2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - 2013 Kasım Ayı Genel Burç Yorumları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Koç Burcu Yorumu

Yavaş hareket eden dış gezegenler arasındaki üç önemli açı; bu ayı en büyük geçiş dönemi yapıyor. Herbirinin etkisi haftalar sürecek ama en dikkate değer olan olayların burada verilen tarihlere yakın meydana gelmesi muhtemeldir. 4 Kasım'da; 6. İş Evinizde olan düzenli Satürn, 12. Kader Evinizde olan serbest Uranüs'le en güçlü üç karşılaşmadan birini gerçekleştiriyor. Sorumluluk ve başıboşluk arasındaki tansiyon, günlük rutininizin sıkıcılığına isyan etmenize neden olabilir. Bir kurala karşı çıkma ya da işten kaytarma yüzünden kısa dönemli bir kriz yaşanabilir.
Anlamlı bir değişiklik arıyorsanız, yavaşlayın ve sizi daha tatmin edici ve manevi bir hayata götürecek olan bir kaçış planı yapın. 10. Kariyer evinizde ilerleyen açık görüşlü Jüpiter, 13 Kasım'da Uranüs'le, geleceğinizin heyecan verici bir görüntüsüyle zihninizi aydınlatan 60 derecelik bir açı oluşturuyor. İyimserlik, beklenmedik bir fırsat ya da daha doyurucu bir profesyonel yaşantının şaşırtıcı hayalinden ileri geliyor.

Aynı gruptaki Yay burcuna giren motive olmuş Mars 16 Kasım'da fikirleri gerçeğe dönüştürmeniz için enerji veriyor. 21 Kasım'daki Jüpiter ve Satürn arasındaki yaratıcı bir seri 120 derecelik açıların sonuncusuyla gelen şeylerin şekilleri çiziliyor. Mantıklı Yay burcunda Yeni Ay'da 9. Yüksek Öğrenim Evinizde dünyayı keşfetmek için bir şans ya da öğrenim fırsatı sunuyor.

Kaynak: susanmiller.astrolojiburc.com
 
#2
Boğa Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Boğa Burcu Yorumu

4 Kasım'da Satürn ve Uranüs, gelecek yaza kadar sürecek bir değişiklik için bir tema oluşturarak karşı karşıya geliyorlar. Sorumlu Satürn 5. oyun evinizde sizi aşkta daha ciddi, çocuklarla ilişkilerde daha yönetici kılarak yararlı bir samimiyeti zorla kabul ettirmeye devam ediyor. Fakat onun tuhaf Uranüs'le karşıtlığı kuralların zorunluluğu çerçevesinde gerginlik yarartıyor. 12 Kasım'da güzel Venüs, sizi en saklı ve en derin arzularınızı ifadede acele ettirdikten sonra, gizemli Plüton'a katılarak gölgelere karışıyor. Venüs, ayın geri kalanında size para ve aşk için daha uygulanabilir bir yöntem vererek ve ilişkilerinizi sabitleyerek aynı dönemde dünyevi zevklere düşkün Oğlak'a giriyor.

Bu ay dolunay, Neptün'le dik açı yaparak, fantazileri canlandırıp sizi gerçekçi olmayan hayallerle heyecanlandırarak, karmaşa yaratıyor. Bu arada düzenleyiciler, açık yürekli Jüpiter ve küçük gören Satürn, 21 Kasım'da, size başarılı bir şekilde emellerinizi elde etmeniz için yeteri kadar açık bir gerçeklik duygusu vererek üçüncü ve son dik açılarını yapıyorlar.

Güneş ve Merkür sırasıyla 21 Kasım ve 23 Kasım'da sizi basit amaçların ötesine ilerlemeye ve görüşünüzü geliştirmeye motive ederek filozofik Yay'a giriyor. 27 Kasım'da da Yay'a girerek size bütün hayatınızı değiştirecek yeni bir güven duygusu gösteriyor.Venüs 3 Kasım'da size karışık mesajlar vererek, romantik davranmaya yüreklendirirken, kendinizi yalnız ve aşkı haketmiyor hissedebilir, duygularınızı sabltleme eğiliminizle, durumunuzu daba da tehlikeye sokarak düşüncesizce davranabilirsiniz.

