merkür'ün 2 Nisan'da 7. Evinize girişiyle ilişkileriniz canlılık kazanıyor. Düşüncelerdeki belirgin farklılıklar, uyumu tehlikeye sokabilecek tartışmaları işaret ediyor. Huzuru korumak için sessiz kalmak yerine kendinizi savunmak önemlidir. 5 Nisan'da ateşli Kova burcundaki Yeniay, yeni ilişki olasılığının sinyalini vererek 7.Evinizde bulunuyor.
Koruyucu Yengeç'teki aktif Mars'dan gelen meydan okuyan kareler ve Oğlak'taki engin Jüpiter yaptığınız şeylere dayanma ve daha fazlası için zorlama arasındaki çekişmeli ihtiyaçları açığa çıkarıyor. Ana gezegeniniz Venüs, 6 Nisan'da Kova burcuna giriyor ve Plüton'a 90 derecelik açı yapıyor. Bu, duygusal konuları aşırı noktalara ulaştırabilir. Eski beklentilerinden kurtulmak, bir sonraki ilişkilerinize fırsat vermek için gerekli olabilir.

Güneş'in 19 Nisan'da Boğa'ya ve 8. Paylaşılan Kaynaklar evinize girişi normal olarak dengeleyici bir unsurdur; ancak 20 Nisan'da partnerinizin desteğine daha fazla ihtiyaç duyduğunuz için, duyguları çalkantıda tutar. Kendinizin ve sevdiğiniz insanların ihtiyaçlarını yeniden gözden geçirmek ilişkilerinizin yapısını değiştirmeye başlayabilir. Ancak bir sorundan haberdar olmanız ona anında bir çözüm , gerektirmez. Herhangi radikal bir harekette bulunmadan once- arzulann,z ve kişiselliğinizle ilgili yeni anlayış ve duygularınızı benimsemek için kendinize zaman tanıyın. 30 Nisan'da Boğa'ya giren Venüs, duygularınızı bir zemine oturtmada ve ilişkilerinizi yeniden değerlendirmede size yol gösterecek gerekli sağduyuyu bulmanızda size yardımcı olacak.

Heyecanlı Kova Yeniay'ı 5 Nisan'da özellikle bir kurtarıcı rolü oynuyorsanız sorumluluklarla doludur. Diğer yardımcı faktörlerde önemlidir; ama onlarında sizin kadar çok çalıştıklarından emin olun, Yapılacak işlerinizi ilerletmek için enerji harcayın; bu, toplumla bağlantı kurmak ve yeni bir proje girişiminde bulunmak için bir atılım zamanı olabilir. Venüs'ün aktif Koç'un etkisi altına girmesi ilk bakışta aşka yol açabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#8
Akrep Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Akrep Burcu Yorumu

Nisan ayı hayatınızdaki problemleri düzene sokabilecek pratik çözümleri de beraberinde getiriyor. Ancak ara sıra gelecek hakkında o kadar meraka kapılıyorsunuz ki, kaldırabileceğiniz yükün çok daha fazlasını üstleniyorsunuz. Heyecanınız Merkür'ün ilerlemesiyle başlıyor. Daha sonra da Venüs onu takip ediyor. Bu iki gezegen güçlü Plüton'la dik açı yaparak, yeni fikirlerinizi ileriye götürmeden önce bir kez daha düşünmeniz için sizi uyarıyor.
5 Nisan'da 6. Sağlık ve Günlük İşler evinizdeki Koç Yeni ayı, uzun zamandan beri aklınızda bulunan bahar temizliğine yönelmenizi sağlıyor. Bu, evin içindeki ya da ofisinizdeki işleri de kapsayabildiği gibi, yaşam tarzınızdaki ve bedeninizi sağlıklı tutma formüllerini de içerebilir.

