2012 Camaro Fiyatı Resimleri

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Chevrolet Camaro Coupe 2012
2012 Chevrolet Camaro özellikleri
Chevrolet Camaro fotoğrafları



40 yılı aşkın bir süre önce Camaro, dünyaya kaslı yapısıyla fark yaratan bir Amerikan otomobili olarak tanıtıldı.

Bir otomotiv ikonu olarak Camaro, Amerika’da 1967 ve 2002 arasında üretilen 4.8 milyon araçla birlikte pek çok sürücünün garajında ve kalbinde yerini aldı.

Chevrolat Camaro yola çıktı.

Camaro, ilk günlerinden bu yana çok değişti ancak efsanevi bir otomobili kullanırken doğan tutku hiç değişmedi.

Efsanevi bir tasarım olarak görülen yeni Camaro'da, tasarımcılar eşsiz sürüş deneyimine ulaşmak için 1969 Camaro’yu derinlemesine yeniden yorumladılar.

Yüksek performansına rağmen benzin verimliliğinin artırılmasıyla tam olarak bir 21. yüzyıl Camarosu haline gelmiştir.

Yeni Camaro Coupe çok yakında Chevrolet bayilerinde yerini alacaktır.



Camaro’nun iç dizaynı – miras ve modernizmin birleşimi

Miras ile modernizm arasında oluşturulan mükemmel denge, yeni Camaro’nun iç tasarımının özelliklerini ifade etmektedir. Köşeli yuvaların içinde yuvarlak göstergeler, LED ışıklı iç aydınlatma iç mekanda sıcak ve çekici bir atmosfer oluşturmaktadır.

Krom çerçeveli kontrol paneli, yüksek kaliteli döşeme detayları, özenle oluşturulmuş orta konsol gösterge paneli, iç mekandaki kaliteyi göstermektedir. Üstelik, yeni Camaro’nun ön gösterge paneli, ilhamını 1969 Camaro’lardan almış ancak mevcut tasarımı LED aydınlatmalar ile modernize etmiştir.


Camaro – klasik performans, yeni teknoloji

Camaro ruhunu devam ettirmek için, günümüzün birçok gerçekliği göz önüne alınmıştır. Tasarımcılar öncelikle klasik 60’ların Camaro’sunu incelemişler, daha sonra yeni motor teknolojisiyle denemişlerdir.

Camaro’ nun 432 HP/318 KW V8 Motoru

432 metric hp/318 kW, 6.2-litre V8 birimlik mükemmel motoru, 569 Nm tork güç üretirken, bu, Camaro’ nun kaslı görünümüyle mükemmel bir uyum yakalanmasını sağlıyor.

Elektronik Stabilite Kontrol Programı ve Çekiş Kontrolü standart olarak sunulmaktadır. Sport modu, yüksek performanslı sürüş istendiği günlerde tercih edilebilir. Altı ileri manuel şanzımana ek olarak, hızlı kalkışlar için ‘Kalkış Kontrol’ özelliği de içermektedir.

2012 Camaro Fiyat Listesi
 
Üst