24Kasım'da ikileminize belirgin bir çözüm sunnıaksızın, sizi zora sokabilir. Kişisel seçimlerinizi düzenlemeniz lazım. Fırtına 5 Kasım'dan sonra durulmaya başlasa da; şu anki problemlerle uzun bir sure uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
 
#3
İkizler Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 İkizler Burcu Yorumu

Kasım ayında meydana gelecek üç olay yüzünden bir enerji seli ortaya çıkacak.7. eviniz olan Ortaklık evinizi aydınlatacak olması. Hareketlenme, ruhani Neptün'ün Kasım'da ilerlemeye başlayarak, kaderin sis perdesini aralaması ve sezgileri eyleme dönüştürmesiyle başlayacak. Dengeli Satürn ve geleneklere karşı olan Uranüs beş karşılaşmalarından ilkini 4 Kasım'da 4.evinize ve 10. Kariyer evinize doğru yapacak. Bu olay güvenlik sözcüğünü tekrar tanımlamanıza neden olabilir. Yeni fikirlerin uzun dönemli stratejilerle desteklenmesi kariyer hayatınızı canlandırarak, ev hayatınızda hareketlenmeye neden olabilir.
Coşkulu Jüpiter, Uranüs'le üçüncü 60 derecelik açıcısını Kasım'ın 13'ünde yaptığında, güvendiğiniz birinin sizi cesaretlendiğini göreceksiniz. Aynı gün dolunayın olması yüzünden biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Belirsizlikler gezegeni Neptün'ün, Güneş, Ay, Mars ve Merkür ile dik açı yapması, hayalin gerçekten daha ağır bastığına işaret ediyor.

Girişken Mars, 7. eviniz olan İlişkiler evinize girerek yeni bağlantıları harekete geçiriyor. Hemen ardından Güneş'in etkisindeki Yay'ın aynı eve girmesi söz konusu. Eğlence meraklısı kişiler ortada görünmeseler bile, sizin önceliği alma enerjiniz olacak. Aynı gün, Jüpiter-Satürn'ün beş dik açısından sonuncusunun meydana gelmesiyle, yükselen heyecanınızı dengelemek konusunda güzel bir değerlendirmeye kavuşacaksınız.

Sizi kontrol eden w gezegen, Merkür, 23 Kasım'daki Yay burcundaki partiye katılarak, size keyif verecek iyimser bir hava kazandıracak. Elektrikli Uranüs'ün 27 Kasım'da ileri dönmesiyle, mesleki hayatınızda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Mars ve Neptün arasındaki eğimli 90 derecelik açı ile başlayan yoğun bir gün, zaman ve enerjinizin boşa harcanması ile sonuçlanabilir. Eğer bir yönde gelişme elde edemiyorsanız, daha çok çalışmak sizi sadece yolunuzdan biraz daha sap-tıracaktır.
 
#4
Yengeç Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Derin evrensel dalgalar hayatınızın temellerini sarsıyor ve geleceğinizi, daha önceden fark etmediğiniz olanaklara açıyor. Bu değişiklikler tabii ki bir gecede ortaya çıkamaz. Hayatınızın sizi nereye götürdüğünü anlayacağınız gelecek yıla da sarkabilir. 2014 yılının neredeyse tamamında, Satürn'ün Jüpiter ile yaptığı uyumlu 120 derecelik açılar sayesinde, koruma altında gibiydiniz, fakat çalışkan Satürn'ün Kasım'da asi Uranüs'le karşı karşıya gelmesi, sizing için kötü bir sürpriz olabilir.
Uranüs'ün önüne geçilmez tavrı, olayları iyice içinden çıkılmaz hale getirebilir ve daha kısa bir zaman önce kabul ettiğiniz sorumluluklar şimdi size doğru değilmiş gibi görünebilir. Güneş Satürn ve Jüpiter'le Uranüs'le 120 derecelik açılar çizerek ışığıyla bu çelişkiye güzel bir çözüm getirecek. Tüm bu yoğunluk, dolunayı, Venüs'ün 7. İlişkiler evinizdeki Oğlak'a gelmeden Önce, gergin Plüton'la 12 Kasım'daki kavuşumları sayesinde iyice artacak.