Ayın ilk bölümünü boyunca uzun vadeli değişimler getirecek küçük adımlar atarak geçirdiniz.. 20 Nisan'daki Akrep dolunayı seçtiğiniz yolu doğrular nitelikte görünüyor. Mantıklı adımlar İyimserlikle birleşince, anın önemini kavramanıza ve önemli bir beraberliği somutlaştırmanıza yarıyor. Herşey yolunda gidiyor gibi görünebilir ama Mars ve şaşırtıcı Uranüs arasındaki açı, düşünmeden hareket etmenize sebep olacak. Tabii size gerçek dışı bir güven aşılamasının da etkisi var.

5 Nisan'da sabırsız Koç burcu sizi duygularınızı açığa vurmaya zorluyor. Ancak gizli tutmak isteyeceğiniz bir şeyi söylemek zorunda olduğunuzu hissedebilirsiniz. Merkür'ün Koç burcunda Plüton'la dik açı yapmasından etkilenen aklınız, kalbinizin kaldırabileceğinden daha hızlı çalışıyor. Çekici Venüs 6 Nisan'da Plüton'la dik açı yapınca, daha karışık duygu ağına giriyorsunuz. Hayatınıza olumlu bir değişiklik getirmenin yollarını arayacaksınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#9
Yay Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Yay Burcu Yorumu

Yaşam daha aydınlık göründüğünden ve eğlence daha kolay bulunabildiğinden bu ay rahatlama getirecek. Mevsim bahar ve Güneş 19 Nisan'a kadar Romantizm Eviniz olan 5. evinizi aydınlatıyor olacağından, özel bir şeyler yaratmak için hazır olabilirsiniz. Merkür, 12-17 Nisan'da aynı evde bulunan atılgan Koç'tan geçeceğinden, size aşkın aydınlık tarafını düşündürecek. Bu arada, Venüs 6 Nisan'da eğlenceli 5. evinize katılacak ve 30 Nisan'a kadar burada kalacak. Oyun faaliyeti ay boyunca devam edecek; neşe ile dolmanızı ve doğal içtenliğinizi ifade etmenizi ve her günü sunduklarından dolayı takdir etmenizi sağlayacak.

Gezegenler, Koç'tan mantıklı Boğa'ya doğru hareket edeceğinden, pratik 120 derecelik açıdan yarar sağlayacak ve ay boyunca yarattığınız güzel anlara uzun ömür katacaksınız. Bununla birlikte, Merkür ve Güneş, 18-20 Nisan'da yapıcı Satürn ve güçlü Plüton ile 120 derecelik açıöoluşturacak ve belki de yolculuğunuzun aşırı hızını biraz azaltarak,sizi varmak istediğiniz noktaya başarılı bir şekilde ulaşmanıza yetecek kadar yavaşlatacak. Ayrıca, özellikle Akrep'e hükmeden gezegen Plüton, bu açıya dahil olacağından, Bu arada, şehvetli Venüs, bereketli Jüpiter ve iddialı Mars, 23-24 Nisan'da dinamik bir şekilde aynı hizaya gelecek ve muhtemelen size, bakmadan başarılı bir şekilde atlamanızı sağlayacak bir özgüven verecek. Ancak 25 Nisan'a kadar herşey yerine oturmaya başlayacak ve bu tarihten itibaren yaşamınızda daha mantıklı ve pratik bir döneme gireceksiniz.
5 Nisan'daki Başak Dolunayı, kişisel yolculuğunuzun kıştan bahara ulaştığını teyit ederek, bir başlangıç teşkil edebilir. Ruhunuz tazelenecek ve geniş ufuklara daha fazla öngörüyle bakacaksınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#10
Oğlak Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Yeni aya hızlı bir şekilde başlıyorsunuz ama muhtemelen bitmeden önce yavaşlamış olacaksınız. 5 Nisan'daki yeniay sizin daha hırslı olmanıza neden oluyor. Bu kariyerinizi geliştirmek, evinizi taşımak veya dekore etmek için beklediğiniz katalizör olabilir ama kendinizi çok fazla yükün altına sokmayın. Bu durumda biraz yavaşlamak sizi rahatlatacaktır.
2 ve 6 Nisan'daki Venüs ve Merkür kafanızı ve kalbinizi heyecanlandıracak. Bu heyecan verici olabilir ancak önemli detayları atlamamaya dikkat edin. 17 Nisan'da, hızınız yavaşlamaya başlayacak ve bu keyifli dönemin tadını çıkarmak için vakit ayırın. Bunu 19 Nisan'da Güneş takip edecek. 20 Nisan'da arkadaşlar ve gruplarla ilgili duygusal yoğunluğunuzu arttıracak.. Haritanızın en güçlü bölgesinde 4 hafta boyunca kalacak olması da sizi bir âşık ve ebeveyn olarak tatlı tecrübeler yaşamanıza neden olacak. Hak ettiğiniz bu ödüllerin tadını çıkarın.

