2011 Model Dizel Honda Civic

#1
Sponsorlu Bağlantılar
2011 Model Dizel Honda Civic
2011 honda Civic Dizel
2011 Dizel Honda Civic Özellikleri,Tanıtımı,Resimleri


This text will be replaced


2010 Honda Civic neredeyse hiç değişmemiş bir gövde stili, sedan ve coupe versiyonları ile birde hybrid model ile dönüş yapıyor. Sedan veya coupe modellerinden birini tercih etseniz de size en iyi kabin alanını ve sürüş özelliklerini sunmayı başarıyor. En iyi fiyat performans oranını sunan LX modeli giriş seviyesinde olan DX modeline göre daha iyi bir seçim. Otomatik şanzımanlı bir modeli 18.400$ gibi gayet rekabetçi bir fiyata alabiliyorsunuz. En üst seviyede donanım sunan EX-L modelleri ve spor modellerin fiyatları ise 22.000$ civarlarından başlıyor.



2011 Honda Civic’de de önden çekişli 4 silinidirli motorlar kullanılacağı belirtiliyor, tabii ki yeni serideki motorlar çok daha akıcı ve şimdikilerden daha kuvvetli olacaklar. Dizel motorlar ise ABD dışında satılmaya devam edecek çünkü, ABD içinde mazot fiyatlarının pahalı olması ve dizel motorların üretim maliyetleri sebebiyle burada satılması büyük bir engelle karşılaşıyor.

Honda Civic’in hybrid modeli ABD’de hiçbir zaman Toyota Prius’un satıi rakamlarına ulaşamadı, işte Honda Insight burada ortaya çıkarak hybrid modeller için farklı bir kasa yapısı ortaya koydu. 2011 yılında da yeni bir Honda Civic Hybrid çıkabilir veya firma yoluna Insight modeli ile devam edebilir, bu konu henüz netlik kazanmış değil.

 
Üst