16 Kasım'da, Mars'ın 6. Günlük İşler evinizdeki Yay'a girmesiyle, iş hayatınızda yoğunluk gözleniyor ancak bunu, Merkür'ün Jüpiter, Satürn ve Uranüs'le uyumu sayesinde ılımlı karşılayacaksınız. Yolunda gitmeyen işler için üzülmek yerine, yolunda gidenlerin olabildiğince keyfini çıkarın. Güneş ve Merkür'ün sırasıyla 21 ve 23 Kasım'da Yay burcuna girmeleriyle, hayatınıza pek çok yorucu iş giriyor, fakat Yay yeniayı size bunları tamamlamak için yeterli gücü verecek.

12 Kasım'da arkadaş canlısı Venüs Plüton'a katılarak, ifade edemediğiniz duygulardan dolayı korkmanıza sebep oluyor. Umutsuz da görünse, aklınız ne derse desin kalbinizin dediğini yapmaya hazırsınız. 13 Kasım'daki kararlı Boğa burcu dolunay/, hayatınızı artık sabitleştirmek istediğiniz için ayaklarınız üstünde durma şansı veriyor. Aynı gün iyiliksever Jüpiter'in şaşırtıcı Uranüs'le yapacağı 60 derecelik açı sayesinde, iyi haberler beklenmedik bir fırsat olarak karşınıza çıkacak. Tam teslim olacakken hiç ummadığınız dilekleriniz bile kabul olacak.
 
#5
Aslan Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay 8. Zenginlik evlerinizdeki düzen ve devrim kuvvetlerinin yüz yüze gelişiyle, finansal geleceğinizi yeniden şekillenebilir. Mevcut para kazanma yöntemlerinizden ayrılmak riskli görünebilir ancak sizi, sorumluluklarınızı daha teşvik edici bir şekilde karşılamanıza izin veren bir hamleye de götürebilir. . İş ve sağlık ile ilgili parlak fikirler, süregelen sorunlarınıza bir anda cevap bulabilirler.Umut ve gerçekliğin gezegenlerinin bu pozitif hizalanması, özellikle de kariyerinizle ilgili olarak, gelecek görüşünüzü dengelemektedir.

Bu ay dolunay yumuşak başlı Neptün ile dik açı yaparak, 10. eviniz olan Toplum Sorumluluğu evinize düşüyor. Çekişmelerden kaçınma arzunuz veya idealistliğiniz, size zorlanacağınız sorumluluklar yüklüyor. Büyük işler yapmaya çalışmak

harikadır Aslan ama kendinizi hırpalama pahasına değil. Güneş, 5. eviniz olan Kendini İfade Etme evinizdeki Merkür İzleyecek. Bu olay sizi direk olarak ilgi odağı yapabilir. Hatta, Kasım'daki Yeni ayı, yaratıcı özelliğinizi ve tiyatro yeteneğinizi aydınlatırken, daha da çok ilgi çekebilirsiniz.3 Kasım'da Satürn, Uranüs'le karşı karşıya geldiğinde, Venüs'ün onlara 90 derecelik açı yapması İle sosyal uyumsuzluklar sözkonusu olabilir. Bir yanınız güvenlik ve yükümlülük peşindeyken, diğer yanınız özgürlük ve macera arıyor. Bu tezatlık, ilişkilerinizde ve finansal durumunuzda belirsizliğe neden olabilir. Kasım'daki Mars-Neptün 90 derecelik açısı sizde, sisli bir havada yürüme hissi uyandırabilir; bu yüzden, eğer nereye gittiğinizi göremiyorsanız, İleri adım atmayı bırakın.
 