İlişkinizde çözülmemiş konuların'su yüzüne çıktığını görebilirsiniz ki, bu da onları gömmekten daha iyidir. İncinmiş duygular ve hayal kırıklıkları ile yüzleşmek her ne kadar zor olsa da büyümüş olduğunuzu unutmayın. Hoş olmayan konularla ilgilenmek size saygınlık kazandıracak ve olayların daha kötüye gitmesini engelleyecek.

10 Nisan'daki Güneş-Jüpiter dik açısı, yapabileceğinizden fazlasını söz vermenize neden olabilir. Merkür'le Mars arasındaki gergin dik açı, gününüzü kızgınlık ve sabırsızlıkla yoğunlaştırabilir. Küçük bir anlaşmazlık büyük bir kavgaya dönebilir, o yüzden sinirlerinizi kontrol altına almanız gerekiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#11
Kova Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ay hayat sizin için hiç sıkıcı değil. İşler hızlanıyor ve çeşitlenen etkileşimler beyninizi gereğinden fazla meşgul ediyor. O kadar çok şey oluyor ki, çevrenizde dönüp dururken kıymetli zamanınızı boşa harcayabilirsiniz. Koç güneşi 19 Nisan'da 3. eviniz olan Bilgi Toplama evinizi aydınlatarak tek bir şeye odaklanmanızı güçleştiriyor. Merkür 2 Nisan'da rüzgârını heyecanlı Koç'a, daha sonra 6 Nisan'da Venüs'e doğru estirip Güneşi de yanına alarak hepsiyle sizin 3. evinizde buluşunca bütün duyu organlarınızla hissedebileceğiniz yeni biigiler size akın edecek. Bu o kadar hızlı olacak ki, verilen ay sonuna kadar ancak bütünleştirebiie-ceksiniz.
Plansız Koç'un 5 Nisan'daki yeni ay hali bir projeyi bitirmeden diğerine atlamanıza neden olabilir. Dikkatinizin dağılma eğilimiyle zorunlulukları yerine getirme arasında sağlıklı bir denge kurmanız zor olabilir. Zira 10-14 Nisan arasındaki bazı durumlar, zorunluluklardan kaçarak kendinizi şımartmanız yönünde sizi cesaretlendirebilir. Ama Ay'ın 15 Nisan'da sorumlu Satürn'le kavuşumu, bunun yanı sıra Merkür'ün 17 Nisan'da aklı başında Boğa'ya girmesi rüzgârın yönünü değiştirerek size pratiklik kazandıracak. Merkür 18 Nisan'da ağır toplar Satürn ve Plüton'la 120 derecelik açı yapacak. Bunu 20-21 Nisan'da Güneş takip edecek.

