2011 Motosikletler - 2011 Motor Modelleri

#1
Sponsorlu Bağlantılar
2011 motorsikler çeşitleri
2011 yeni motorsiklet modelleri
Yeni motorsikler modelleri 2011








 
#2
Suzuki üç yeni modelle iddialı

Intermot'ta, BMW'den sonra en büyük teşhir alanı ve en fazla ürün gamıyla katılan Suzuki, üç yeni model ile fuarın en iddialı markası oldu. Suzuki'nin Supersport sınıfının en beğenilen modelleri GSX-R750 ve GSX-600, başta şasi dizaynı olmak üzere komple yenilenmiş olarak boy gösterdi. Suzuki'nin MotoGP birkimiyle yarış tipi süspansiyon ve Brembo fren sistemine sahip bu motosikletler, önceki modellerinden 15mm daha kısa aks arası mesafesiyle viraj ve tutunma kabiliyetlerini arttırmış oldu. Eskisinden 9 kg daha hafif olan bu yeni modeller, yüzde 10 daha az yakıt tüketimi vaat ediyor. GSX-R600 125Hp, GSX-R750 ise 150 Hp güç üretiyor.
Street sınıfında da söz sahibi olan Suzuki, dinamik sürüş özelliklerine sahip, çok yönlü kullanıma uygun yeni GSR750 modelini de fuarda tanıttı. GSX-R750 motorunun ehlileştirilerek farklı bir stil ve güçlü çizgilerle modern bir görünüm kazandırılan bu yeni model, hem günlük kullanım hem de dilediğinde uzun yola çıkmak isteyen sürücülerin kalbini çalacak. Fiyatı açıklanmayan bu üç yeni modelin, şubatta Türkiye'ye getirilmesi planlanıyor.

Aprilia yarış tecrübesini yola taşıdı
Ünlü İtalyan markası Aprilia, Dünya Superbike Şampiyonası'nda lider olarak üstün bir performans sergileyen RSV4'ün özel versiyonunu üreterek Intermot'ta tanıttı. MotoGP tarihindeki 45 mpiyonluk deneyimine sahip Aprilia'nın bu özel motosikleti, Intermot'ta en dikkat çeken modellerden biri oldu. Aprilia RSV4 Factory Özel Versiyon, yarış ve üretim departmanının işbirliğiyle ortaya çıktı. Pistte ve yolda en iyi olmak için geliştirilen Aprilia RSV4, Supersport sınıfında geleceğin yol motosikleti hedefiyle tasarlandı. Farklı tür lastiklere uyum sağlamak için kendi kendini ayarlama kapasitesine sahip çekiş ve kalkış kontrolü, hızlı vites değiştirme özelliklerine sahip bu yeni modelde, pist performansındaki çıtayı daha yükseğe çıkarmak hedeflendi.

BMW'den 6 silindirli motor çıkarması
Köln Intermot Fuarı'nda iki yeni modelini tanıtan BMW, K 1600 GT ve GTL modelleriyle touring sınıfında heyecan yarattı. Birçok motosiklet tutkununun hayalini süsleyen 6 silindirli yeni BMW modelleri, güvenlik, donanım ve prestijin yanı sıra konfor ve dinamizm sunuyor. Touring dünyasında çığır açtıklarına inanan BMW Motorrad'ın yeni modelleri, göz alıcı dış görünümüyle ilk görüşte seyahat etme arzusu uyandırıyor. 160 Bg motor gücü, 175 Nm maksimum torku ve her koşulda itici güç sağlayan altı silindir motoru ile K 1600 GT ve GTL modelleri maksimum çeviklik ve dinamizm vaat ediyor.

BMW K 1600 GT
K 1600 GT, uzun mesafe konforu sağlayan aktif oturma konumuyla öne çıkıyor. Bu konforu, ayak dayanağı, sele ve gidonlardan oluşan ergonomik üçgen oluşturuyor. K 1600 GT'de, xenon (HID) farlar, ısıtmalı elcikler ve sele, cruise kontrol ve araç bilgisayarı içeren standart fabrika çıkışı özelliklere sahip.

BMW K 1600 GTL
Yolculu sürüşler için tercih edilen lüks touring motosikleti K 1600 GTL, yüksek beklentileri karşılıyor. Sürücü ve arka yolcu, özellikle uzun mesafelerde, rahat, dik oturma pozisyonundan faydalanıyor. Ergonomik tasarım, konforu daha da artırmaya yönelik olmakla birlikte daha geriye uzanan gidonun yanı sıra daha ileri ve aşağıda konumlandırılmış sürücü ayak dayanağıyla beraber iki aşamalı seleden meydana geliyor. Standart arka çanta, arka yolcu konfor özelliklerini tamamlıyor. K 1600 GT gibi, K 1600 GTL de xenon farlar, ısıtmalı elcik / sele, cruise control ve yol bilgisayarı gibi standart özelliklere sahip.

KTM'den küçük hacimli dinamik motor

Şimdiye kadar off-road ve pistte 185 dünya şampiyonluğu ile büyük bir başarı elde eden Avusturyalı üretici KTM, 2011 sezonuna dinamik bir giriş yaptı. Geçen yılki Milano fuarında bir prototip ile bu modelin çıkacağının sinyallerini veren KTM, yeni ürettiği 125 Duke modelini dünyaya ilk kez Intermot Fuarı'nda gösterdi. Genç sürücüler ve yeni başlayanlar için iyi bir motosiklet yaratmak amacıyla yola çıkan KTM'nin mühendis ve tasarımcıları, 125 Duke ile cadde motoru sınıfında dinamik bir seçenek sundu. 11 litrelik benzinle birlikte yalnızca 125 kilograma ulaşan 125 Duke, kullanım kolaylığı ve kıvraklığıyla eğlenceli bir sürüş sunuyor. Düşük yakıt tüketimi vaat eden 125 Duke'un bazı teknik özellikleri: Tek silindirli, 4 sübaplı, 4 zamanlı, üstten çift egzantrikli, sıvı soğutmalı ve yakıt enjeksiyon sistemli.

2011 Model DUCATI DIAVEL

Ducati'nin 2011 model yeni kaslı cruiser modeli Diavel EICMA motosiklet fuarında gün yüzüne çıktı. Milan motosiklet fuarın'da ilk kez tanıtımı yapılan model, iki silindirli 162 beygir gücündeki motoru, alçak sürüş pozisyonu ve kaslı tasarımı ile dikkatleri üzerine topladı. Ducati artık sadece race ve naked motor üretmenin dışına iyice çıktı. Enduroda Multistrada 1200 ile ciddi bir yenilik getirdi. Şimdi ise Mega Cruiser ile Diavel cidden farklı bir tarz içinde.
 
Üst