#6
Başak Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Başak Burcu Yorumu

Bu ay olacakların uzan vadeli etkisini küçümsemeyin, bu evre sadece bu yıl için değil, önümüzdeki birkaç yıl için hazırlanmış. Çalışkan Satürn 4 Kasım'da şaşırtıcı Uranüs'ün karşısında dikiliyor. Zaten kendinizi bir dönüm noktasında hissediyorsunuz, hayatınızın en engelleyici bölümlerini özgürlüğünüzü kazanmak adına gerekirse ters yüz etmek ve hatta geri döndürmeye hazırsınız. Korkularınız hemen sonuç vermeyebilir ama bu ay ve önümüzdeki yıllarda çözülmesi gereken sorunlara dair ipuçları veriyor.
Kişisel İlişkileriniz şu andaki huzursuzluğunuzdan ve artan özgürlük ihtiyacınızdan kaynaklanan büyük değişimler yaşayacak gibi görünüyor Neyse ki kendine güvenen Jüpiter, Satürn-Uranüs karşılaşmasıyla uyum içine girerek gerginliği biraz azaltıyor.

Yıl boyunca yavaş ve istikrarlı büyüme adına yıl boyunca yaptığınız değişimleri teyit ediyor. Dolunayı Jüpiter ve Satürn'le 120 derecelik açı yaparlarken, hayalperest Neptün'ün dahil olması hayallerinizi göstermek için yanılgılarınızı dizginlemeniz gerektiğini belirtiyor. Yeni Ay size gelecek İçin fiş büyük bir ümit veriyor ve yakın arkadaş ve ailenin desteğiyle sizi kutsuyor.Satürn ve gelişimci Uranüs arasındaki şiddetli rekabet yüzünden ilişki evlerinizin etkilenmesiyle aile dinamikleri büyük bir gerilim kaynağı olabilir.

Para konusundaki anlaşmazlıklar zayıf noktanız olabilir, özellikle de 3 Kasım'da değerli Venüs'ün Satürn ve Uranüs'le dik açı yapmasıyla, sorumluluklarınızı ihmal edebilirsiniz. Yüzeye yansımayan stresi gözardı etmenin bir faydası yok zira siz ona ilgi göstermeyince yok olmayacak.
 
#7
Terazi Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay içinde stresli yüzleşme, işle ilgili üzüntüleri, potansiyel eksikliğini, tahammül edilemez bir patronu işaret ederek, 12. Ruhaniyet evinizle 6. İş evinizi birbirine bağlayacak. Bu ani bir kriz olsa da, hareketleriniz daimi sonuçlara yol açacağı için hemen bir çözüm bulmak istemeyeceksiniz.Kasım'da iyimser Jüpiter ile Uranüs arasındaki destekleyici 60 derecelik açı, daha ilgi çekici bir kariyer imkânına işaret ediyor. 21 Kasım'daki, stratejik Jüpiter ile Satürn arasıdaki 120 derecelik açı, bu ayın son önemli açısı olacak ve gelecek planınızı yapmanıza yardımcı olmak için, iyimserliği, etkili bir şekilde gerçek ite birleştiren yeni bir görüş açısı sağlayacak.

Yönetici gezegeniniz Venüs, kaynaklarınızı bir amaç ve disiplin hissiyle sağlamlaştırmak için 12 Kasım'da sorumlu Oğlak'a ve 4. Kökler evinize giriyor. Fakat bu ay 3. İletişim evinizde enerjik Yay burcuna hareket eden bir gezegen geçidi avuntu veriyor. Tarafsızlık fikriniz ve düzen arzunuz, kendinizi daha güçlü bir şekilde savunma isteği ile sarsılabilir. İnançlarınızın tutkusu sizi eğlenceli, ikna edici bir konuşmacı, yazar ve öğretmen yapıyor. Bir tartışma, sohbeti ateşli bir kavgaya dönüştürebilir. Şakacı bit tutum sergilerseniz, karşınızdakileri zekânızla ve mantığınızla etkileyerek eğlenebilirsiniz.