Kariyer evinizde olması kazançlarınızı bir araya toparlamak ve işte daha etkili olabilmek için gelecek hafta neler yapabileceğinizi düşünmenize yol açıyor. Ancak çok zorlar ya da bazı şeyleri fazla riske ederseniz - özellikle 22-24 Nisan arasında beklenenden çok önce düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

3 Nisan'da 3. eviniz olan İletişim evinizde karanlık Plüton'la 90 derecelik açı yapınca üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Çabuk alevlenen Koç'un yeni ay hali 5 Nisan'da adrenalininizin kabarması için sizi cesaretlendiriyor. Yeni ayın Satürn'e amirlik yapan gergin hali bitmek tükenmek bilmeyen önemsiz şeylerle değil asıl olaylarla ilgilenmenizi istiyor. Bunlara ek olarak, âşık Venüs, 6 Nisan'da Plüton'la açı yaparak hem romantik tutkularınızı, hem de özgürlüğünüzü kaybetme korkunuzu kamçılıyor. Hislerinizi gömmeniz için teşvik edilseniz de, içinde rahat olduğunuz entel dünyanızı arkanızda bırakıp biriyle yakınlaşmanın zenginliklerini keşfetmeye başlamalısınız..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
#12
Balık Burcu Nisan 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Nisan 2013 Balık Burcu Yorumu

Güneşin İkinci Mali Kaynaklar Evinizde 19 Nisan'a kadar ilerlemesi sonucu, mali işlerinize yeni bir bakış bu ayın temel konusu olacak. Ayrıca buna Zeki Merkür ve Etkileyici Venüs'ün 2 ve 6 Nisan tarihlerindeki birliği de katılıyor. Bu gezegenlerin öncü Koç burcundaki varlığı, size söz para konularına gelince nasıl yenilikçi olabileceğinizi hatırlatıyor. Koç'taki Yeni Ay, 5 Nisan'da cesaret gerektiren bir atılımı tetikleyebilir. Bu durum Özellikle ısrarcı Mars ve girişken Jüpiter'in hırs dolu enerjilerini eklediklerinde ortaya çıkabilir. Eğer gelirinizi nasıl kazandığınızı değiştirme potansiyeline sahipse, yeni bir girişime yatırım sizin için en doğru bir seçim olabilir. Cesaretle yeni bir iş kurmak veya elinizdekini genişletmek, keyfiniz için yapılan dikkatsiz harcamalarda daha mantıklı olacaktır.

Bu durum 17 Nisan'da Merkür'ün Üçüncü Bilgi Evinizde dengeli Boğa burcuna girmesiyle değişiyor. 19 Nisan'da ise bunu Güneş takip ediyor. Eğer düşüncelerinizi açık hale getirseniz ve iletişiminizi basitleştirirseniz, inanırlılığınız artacak ve diğer insanların daha fazla güvenini kazanacaksınız. Hayal gücü geniş aklınız sizi yeni fikirlere açık bir insan yapacak pratik bilgilere dikkatini vermeye ve dünyaya inmeye hazır. 20 Nisan'da politik ve dini şevklerinizi harekete geçirerek 9. Felsefe ve Din Evinizi aydınlatıyor. Güçlü duygularınız, fikirlerinizi normalden daha büyük bir güçle paylaşmanıza sebep oluyor. Detaycı Başak burcunun Dolunay ile yaptığı açıda bulunan sorumluluk sahibi Satürn sayesinde bu açıklamaları desteklemek İçin ihtiyacınız olan bütün gerçeklere sahip olacaksınız. Son günlerdeki yatırımları başarılı bir şekildeki inşa etmek için, bildiğiniz şeyleri uygulayabilirsiniz.

Yeni aydaki Gürültücü Koç burcu, özellikle eğlence arayan Venüs'ün 6 Nisan'da bu hızla hareket eden ateşe katılmasıyla, dikkat edilmeden yapılan bir atlamaya neden olabilir. Bununla birlikte Venüs, titiz Plüton ile dikkatsiz harcamaları artıracak zorlu bir durum oluşturabilir. 7 Nisan'da, Merkür ve Neptün arasındaki bağışlayıcı yarım alan tatlı kelimeler üretebilir, fakat katı Satürn'ün bir ilişkiyi gergin tutacak beşlemeyi Venüs'le yapmasından dolayı burada dikkatsiz düşüncelere yer yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üst