2011 Model Modifiyeli Volkswagen Golf GTI Özellikleri Resimleri

#1
Sponsorlu Bağlantılar
2011 Model Modifiyeli Volkswagen Golf GTI Özellikleri Resimleri -Yeni 2011 Modifiyeli Volkswagen Golf GTI

35. Yıla Özel GTI Sürüm


Otomobil tutkunlarının her zaman için ilgisini çekmeyi başaran ve spor arabalar arasında çekiciliği ile ön plana çıkan Volkswagen Golf 35. yılına özel çok özel bir model ortaya çıkardı.Dünyanın en popüler araçları arasında yer alan Volkswagen Golf 35. yıla özel çıkardığı GTI versiyonu ile yine otomobil tutkunlarının gönlünü fethetmeyi başaracak.




Volkswagen Golf için pek çok şey söylenebilir: Kompakt (C Sınıfı) araçların öncüsü ve GTI logosunu kullanan ve GTI’ların dünya çapında popüler olmasını sağlayan araba bunlardan sadece bazısı. Alman üretici Volkswagen, şimdi tüm öncü sürümlerden çok daha güçlü, fazlasıyla konforlu GTI’ı piyasaya sürüyor.



Yenilikler ve Özellikler

GTI modellerinin 35. yılını kutlayan Alman otomobil devi, modifiye edilipher zamankinden de güçlü hale getirilmiş Golf GTI’ı piyasaya sürdü. 2.2 litre, turbo şarjlı motor 232 beygirlik motor sayesinde, otomobil 100kilometreye yalnızca 5.9 saniyede ulaşıyor ve 250 kilometre/saat sonsürate bana mısın demiyor. Aracın yurdışı fiyatı ise 35.000 euro yani 70.000 TL seviyelerinde dolaşıyor.

Dikkat Çeken Yenilikler

GTI, güçlü motoruyla geliyor
Çift egsoz bulunuyor
17 inçlik jantlara sahip
GTI için 35. yılına özel logo
Deri kaplı koltuklar dikkat çekiyor

Alıntı
 
Üst