Venüs, ilişkilere daha fazla ciddiyet vermek hemen Oğlak burcuna girmeden önce, 12 Kasım'ın ilk saatlerinde büyük Plüton'la birleşiyor. Çözümlenmemiş konular derin duygular hatta pişmanlıklar uyandırıyor; ama onlarla yüz yüze gelmek onları inkâr etmekten daha sağlıklı. Oğlak burcundaki Venüs'ün saygıya gereksinimi var; fakat bu, başkalarından beklemeden önce ilk olarak kendi kendinize göstermeniz gereken bir şey.
 
#8
Akrep Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay içinde oluşan üç önemli gezegen açısı ile geleceğinizi şekillendirme gücüne sahipsiniz. Bu ay stresli yüzleşme, işle ilgili üzüntüleri, potansiyel eksikliğini, tahammül edilemez bir patronu işaret ederek, 6. İş evinizi birbirine bağlayacak. Bu ani bir kriz olsa da, hareketleriniz daimi sonuçlara yol açacağı için hemen bir çözüm bulmak istemeyeceksiniz. 13 Kasım'rJa iyimser Jüpiter ile Uranüs arasındaki destekleyici 60 derecelik açı, daha ilgi çekici bir kariyer imkânına işaret ediyor. 21 Kasım'daki, stratejik Jüpiter ile Satürn arasıdaki 120 derecelik açı, bu ayın son önemli açısı olacak ve gelecek planınızı yapmanıza yardımcı olmak için, İyimserliği, etkili bir şekilde gerçek ile birleştiren yeni bir görüş açısı sağlayacak.

Yönetici gezegeniniz Venüs, kaynaklarınızı bir amaç ve disiplin hissiyle sağlamlaştırmak için 12 Kasım'da sorumlu Oğlak'a ve 4. Kökler evinize giriyor. Fakat bu ay 3. İletişim evinizde enerjik Yay burcuna hareket eden bir gezegen geçidi avuntu veriyor. Tarafsızlık fikriniz ve düzen arzunuz, kendinizi daha güçlü bir şekilde savunma isteği ile sarsılabilir. İnançlarınızın tutkusu sizi eğlenceli, ikna edici bir konuşmacı, yazar ve öğretmen yapıyor. Bir tartışma, sohbeti ateşli bir kavgaya dönüştürebilir. Şakacı bit tutum sergilerseniz, karşınızdakileri zekânızla ve mantığınızla etkileyerek eğlenebilirsiniz.

Çözümlenmemiş konular derin duygular hatta pişmanlıklar uyandırıyor; ama onlarla yüz yüze gelmek onları inkâr etmekten daha sağlıklı. Oğlak burcundaki Venüs'ün saygıya gereksinimi var; fakat bu, başkalarından beklemeden önce ilk olarak kendi kendinize göstermeniz gereken bir şey.
 
#9
Yay Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Yay Burcu Yorumu

Yılınızı yeniden gözden geçirmek ve asıl amacınızı yeniden düzenlemek için yeterince zamanınız oldu. Şimdi yol boyunca öğrendikleriniz her şeyi kullanma ve hayal ettiğiniz geleceği İnşa etmeye girişme vakti. 10. Genel Durum Evinizde bulunan itaatkar Satürn arasındaki uzun süreli karşı konumlanma, 4 Kasım'da Güvenlik Eviniz olan 4. Evdeki isyankar Uranüs ile karşı karşıya geleceğinden, aceleciliğiniz her zamankinden daha yüksek seviyede olabilir. Bu, bu tür beş karşı konumlanmadan ancak
Basit bir çözümü olmasa da, artık, bu karşılıklı benzersiz arzuların yaşamınızda nasıl stres yarattığını daha iyi anlamanız için bir fırsatınız var. Dolunay size düşlerinizle yapmanız gereken şey arasındaki büyük uçurumu hatırlatacak. Bu kez yaşamımzdaki potansiyelden dolayı biraz bunalacaksınız ancak bundan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı bilemeyebilirsiniz. Bu ay önünüzdeki en pragmatik konulara karşı özenli olmaya devam etmeniz önemlidir..

