2011 Jump Krampon Modelleri

SeLeN

Yönetici
Editör
#1
Sponsorlu Bağlantılar
2011 Jump Futbol Ayakkabıları - Jump Futbol Ayakkabı Modelleri - Jump Halısaha Ayakkabı Modelleri 2011 - Jump Kramponlu modelleri



Modaya öncülük eden ve farklı tasarımlarıyla büyük ilgi gören JUMP, futbol tutkunları için özel olarak tasarladığı kramponlu spor ayakkabılarıyla yeşil sahalarda moda rüzgârları estiriyor.

HER yaş grubundan tüketiciye yönelik hazırladığı farklı tasarımlarıyla büyük ilgi gören JUMP, bu kez de futbol tutkunu erkekler için tasarladığı kramponlu spor ayakkabılarıyla herkesin gönlünü fethediyor.

Sporu bir yaşam tarzı haline getiren ve hayatının hiçbir döneminde futboldan vazgeçemeyen erkekler için hazırlanan JUMP’ın kramponlu modelleri, tasarımları ve dikkat çekici renkleriyle göz dolduruyor. Gücün ve otoritenin simgesi olan siyah, şeffaflığın simgesi olan beyaz ve başarının simgesi olan neon sarısı gibi farklı renklerden hazırlanan koleksiyonda yer alan her bir model, erkeklerin karakterlerini halı sahaya yansıtıyor.



JUMP’ın erkekler tarafından büyük ilgi gören ve çift renk olarak tasarlanan bu koleksiyonundaki detaylar da çok dikkat çekici. Siyah modellerde öne çıkan metalik gri ile beyaz modellerde kullanılan siyah ve metalik sarı eşsiz bir kombinasyon oluşturuyor. Spor ayakkabıların ön ve yan bölümlerinde kullanılan dikey çizgiler ise, halı sahadaki rüzgâr ve hızın birleşimine odaklanıyor.



Şıklığının yanı sıra oyunculara sağladığı konforla da sahada ekstra performans düzeyine ulaştıran JUMP’ın kramponlu spor ayakkabı modelleri farklı renk seçenekleriyle tüm futbolseverlerin beğenisine sunuluyor.
 
Üst