2011 Doktorlar Dizisi Oyuncuları

#1
Sponsorlu Bağlantılar
2011 Doktorlar Dizisi Oyuncuları
Doktorlar Dizisi Yeni Bölümleri Ne Zaman
2011 Doktorlar Dizisi Tanıtım Fragmanı






Doktorlar Dizisi Ocak ayında yeniden ekranlara gelecek.Med Yapım çok fazla e-mail aldıklarını belirterek ve Show Tvnin talebi üzerine Doktorlar dizisini yeniden çekmeye hazırlanıyor.
Dizi Filmin haberine göre ocak ayında tekrar yayına girecek olan Doktorlar dizisinde; Cüneyt Türel Kutsi Devrim Nas ve Aysun Kayacı kesinleşen oyuncular listesinde yer alıyor.

Geçen yıl ekrana veda eden ancak tekrar bölümleri reytinglerde üst sıralarda yer alınca yeniden çekilmesine karar verilen dizinin eski ekibini bir araya getirmeye hazırlandığını belirten yapımcı Fatih Aksoy “Dizinin şu ana kadar eski kadrosundan Devrim Nas Kutsi ve Aysun’la anlaştık. Diğer isimlerle görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Kayacı dizide yine Kader isimli doktoru canlandıracak. ‘Grey’s Anatomy’de Katherine Heigl’in canlandırdığı Izzie karakterinin yerli versiyonunu ete kemiğe bürüyecek Kayacı ocakta başlayacak dizi için şimdiden hazırlık yapıyor. Kayacı’nın canlandırdığı Kader yeni bölümlerde lenf kanserine yakalanacak.

Bundan Önceki Bölümlerde Rol Alan Oyuncular :

Yasemin Ergene : Ela
Kutsi - Levent
Mehmet Aslan - Burak
Bekir Aksoy - Suat
Melike Güner - Zenan
Yeşim Ceren Bozoğlu - Fikret
Aysun Kayacı - Kader
Yağmur Atacan - Hasan
Cüneyt Türel - Haldun
Özgül Kavruk - Bilge
Tuna Atahanlı Naz Elmas Merve Sevi Devrim Nas
Prodüksiyon : MEDYAPIM | Yapım Yılı : 2006

Yeni başlayacak sezonda kesinleşen isimler:

Show Tv'de tanıtımları dönmeye başlayan dizide eski oyunculardan Kutsi Yağmur Atacan ve Cüneyt Türel'le yeniden el sıkışıldı. Ekibe bu sezon Selen Seyven İlker İnanoğlu Funda Pelin Kurt Oya Okar ve Tuğrul Tülek de katıldı.

Dizinin yeni çekimlerinde Kesin yer alacak oyuncular ise Levent rolündeki Kutsi.Kutsi Doktorlar'dan aldığı teklif üzerine Fırat'ın Nar Bahçeleri isimli diziden ayrılarak Doktorlar'da devam etmeye karar vermiş. Bu durumda Kutsi'nin askerliği de askıya alınacak gibi.

Kader rolündeki Aysun Kayacı ve Haldun Hoca rolündeki Cüneyt Türel de dizi kadrosunda yer alan diğer oyuncular arasında.Ayrıca Dizi kadrosuna Ela'nın kardeşi olarak Genco Doludizgin Yıllar ve Kapılı Çarşı'dan tanıdığımız Selen Seyven katıldı.Bazı haber kaynaklarında Arka Sokaklardan Kendi İsteğiyle Ayrılan İlker İnanoğlu'nun da senaryoda yer aldığı yazıldı fakat oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi.

Levent'in büyük aşkı Ela'yı canlandıran Yasemin Ergene Doktorlar'da yer almayacak. Yasemin Ergene yerine oyuncu arayışları devam ediyormuş.


Türkiyenin en iyi hastanesi yeni asistanlarıyla yeni bir güne başlamaktadır. Ela Zenan Burak Kader ve Hasan! Farklı karakterleri ama ortak bir hedefleri vardır onların. İyi bir doktor olmak!
Ela; ünlü bir cerrahın kızıdır. Herkesin düşündüğünün aksine bu durum hayatını hep daha da zorlaştırır. Hastanede geçecek günlerini zorlaştıracak biri daha vardır. Pek de hoş bir tanışma geçirmediği beyin cerrahı Levent? Nedeni belirlenemeyen epilepsi krizi geçiren ünlü aktör ilk hastasıdır. Ölümün sınırından dönen aktör çekilmez davranışlarıyla Elayı da canından bezdirir.
Zenan diğerlerine hiç benzemez. Sert kuralcı hırslı biridir. Hastaneye getirilen töre kurbanı genç bir kızın dramına ortak olur. Hem bir doktor hem de doğulu bir kadın olarak.
Kader; kusursuz güzelliği başına hep bela olmuştur. Güzel olmak zordur hem doktor hem güzel olmak daha da zordur. Ancak o kimsesiz büyümenin acısını doktor olabilmek için çektiği zorlukları asla belli etmez.
Hasan; hastaneye gelen yeni evli çifti mutlu edebilmek için elinden geleni yapar. Kocası kalp ameliyatına giren geline bir söz verir. Oysa doktorluğa başladığı ilk gün alacağı bu ders oldukça ağır olacaktır. Üstüne bir de girdiği ameliyatta yaşadıkları O artık bir MB dir. Yani doktorların kendi aralarında dedikleri gibi Morg bekçisi!
Burak fazla yakışıklı fazla ukaladır. Her şeyi çok iyi bildiğini düşünür. Tam bir baş belasıdır yani. Cerrahi Bölüm şefi Haldunla karşı karşıya gelecektir.
Gestapo lakabıyla bilinen ve yeni doktorların şefi Dr.Fikret ise hepsinin kabusu olacaktır. En az Levent kadar parlak bir kariyere sahip olan Dr. Suatın ise tek bir amacı vardır. Haldundan boşalacak yere geçebilmek. En büyük rakibi de Leventtir elbet. Başarılı sürprizlerle dolu yakışıklı romantik biraz da gizemli biridir o. İlk tanıştıkları andan itibaren Ela ile aralarında kopmayacak bir bağ oluşacaktır.
 
Üst