Yeni Ayı hem entelektüel Merkür hem de cesur Mars İle birleşerek canlılığınızı arttıracak ve size, tatil sezonunun büyük bölümü boyunca devam etmesi gereken büyük bir neşe verecek Kasım'da Yay'dan geçen ve derin memnuniyetsizlikle çok kişisel bir şekilde yüzleşmenizi isteyecek olan Ay, Satürn ve radikal Uranüs arasında 4 Kasım'da karşıtlık oluşturmada aktif rol oynayacak. Venüs Ay'ı takip edecek ve karşı konulmaz yeni macera arzusu mevcut yükümlülüklerinizle doğrudan çelişeceğinden, huzursuzluğunuzu arttırarak 3 Kasım'da Satürn ve Uranüs ile 90 derecelik bir açı oluşturacak.
 
#10
Oğlak Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay Uranüs 3. ve 9. eğitim evlerinizin karşısında olmalarıyla, dünya görüşünüzü yeniden yapılandırma gereği duyabilirsiniz. 9.eviniz olan Yüksek Gerçekler Evinizdeki Satürn inançlarınızı somut olarak kanıtlamanız gerektiğini ortaya koyarken, 3. Yakın Çevre evinizdeki Uranüs entelektüel kurallarınıza uymayan fikirlere karşı aklınızı netleştirecektir.

Otoriteyi sorgulamanız mümkün, ama bu aşamada bu sorunları çözmenize gerek yok. Bu uzun dönemli konu birçok zıtlıkları düşünmek için size bolca zaman veriyor. Bu ay Jüpiter, Uranüs ve Satürn'le uyumlu açılar yaparak, size hem gerçeğin bilinen dünyasında hem de bilinmeyenlerin yeni ve heyecanlı dünyasında yaşamanız için yardım ediyor.. Jüpiter, İyimserlik ve pratiklik dengesi kuruyor ve hem profesyonel, hem de ruhsal anlamda sağlam temeller atılmasına yardım ediyor.

Hayatınızda artık ihtiyacınız olmayanları atmak ve daha anlamlı bir yol izlemek için güç veriyor. Zaten büyük değişimler yaptınız ama bu hazırlıklar daha da büyükleri için olacak.Kasım'da Venüs, Satürn'le karşı karşıya gelmeden önce, bir dik açı yaparak, ilişkilerde ve kişisel değerlerde karışıklıklara neden oluyor. Duygularınız heyecandan korkuya gidip gelebilir ve bu durum da sizin bağlantılarınızı ve netlikleri zorlaştırabilir.Kasım'daki Mars ve Neptün arasındaki dik açıdan dolayı enerjinizi yanlış alanlarda harcamanız olası görünüyor. Bu yüzden fazla konuya yönelmeden, daha azını yapmaya çalışın. Yakın zamanda birkaç sırrın yüzeye çıkması nedeniyle bîr konuda karar vermeniz için gerekli bilgiye ulaşacaksınız.
 
#11
Kova Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Kova Burcu Yorumu

Çatallaşan bir yolda duruyorsunuz. Yıldızlar bu aya bir belirsizlik durumu getirecek. Daha sonra bu durum başka olaylarla dengeye gelecek. Siz sorumlu olmak isterken Uranüs'ün varlığı, planlarınızın özgürlüğünüzü kısıtlayarak ulaşmak istediğiniz hedeflerden uzaklaştıracağı konusunda sizi endişelendirecek. İkinci yol ise, 12 Kasım'da fırsatçı Jüpiter'le şaşırtıcı Uranüs'ün destekleyici bir 60 derece çizmesi. Bu denge önünüzdeki hafta ve aylarda azalacak olsa da, şu an için size verilen bu fazladan güç, durumunuzu kuvvetlendirmek ve başarıya ulaşmak için çok gerekli.

Bu ay özellikle dolunay hali, sağduyuya bir çağrı niteliğinde olacak. Birçokyöne itilip çekildiğiniz için, yapmanız gereken şey, hayatınızı sadeleştirmek için elinizden gelenin en iyisini - yapmak. Bu dolunay şu anın büyük potansiyelini yansıtsa da, belirsiz Neptün'le yapacağı 90 derecelik açı, f sizi bir sürü duyguya kaptırarak kafanızın karışmasına sebep olabilir.

Yükseltici Yay'ın 27 Kasım'daki yeni ay hali tansiyonu düşürüp, geçmişe takılmadan geleceğe umutla bakmanıza yardımcı olabilir.Güneş, 10-11 Kasım'da Jüpiter, Uranüs ve Satürn'le uyumlu açılar oluşturarak kendini sınırlamanın hala makul bir davranış olduğunu gösterecek. Aceleyle verilen kararların sizi mutluluğa götürmediği çok açık. Kolayca değiştiremeyeceğiniz şeyleri geçici olarak kabullenmek yenilmek anlamına gelmez - bu size zaman kazandırır. Bununla birlikte, Venüs'ün 12 Kasım'daki havai Plüton'la olan kavuşumu bastırılmış duyguları su yüzüne çıkaracak. Duygusal bir tartışma gerginleşebilir, özellikle de bir ilişkiyi canlı tutmaya ya da hakkınızda söylenenleri savunmaya çalışıyorsanız.
 
#12
Balık Burcu Kasım 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Kasım 2013 Balık Burcu Yorumu

Bu ay kozmik bir pozisyon değişimi oluyor. İki uzun vadeli gezegen düzeni bitiyor ve yeni biri başlıyor. Düzen ve kaos prensipleri arasındaki bu gergin açı, diğerleriyle ilişkilerinizde büyük etki taşıyor. Yargı sınırlarından kurtulmaya zorlama ve suçluluk duygusu ilişkinize zarar verebilir hatta bitirebilir. Eğer dikkatsiz davranmazsanız bu durum, şu anki ilişkinizde yaşadığınız sınırları aşmada ya da yeni bir ilişki başlatmada yeni bir adım olabilir.
Bu ay heyecan verici önseziler uyandırmak ve bunu gerçeğe dönüştürme yolunda sizi stratejik ve organize edilmiş durumlar söz konusu olabilir. Normal yörüngede iki gezegen ileriye hareket dalgaları ekliyor. Hayalci Neptün 1 Kasım'da manevi isteklerinizi maddileştirmeye başlıyor ve daha sonra yaratıcı Uranüs 28 Kasım'da özgünlüğün parlayan oklarını serbest bırakıyor. Buna ilaveten, beş gezegen kişisel duruş renginizi değiştirerek pozisyonlarını değiştiriyor.Venüs 12 Kasım'da arkadaşlarınızda ve grup içinde ne istediğinizi bilmeniz açısından sizi bir açıklığa mecbur ederek Oğlak burcuna geçiyor.

21 Kasım'da Güneş, Mars'ın yolunu takip ettiğinde amaçlarınızı açık bir şekilde ifade edebilir ve herkesin Önünde kendinizden daha emin hareket edebilirsiniz. Güçlü Plüton 26 Kasım'da önümüzdeki yıllarda grup içindeki durumunuzu yeniden belirleyip şekillendireceği Oğlak burcuna yeniden giriyor.Sevgi dolu Venüs'ün açılarını 3 Kasım'da Satürn'den Uranüs'e geçirmesi ilişkileri karışık hale getiriyor. Reddedilme duygusu, ilişkinizdeki kısıtlayıcı düzenden kurtulmak için duygularınızı teşvik ediyor ve 4 Kasım'da Satürn-Uranüs zıtlığının gerginliğini serbest bırakıyor.
 
Üst